Friday, 30 March 2012

How To valse wimpers aanbrengen

Fake wimpers zijn weer terug in de trend! In de late jaren '60, valse wimpers waren niet alleen een hit, maar ook een lachertje! Het was vanwege de manier waarop deze nep wimpers zou worden toegepast. Eerder alleen filmsterren waren dacht van het gebruik van valse wimpers, als iemand probeerde te geven in een lokale partij, ze waren er zeker van te zijn staarde de hele tijd! Maar het meest recente voorbeeld van Michelle Obama droeg mooie wimpers heeft zeker veranderd vele ideeën!
Hoewel valse wimpers kan worden herkend, kunnen ze nog steeds kijken sierlijk en prachtig als je weet hoe je valse wimpers toe te passen op de juiste manier. In feite, nu valse wimpers zijn nu een integraal onderdeel geworden van de oogmake-up. Voordat we leren hoe nep wimpers toe te passen, laat een kijkje nemen op de soorten van valse wimpers en hoe u de juiste zijn te selecteren.
Soorten valse wimpers
Afzonderlijke strengen: Individuele strengen kan gemakkelijk in de plaats van de oorspronkelijke wimpers. Deze wimpers worden direct toegepast op de oorspronkelijke wimpers tot een volume te geven, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar bruin en zwart zijn de meest populaire.
Aparte Flares: Aparte flares zijn kleine en korte type van valse wimpers. Aparte flares zijn het dichtst bij echte wimpers, na afzonderlijke strengen. Dus als je wilt bewaren uw valse wimpers een geheim, moet je gaan voor de gescheiden fakkels. Deze zijn over het algemeen toegepast op het einde van de echte wimpers, zodat ze langer lijken.
Strip Wimpers: Strip wimpers worden bevestigd van vóór en zijn dus gemakkelijk te herkennen. Strip wimpers geven de ogen van een volledige en flirterig uiterlijk, en zijn dus het beste voor een avond feest.
Dit was over de verschillende soorten van valse wimpers. Laten we nu eens een kijkje nemen naar hoe je valse wimpers van toepassing voor of na de make-up. Lees meer over wimpers.
Hoe valse wimpers aanbrengen?
Stap 1: De eerste zeer eenvoudig, maar even belangrijke stap is het reinigen van de oogleden. Zorg ervoor dat er geen oog make-up of een soort van op olie gebaseerde ding op je oogleden. Als de oogleden niet schoon zijn, zal de lijm niet vasthouden en het hele proces van de toepassing van nep oogleden zal saai. Dus eerst reinigen van uw oogleden met een olievrije oogmake-up remover.
Stap 2: Kies de perfecte wimpers voor je. Blonds kan gaan voor lichte bruine wimpers, moeten de anderen vasthouden aan zwarte. Maar u kunt ook experimenteren met gekleurde wimpers, afhankelijk van de gelegenheid.
Stap 3: De meeste van de wimpers zijn vrij lang en breder dan een normaal oog grootte en dus moeten ze worden bijgesneden. Hoeft niet te raden de gewenste grootte en ga op het trimmen, trim de ene kant van de zweep, maar zweep door de zweep, maar een zweep op een moment. U kunt ook het verminderen van de breedte van de wimpers, maar vergeet niet dat zij langer aan de buitenste hoek van het oog.
Stap 4: De volgende belangrijke stap is om lijm op de wimpers. Niet van toepassing lijm op uw oorspronkelijke wimpers! De lijm is alleen bedoeld voor de valse wimpers. Hoe lijm van toepassing te zijn valse wimpers? Nou, er zijn twee manieren waarmee u kunt toepassen lijm. Ofwel zet lijm op de achterkant van je hand en laat de wimpers langs het met een pincet of gewoon een tandenstoker gebruiken voor hetzelfde doel. Gedurende ongeveer 15-30 seconden, zodat de lijm minder loopneus en een beetje droog. Lees meer over de wimpers verven.
Stap 5: Kijk recht in de spiegel, de wimper in je hand te nemen, beginnen met het plaatsen zo dicht als je kunt, om de natuurlijke wimpers, in de buurt van de buitenste rand. Druk stevig en houd gedurende ongeveer 30 seconden, zodat de lijm droogt en de wimper sets. Vergeet niet vast te houden gedurende 30 seconden is erg belangrijk, omdat er gevaar van de wimpers coming out als u uw vingers lift van de wimpers.
Dit waren de makkelijkste manieren om de toepassing van valse wimpers. Na het toepassen van de valse wimpers, kun je de gebruikelijke oogmake-up tot een dramatische look te geven aan uw nieuwe wimpers! Als u de vraag, hoe te gelden valse wimpers, zonder lijm, dan gewoon kopen zelfklevende valse wimpers en volg dezelfde stappen. Een belangrijke tip, nooit van toepassing valse wimpers op het haar van de natuurlijke wimpers, altijd van toepassing op de huid boven de natuurlijke wimpers.

No comments:

Post a Comment