Saturday, 31 March 2012

Bamboeplant geel

Bamboe kamerplant, in de volksmond bekend als Lucky Bamboo is eigenlijk niet een bamboe op alle, maar een veerkrachtige lid van de lelie familie, die in staat is te groeien in het donker of slecht verlichte omgeving. Vanwege deze mogelijkheid, wordt het gevonden in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië en Afrika. De botanische naam voor Lucky Bamboo is Dracaena. Dracaena of Lucky Bamboo kamerplant maakt een perfecte kamerplant of kantoor plant omwille van zijn lage onderhoudskosten. Kan echter oneigenlijk zorg leiden tot een aantal problemen, een van hen is bamboeplant geel. Meestal zie je de bladeren geel. Echter, in sommige gevallen nog erger de bamboeplant stengel kan ook worden waargenomen als geel. Laten we eens kijken naar de redenen achter wat de oorzaak van een bamboe plant geel, en de oplossingen voor de installatie van de gezondheid te herstellen.
Wat veroorzaakt een Lucky Bamboo planten vertrekt naar geel?
Hier zijn de redenen die zouden kunnen worden waardoor de bladeren van de bamboe plant geel, en de maatregelen die u kunt nemen als Lucky Bamboo bladeren zijn geel draaien.
Milieu Probleem: Soms zijn de bladeren van de plant wordt geel, als de juiste zorg voor het milieu factoren zoals licht, warmte, vochtigheid niet worden gehandhaafd. In een dergelijk geval dat u zich aan de uiteinden van de bladeren geel. In een dergelijk geval moet u de bladeren knippen en voor het snijden van Lucky Bamboo tips gebruik maken van een scherpe schone schaar.
Water gerelateerde problemen: Dit is een veelvoorkomend probleem dat resulteert in de bladeren van bamboe plant geel. In het geval u in acht bruine tips, betekent dit dat de plant niet is water voor lange duur voorzien. Een ander probleem zou kunnen worden voorkomen door het gebruik van leidingwater besmet is met chemicaliën zoals fluoride of chloor, in dit geval kunt u bronwater dat bij kamertemperatuur te gebruiken.
Gebrek aan voedingsstoffen: Probeer het toevoegen van een beetje zacht bamboe kunstmest, om de bladeren te versterken en stengels van de plant, en behouden de voedingswaarde saldo aan het optimale niveau.
Zonlicht: Onvoldoende blootstelling of over de belichting kan ook leiden tot vergeling en het vallen van de bladeren. Zorg ervoor dat de plant is niet kep tin zeer koude temperaturen of dat u nog niet geplaatst van de plant onder ventilator van de airco. Als de container tuinieren Lucky Bamboo, zorg ervoor dat het niet is geplaatst op een locatie waar het wordt zonlicht voor langere uren, omdat hierdoor het probleem van de Lucky Bamboo Het blad verkleurt naar geel als gevolg van zonnebrand.
Wat veroorzaakt een Lucky Bamboo planten Stalk te geel?
Hier zijn de redenen die kunnen leiden in de stengel of stam van de bamboe plant geel, en de maatregelen die u kunt wanneer een Lucky Bamboo planten stengel te nemen of de steel is geel.
Waterproblemen: Zorg ervoor dat u de plant voldoende water geven, zoals bamboeplant stengel geel wordt over het algemeen te wijten aan onvoldoende water veroorzaakt. Chemisch vervuild giftig water of kunstmest kan ook leiden tot gele stengels. Zorg dus dat u voorzichtig kunstmest en gebotteld bronwater.
Koud weer: Tijdens de winter, als je de stengel in acht geel, dan is het te wijten aan extreem lage temperaturen. Voor binnenshuis tuinieren tijdens de winters, zorg ervoor dat u Lucky Bamboo lauw water, en bewaar deze op een warme plaats.
Mijten: Als je in acht singels, bruin kleverig materiaal op de bladeren of stengel, kan het een teken wijst naar mijten probleem. In een dergelijk geval kunt u gebruik maken van een milde pesticide, of vervang de plant, vooral als het geen vooruitgang laat zien, zelfs na het gebruik van het bestrijdingsmiddel.
Schimmel: Dit is een veel voorkomend probleem in goedkoop geproduceerde Lucky Bamboo planten. Dit veroorzaakt vroegtijdige dood van de plant, wat betekent dat je moet altijd deze plant koopt van hoogwaardige toeleveranciers. Als u last vergeling van de steel te wijten aan een schimmelinfectie, dan is het beter om zich te ontdoen van de plant. Meer over de verzorging van Lucky Bamboo.
Dit waren de problemen in verband met planten geel bamboe. Zelfs na het uitvoeren van oplossingen, als de plant geeft geen enkele vooruitgang geboekt, is het beter om zich te ontdoen van. Soms als uw installatie is meer dan 4 - 6 jaar oud, dan is de stengel wordt geel, omdat het dicht bij zijn natuurlijke dood komen.

No comments:

Post a Comment