Thursday, 1 March 2012

Blow Dry Hair

In de wereld van deadlines en verwoed drukke schema, wie heeft de tijd om hun haar te drogen, in een koele wind of milde zonlicht? Hoewel de meeste van het haar deskundigen niet zou goedkeuren kunstmatig drogen van je haar, de meeste vrouwen echt kan niet zonder deze methoden. Föhnen haar is een van de meest populaire methoden van drogen haar. Hoewel, wordt aangenomen dat deze methode het haar uit en schadevergoeding het droogt. Echter, dit is alleen omdat de meeste vrouwen kiezen voor deze methode weet niet de juiste techniek van het föhnen haar. Dit artikel focust op hoe precies u moet droog haar klap met een föhn, voor geoptimaliseerde voordeel en geminimaliseerd schade. Ook lezen over haarverzorging.
Hoe to Dry Hair Blow
Voordat we ingaan op de details van blow drogen van haar, is het noodzakelijk om enig licht op de juiste wastechniek gooien ook. Er geen punt ontkennen dat föhnen haren inderdaad maakt uw haar droog en kroezig. Ja, hoe kunnen u dit reduceren schade? Een goede vochtinbrengende shampoo kan dit probleem oplossen. Hydraterende shampoo maken je haar extra vocht om te voorkomen dat opdrogen. Ze houden ook uw haar gehydrateerd gedurende het droogproces. Vochtinbrengende shampoos zijn een must voor chemisch behandeld haar. Ook, vergeet niet te investeren in een goede kwaliteit conditioner. Zodra u grondig hebben uw haar gewassen, bent u klaar voor drogen. Ook gelezen over shampoo voor kleur behandeld haar.
Handdoek Droog Your Hair; Dit is de meest essentiële stap en u moet nooit overslaan. Echter het doel van handdoek drogen haar is alleen om uw haar beletten druipen overal water. Zachtjes squeeze uw haar om overtollig water verwijderen. Nu schud deze met een handdoek. Doe niet krachtig wrijven, want het kan je haar nagelriemen schade. Ontwarren je haar met een grove kam. Verdeel je haar in de punten, afhankelijk van de lengte en het volume van uw haar. Indien u wenst, kunt u ook toepassing haarverzorgingsproducten zoals een warmte bescherming serum om de schade door aan hitte voorkomen.
Pas de Instellingen; Meest blow drogers deze dagen zijn salon stijl en hebben myriaden opties voor warmte en luchtstroom instellingen. Is het best om houden het mondstuk on, als het toelaat de luchtstroom goed worden geregisseerd. De beste praktijk om droog haar blazen is om de kookstand houden op lage en luchtstroom op hoge. Eens, je hebt alle aanpassingen gedaan, stekker in de föhn en maak je klaar.
Blow Droog Hair; Laten slechts een sectie van uw haren los tegelijk. Bind de overblijvende met een haarklem. afgezien Houd de föhn ongeveer 6 centimeter van je haar en direct de luchtstroom op de wortels. Verplaats dan beneden tegen het einde van het haar. Herinneren, moet je nooit werk in de opwaartse beweging en kan de schade verergeren. Ook werken niet te veel op een enkele areaalbetaling en houd de föhn bewegen. Niet volledig droog uw haar, laat het een beetje zodat vochtige dat zij nature kan drogen binnen minuten. Ga naar de volgende sectie en herhaal dezelfde procedure. Als uw haar zeer kort u wellicht starten vanaf de nek en verplaats dan richting de kroon.
Enkele tips voor het föhnen haar: Als je wilt droog haar rechte, directe koude luchtstroom blaast op je hoofdhuid om het volume toe te voegen aan je haar. Ook het werken op je haar in een neerwaartse mode helpt de nagelriemen plat te blijven liggen, zodat je dat strakke look te krijgen. Meer over hoe droog haar rechte blow. ; Als je wilt droog haar golvende vervolgens blazen, je haar met een borstel kam en draai het. Terwijl het haar nog vochtig is, direct de föhn op de gedraaide gedeelte met een hoge kookstand. Werk op dit gebied voor enige tijd voordat gaan voor de volgende sectie. Ook lezen föhnen krullend haar. ; Als u wilt droog haar blazen glad, sommige anti bevriezen serum op uw sloten toepassing, na föhnen het. Alternatief kan u ook toepassing een paar druppels olijfolie voor die natuurlijke look. ; U kunt ervoor kiezen om droog haar te blazen, als je weinig tijd hebt, of als u wilt wat stijl toe te voegen. Echter, als je het kunt beheersen, altijd natuurlijk droog je haar onder de ventilator, in de wind of in de ochtend zon. Natuurlijke technieken vergroten de groei van uw haren en hebben geen potentieel om de haarbeschadiging.

No comments:

Post a Comment