Thursday, 8 March 2012

Hoe Iron-On Patches

Iron-on patches zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen, als je kan een aantal interessante appliques en geborduurde patches toe te voegen aan je favoriete jassen en jeans. Iron-on patches kunnen worden zelfgemaakte of gekocht. U kunt enkele details om je vliegtuig en eenvoudige t-shirts, polo halzen, jeans en jas. Als u zich afvraagt ​​hoe-ijzer op patches, volg de eenvoudige ijzer-on patches richtingen voor verschillende types van kleding hieronder gegeven.
Hoe Iron-On Patches - Voorschriften; Zorg ervoor dat uw kleding is schoon en vrij van stof. De pleister moet ook vrij van stofdeeltjes. ; Pre-heat een steel ijzer gevuld met water naar de top. ; Strijk het kledingstuk op een hard oppervlak, zoals een strijkplank. Zorg ervoor dat er geen kreuken. , De ijzeren moet worden ingesteld op de hoogste stand, als u de toepassing van de ijzer-on patch aan denim, kaki en canvas doek. ; Iron het kledingstuk alvorens de stof, want het zal nuttig zijn bij het wegnemen van eventuele verdwaalde kreukels en ook opwarmen het kledingstuk aan de lijm op het ijzer-on patch snel stick mogelijk te maken. ; Plaats nu de ijzer-on patch over het gebied van het kledingstuk, moet u deze stick. Ijzer het kledingstuk, de patch en de lijm door te drukken op de ijzeren zwaar. U kunt beweeg het strijkijzer over de ijzer-op patch 4 tot 5 keer goed stick it. ; Zodra je stick het kledingstuk, laat het kledingstuk met de onverstoorde zitten voor een uur. ; Na de lijm afkoelt, kan het afhalen van je kledingstuk met een nieuwe, interessante look. ; Hoe Iron-On vlekken op de leer? ; Strijk het jasje over een hard oppervlak, zoals de strijkplank. ; In een kopje, giet het leder lijm en smeer een dunne laag over de ijzer-on patch met een dunne kwast. ; Bedek de pleister met een iets zwaarder coating in de buurt van de buitenste rand. ; Leg de pleister op de jas in het gebied dat u wilt plakken. ; Met behulp van een koude ijzer of een lepel, drukt u op over de patch zwaar. Start vanaf het centrum naar de rand tot de hele patch goed is ingedrukt. ; Als sommige lijm perst uit de zijkanten van de patch, gewoon nat een katoenen bal in het water en snel ze in een verfverdunner en dep draaien de katoenen bal over de randen van de pleister. ; Dit zal helpen het verwijderen van de overtollige lijm. ; Hoe Iron-on Patch op Jeans?
U kunt de instructies in de wijze waarop aan de ijzer-on patches instructies bij het plakken iron-on patches op jeans. Zorg ervoor dat je de jeans op een harde ondergrond lag als strijkplank voordat er in de ijzer-on patches. Stel de ijzer-op de hoogste stand te helpen houden de lijm aan de dikke spijkerstof. Er zijn veel ijzer-on patches voor jeans op de markt beschikbaar die komen in uiteenlopende dessins, kleuren en vormen. Vind je stripfiguren, landenvlaggen, staatsemblemen, college emblemen, Harley-Davidson patches, enz. voor elke individuele smaak. Opstrijk-patches voor kinderen zijn erg populair en kinderen graag hun favoriete stripfiguur op hun kleding pronken. Lees meer over mode kleding.
Iron-on patches maken een eenvoudige jurk aantrekkelijker wanneer u appliques, borduren patches, etc. U kunt zelfs proberen en toepassen iron-on patches om uw doek portemonnee, alleen de manier waarop je stick te gebruiken iron-on vlekken op lederen jassen. Probeer en doe er wat interessante details naar uw weefsels met ijzer-on patches. Deze ijzer-on patches niet alleen helpen voeg wat extra pit aan uw kleding, maar zijn een geweldige manier om patch een gescheurde doek. Ik hoop dat deze makkelijk te strijken-op patch tips nuttig zijn wanneer je proberen vast te houden wat ijzer-on patches op je spijkerbroek of leren jasje.

No comments:

Post a Comment