Monday, 5 March 2012

Lotus Flower Tattoos

In de tatoeage wereld, bloem tatoeages hebben hun eigen plaats. Mensen zijn gefascineerd door de florale wereld en ook met de verborgen betekenissen in verband met deze bloemen. Daarom is het duidelijk begrepen dat de mensen kiezen hun tattoo ontwerpen uit te drukken een zekere mate van individualiteit. Van all de bloemen die worden gebruikt in de tatoeage wereld, roos en lotusbloem tatoeages zijn de belangrijkste van de partij. Gelezen over Rose tatoeages.
De lotusbloem wordt gezegd dat het favoriete bloem van God te zijn. Het heeft oogstte een dergelijke reputatie als het lijkt aan de voorzijde en centrum in een aantal religieuze mythen over de hele wereld. Sinds de lotusbloem wordt gezien als perfectie in vorm, zijn er vele scheppingsverhalen die ermee verbonden zijn. Lees meer over lotusbloem symbool tattoos.
Lotus Flower Tattoo Symboliek
Lotusbloem is een symbool van zuiverheid, die drijft op het vuile water noemde 'Samenleving'. In de Indiase en Chinese mythologie, een lotusbloem staat voor spiritueel ontwaken. Niet alleen is de lotusbloem een ​​integraal onderdeel van de Indiase en Chinese culturen en tattoo ontwerpen, het is ook een deel van de Japanse tattoo ontwerpen. In een aantal culturen, de bloemblaadjes van de lotusbloem duiden op de strijd van het bestaan ​​van een man. Het centrum van de bloem betekent het evenwicht en de verlichting die ieder mens probeert te bereiken.
Een van de lotusbloem tattoo betekenissen is van groeiende mooi en sterk in de meest ongunstige situaties. De andere symboliek is dat de bloem begint als een kleine knop op de bodem van een vijver in de modder en mest. Het groeit langzaam naar het oppervlak van het water en streeft er voortdurend naar streven naar het licht. Zodra hij is gekomen om de oppervlakte van het water, de bloem begint te bloeien en transformeert in een mooie bloem. U kunt lezen over butterfly and Flower Tattoos.
In de oude Chinese cultuur, is Lotus ook geassocieerd met vrouwelijke schoonheid. Aangezien de lange vezelige steel van de lotus niet gemakkelijk kan worden gebroken, hebben de Chinezen ook aangenomen als een symbool van huwelijkstrouw en harmonie. Voor hen is de lotusbloem opkomende uit de vijver is als een mooie vrouw komt uit haar bad gracieus. De andere connotatie van de lotusbloem is die van vriendelijke mensen die graag zelf schoon te maken. Hetzelfde was ook geloofd door de oude Egyptenaren, zoals vuil of vuil zich niet houdt aan het blad of bloesem van de lotusbloem.
Lotus Flower Tattoo Designs
Voor de mensen met een geestelijke bocht van de geest, de lotusbloem heeft veel betekenis. ; De verschillende stadia van de bloei van de lotusbloem betekenis hebben gekoppeld. Bijvoorbeeld is er een overtuiging van de zon opkomende uit de onlangs geopende bloemblaadjes van de lotusbloem. De meeste van de lotusbloem tattoo ontwerpen hebben de bloem afgebeeld in zijn natuurlijke omgeving zelf. ; Er zijn mensen, die zich identificeren met de bloem oprijst uit de modder en mest te transformeren tot een prachtige bloem, vandaar kiezen om een ​​lotusbloem tatoeage, die hun eigen uittreden uit een modderige area depicts hebben. ; De andere veelgebruikte is die van de bloem drijvende vredig in een pool van water met de vogels of insecten vliegen er rond de knop. ; De meer realistische mensen opteren om hun lotusbloem tatoeages te combineren met natuurlijke elementen zoals brand, sterren of zelfs lichtstralen barsten door de bloemblaadjes. ; Lotus Flower Tattoos kan gevonden worden gemaakt op verschillende lichaamsdelen. Je zult vaak zien lotusbloem tatoeages op de voet. De schouders, rug, nek, scheenbeen, zijkant van de buik, enkels, enz. zijn de andere gebieden waar je kunt kiezen om een ​​lotusbloem tatoeage gemaakt.
Voor meer informatie, lezen; Aster Flower tatoeage; Flower Tatoeages en their betekenissen; Hawaiian Flower Tattoos, In uw zoektocht naar lotus bloem tatoeages ontwerpen, als u een bijzonder ontwerp wilt, kunt u lotus flower tattoo stencils van hetzelfde en hebben aangetoond to je tattoo artiest. Met behulp van het stencil, zal hij in staat zijn om een ​​goede baan te doen met de tatoeage. Echter, als een tattoo blijvend is, moet veel zorg en aandacht worden genomen voordat je een gemaakt.

No comments:

Post a Comment