Saturday, 10 March 2012

Black Hair Styles Braid

Vlechten is synoniem met zwarte kapsels. Eerder Afro-Amerikaanse mannen en vrouwen wordt gebruikt om te kiezen voor zwart haar vlecht stijlen voor het gemak als hun haar was niet gemakkelijk te onderhouden. Echter, vandaag de dag hebben gevlochten kapsels uitgegroeid tot een fashion statement. Braid kapsels zijn een goede keuze als je moeite hebt het beheren van uw haar of wilt u een stijlvolle, chique uitstraling zonder het gedoe van het onderhoud ervan. Zij kunnen tijdrovend op te zetten zijn, maar zodra je ze hebt, kunt u dagelijks genieten van verschillende stijlen zonder dat opnieuw vlecht je haar iedere keer. Er zijn een aantal zwarte haren vlecht stijlen voor vrouwen en mannen die worden alleen beperkt door de fantasie.
Om die perfecte look moet men weten hoe zwart haar vlecht. Hoewel, leren hoe je haar vlecht vereist een beetje oefening en ongeveer zes tot zeven uur tijd op een gemiddelde voor elke stijl, maar als je eenmaal onder de knie, kan het voor het laatst meerdere weken of zelfs maanden, afhankelijk van de stijl en het onderhoud . Ook vlechten is een grote investering, zoals vereist het onderhoud is minimaal. Er zijn tal van zwarte haren vlecht stijlen om uit te kiezen, afhankelijk van uw haarlengte en stijl. Er zijn vele opties zoals micro vlechten, cornrow vlechten, de godin vlechten, zig-zag vlechten, vlechten en doos zijn slechts een paar van de manieren om slanke stijlen te creëren die hoofden draaien.
Black Hair Braid Kapsels
De volgende zijn een paar Afrikaanse Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen die zijn makkelijk te maken, veelzijdig en er geweldig uitziet op alle gelegenheden.
Box Vlechten: Box vlechten zijn individuele vlechten die meestal gedeeld door het kwadraat kleine onderdelen af ​​of dozen. Vak vlechten kunnen van elke breedte of lengte, maar de meeste vrouwen toe te voegen natuurlijke of synthetische haren de vlecht voor de lengte als dikte en volheid. Een van de beste kwaliteiten over deze vlechten is dat omdat ze zijn niet gehecht aan de hoofdhuid, de vlechten kunnen worden gemanipuleerd in verschillende stijlen, lijkt stijlen gedragen in lange, ontspannen haar. Dit is een zeer populaire keuze voor zwart haar vlecht stijlen voor kinderen. Vak vlechten, mits goed onderhouden, kan duren voor enkele weken. Deze bestaan ​​uit drie of vier strengen vlechten. Een paar te steken op de top van de ander. In tegenstelling tot andere stijlen van vlechten, vak haren vlechten vereisen twee kappers voor de gehele haarvlechtkunst technieken en de procedure, die ook een beetje tijdrovend.
Micro Vlechten: Een van de meest populaire keuzes voor zwarte haren vlecht stijlen zijn micro vlecht kapsels. Micro vlechten zijn kleine haren vlechten dat de uren voor de styling nodig. Voor micro vlechten op haar best uit te zien die zij nodig hebben ten minste halflang haar. Vergeet ook niet dat dit niet de beste keuze is voor mensen met dun haar of haar dat gemakkelijk kan breken. Het beste is om micro vlechten gedaan van deskundigen krijgen als het gaat om een ​​complexe procedure. De keuze van de koppelverkoop van deze vlechten of hen te laten los van jou. De basis-en eenvoudig micro gevlochten kapsel zou zijn om gewoon halen alle onderdelen en het gelijkspel in een eenvoudige knoop. Een gestroomlijnde paardenstaart die bestaat uit talrijke kleine vlechten is nogal een fashion statement. De basis vlechten kan verder worden geweven in elkaar om een ​​meer complex patroon te creëren. Als de lengte is het probleem, kunt u zelfs kiezen voor hair extensions. Veel kappers zijn portefeuilles die kan je een idee geven over de aard van het ontwerp die u nodig heeft.
Cornrows Kapsels: Nog een van de zeer populaire zwarte haren vlecht stijlen zijn de cornrow ontwerpen. Cornrows zijn vlechten aan de hoofdhuid en een kleine dunne vlecht dicht bij de nek van de hals. Ze zijn een van de meest veelzijdige zwart gevlochten haar stijl en zijn ideaal voor een zakelijke look. En het beste deel is dat het erg makkelijk om te leren hoe cornrows te vlechten. U kunt vlecht de uiteinden van het haar in een vlecht op een Franse vlecht te maken. Een andere manier van het dragen van een cornrow vlecht is het dragen van grote cornrows die zich uitstrekken tot aan de achterkant van de kop met zigzag scheidingen.
Onzichtbaar Vlechten: Een van de zeldzame, maar goed gevlochten kapsels voor zwarte vrouwen zijn onzichtbaar vlechten. Ze heten onzichtbare vlechten omdat ze zo dun dat de kleine vlechten bijna lijken te lokken in plaats van vlechten. Ze kunnen worden gezien, maar als het goed gedaan, ze zijn moeilijk te zien, tenzij een persoon onderzoekt het haar op de voet. Het haar wordt gevlochten ongeveer een centimeter en vrij gelaten aan de uiteinden. Het kan vijf uur of meer aan haar gevlochten in deze vlechten hebben. Meestal wordt het natuurlijke haar gecombineerd met menselijke vlechten haren in de beste onzichtbare vlecht stijlen.
Dit waren enkele van de zwarte haren vlecht stijlen. Er zijn een heleboel andere verschillende stijlen zoals visstaart vlechten, rasta vlechten, Franse vlechten, Zig Zag vlechten etc. populair, niet alleen met Afro-Amerikaanse mannen en vrouwen, haar-vlechten stijlen zijn uitgegroeid tot een enorme woede en zijn een rage onder de mensen die behoren tot andere gemeenschappen. Eenvoudig te beheren op een dagelijkse basis, hun haar vlechten stijlen inderdaad een groenblijvende modetrend.

No comments:

Post a Comment