Monday, 19 March 2012

Hoe aan hard water Vlekken verwijderen

De meesten van ons te ontvangen hard water in onze badkamer en keuken kranen, voor ons regelmatig gebruik. Hard water is zo genoemd omdat zij beschikt over een hoog gehalte aan mineralen, vooral calcium en magnesium. Hoewel het niet gezegd om eventuele negatieve effecten op de menselijke wezens hebben, doen ze sporen achterlaten die moeilijk te verwijderen, kranen en andere apparaten die in contact komt met dit type water. Hard water vlekken kan worden gezien op badkamer en keuken kranen, gootstenen, badkuipen, toiletten, douches, vensters, vaatwassers, douchedeuren, wasmachines, etc. etc., in principe op dingen gemaakt met materialen zoals porselein, roestvrij staal, glas, emaille, glasvezel, chroom, tegels, enz. Hard water afzettingen op deze gebieden ook wel bekend als kalk schalen en als deze plekken hebben een natuurlijke film over hen, de meesten van ons hebben een harde tijd om zich te ontdoen van hen. Er zijn echter bepaalde methoden die zeker zal u helpen om hard water vlekken te verwijderen. Laten we een kijkje nemen op enkele van de meest effectieve hard water vlekverwijdering methoden.
Hoe aan hard water Vlekken verwijderen
Verschillende bedrijven zijn gekomen met het schoonmaken van producten die helpen bij het verwijderen hard water vlekken zeer effectief. Hoewel het gebruik van een van hen is een goede manier van het wegwerken van hard water vlekken, kan dit aantonen een beetje duur. In dit geval zal het beter om te kiezen voor bepaalde home remedies voor hard water plekken schoon te maken. Hier zijn een aantal methoden om hard water vlekken te verwijderen van uw keuken en badkamer apparatuur.
Zure reinigers; Hard water vlekken reageren goed op producten die zuren, zoals die fosforzuur, zwavelzuur, zoutzuur, enz. Het zuur in dergelijke producten breken de harde water vlekken en uiteindelijk te ontdoen van hen volledig te hebben. Zuur werkt goed op het verwijderen van hard water vlekken die gevonden zijn op glazuur en acryl oppervlakken. Het merendeel van de hard water vlekverwijdering producten bevatten zuur in hen en je moet ze gebruiken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Lees meer over het reinigen van roestvrijstalen spoelbakken.
Citroensap; Citroensap is een natuurlijke manier van het verwijderen van hard water vlekken. Het zuur in citroen doet hetzelfde werk als de zure reinigers. Snij een limoen in twee stukken en struikgewas dat gebied waarin water vlekken heeft direct. Een ander ding dat je kunt doen is om citroensap te maken en op te slaan in een spuitfles. Spray dit sap op het getroffen gebied en laat ze daar zitten voor een half uur. Veeg het citroensap uit dat gebied met een zachte doek of boenen om het gebied helemaal schoon.
Witte azijn; Afgezien van citroensap, witte azijn is ook gezegd dat het een geweldige manier om hard water vlekken te verwijderen zijn. Dit is de meest effectieve manier van verwijderen van water vlekken uit glas en keramische oppervlakken zoals glas douchedeuren, vaatwassers, koffiezetapparaten, etc. Vul een half kopje witte azijn en vul de resterende beker met water. Reinig het gebied dat water vlekken eerste vuil of vuil te verwijderen, indien van toepassing is. Dompel een handdoek in de azijnoplossing en wrijf het op het gebied dat u hoeft te reinigen. Zodra je dit hebt gedaan, wikkel het met dezelfde doek voor een paar minuten. U zult dit proces van reiniging met azijn meermaals om elke vorm van verschil in acht te herhalen. In geval van reinigen van glas douchedeur, spray de oplossing op de deur en dan scrub het gebied met een stuk doek. Zodra je dit hebt gedaan, wassen en spoelen dat gebied en wrijf hem met een schone, droge doek. Lees meer over het gebruik van azijn.
Andere methoden; Andere dan de bovengenoemde degenen, zijn er een aantal andere methoden waarmee u kunt verwijderen hard water vlekken. Als je het moeilijk vinden om hard water vlekken te verwijderen van uw toilet, met behulp van een mengsel van witte azijn en borax kan de truc doen. Giet het mengsel in een uitgelekt toiletpot en laat ze daar blijven gedurende minstens 2 uur. Dan, schoon de kom door schrobben met een wc-borstel. Aan de andere kant, het water vlekken schoon wasmachine, giet een liter witte azijn in de wasmachine en het draaien op warm water zoals gebruikelijk, echter zonder kleren in. Toepassing van een pasta van room van tandsteen en het water zal ook een goede manier van schoonmaken water vlekken op wastafels en badkuipen.
Je mag graag weten over:, schoonmaken van de keuken, een badkamer schoonmaken; House Cleaning: Dit zijn enkele van de effectieve manieren om hard water vlekken die je kunt proberen thuis te verwijderen. Een ding dat je moet onthouden is dat het het beste is om water te verwijderen van vlekken zo vroeg mogelijk, want als je iets over het niet doen voor een lange tijd, kunnen ze permanent worden. Daarom is het belangrijk om regelmatig gebruik van deze oplossingen om ervoor te zorgen dat uw keuken en badkamer vrij blijven van de lelijke hard water vlekken.

No comments:

Post a Comment