Wednesday, 14 March 2012

Hoofdluis en Azijn

Terwijl een hoofdluis besmetting klinkt misschien behoorlijk verschrikkelijk, maar als je tussen de leeftijd van 3 jaar tot 12 jaar en lijdt aan hoofdluis, weet dat het een vrij veel voorkomend probleem. Luizen zijn kleine, vleugelloze insecten die leven door zuigen bloed uit de hoofdhuid. Zij wonen in de haren en leggen eieren die zijn gekoppeld dicht bij de basis van de haarlok. Hoewel zij geen enkel gevaar of verspreiding van de ziekte, zijn ze ronduit irritant en ervoor zorgen dat de hoofdhuid te worden jeukende en ontstoken.
Als hoofd luizen meestal plaats bij kinderen, kunnen ouders op zijn hoede voor het gebruik van over-the-counter producten zoals shampoos en lotions. Om deze reden, zijn er vele huismiddeltjes die mensen proberen voor het wegwerken van hoofdluis. Azijn, mayonaise en olijfolie zijn die vaak worden gebruikt. Zij zijn echter niet geloofd effectief te zijn, en ouders wordt aangeraden om producten speciaal voor het doel, want de meeste zijn gemaakt rekening houdend met het feit dat ze worden gebruikt voor kinderen te gebruiken.
Tekenen van hoofdluis
Als u uw kind vaak krassen zijn of haar hoofd, moet u controleren op hoofdluis. Bij nader onderzoek, zal men ofwel ter plaatse een aantal luizen of hun eitjes (neten genoemd) die verbonden zijn aan de basis van het haar. De eieren zijn wit en verschijnen als schilfers van roos die niet afwimpelen. A lymfe is een groeiende luis dat niet heeft bereikt volwassenheid en is gelijkaardig in verschijning aan een volwassen luis, alleen kleiner, en beschikt over een gele roest kleur. Een volwassen luis is ongeveer de grootte van een sesamzaad en na de voeding, heeft een roestbruine kleur. Andere tekenen van hoofdluis zijn kleine, rode bultjes (van de beten) op de hoofdhuid, nek en schouders. Lees meer over de symptomen van hoofdluis.
Luizenbestrijding
Er zijn tal van over de toonbank producten die specifiek bedoeld zijn voor het doel, en men kan gebruik een van hen. Welke medicinale shampoo, crèmespoeling, of lotion die u gebruikt, is het zeer belangrijk om de instructies opvolgt, of het kan niet effectief zijn. Lotions en shampoos met 1% permethrine (Nix) zijn meestal effectief en kunnen worden gekocht zonder recept. Echter, als ze niet werken en u hebt een sterker product, zul je waarschijnlijk nodig om een ​​recept voor te krijgen. Terwijl sommige producten kunnen alle luizen en een deel van de neten te doden, kunnen andere gewoon knock-out de luizen voor een tijdje. Om deze reden is het uiterst belangrijk te kammen luizen en neten uit het haar met behulp van een fijne kam na het wassen. Lees meer over Pediculosis: hoofdluis behandeling.
Hoofdluis en Azijn
De behandeling van hoofdluis met azijn is een huis remedie vaak gebruikt. De reden daarvoor is dat azijn is bekend om zijn vermogen om een ​​sterke lijm, vergelijkbaar met de een van de luis gebruikt om de nit hechten aan de as van het haar te ontbinden. Dus de enige manier dat het gebruik van azijn hoofdluis effectief kan zijn is door te assisteren bij het verwijderen van neten door het losdraaien van hen. Tijdens het verwijderen van neten is een belangrijk onderdeel van hoofdluis behandeling, moet men begrijpen van de azijn is dat niet een remedie voor hoofdluis. Voor het opruimen van een paar andere misverstanden, de frequente suggestie van het gebruik van mayonaise of olijfolie aan de luizen werkt ook niet te smoren. Hoewel olijfolie kan het verwijderen van neten gemakkelijker te maken, is het niet stik of doden de luizen.
Lees meer over:; Hoofdluis Home Remedies; luizen: Home Oplossing voor hoofdluis; Om de kans van een re-besmetting te minimaliseren, moet men zorg te houden vernietiging van het kammen en borstels gebruikt door de persoon, evenals handdoeken , kussenslopen, beddengoed en kleding gedragen tot twee dagen vóór de behandeling. Ze moeten ofwel worden verzegeld in een plastic zak en hield op die manier voor twee weken, of ze moeten de machine gewassen en gedroogd met behulp van het warme water (130 ° F) Was cyclus en de hoge hitte droogcyclus worden. Stomerij is ook een optie. Als je hebt gekregen een sterke aanbeveling voor het behandelen van hoofdluis met azijn, contact op met uw arts voordat het uit te proberen.

No comments:

Post a Comment