Friday, 30 March 2012

Hoe je een goede vriend te

Jongens denken vaak dat ze de beste vriendjes op aarde. Ze weten niet dat hun vriendinnen zijn ze bespreken met hun vriendinnen en proberen te achterhalen van hun (de man's) raar capriolen. Nu nu, zeg ik niet dat meisjes zijn ofwel perfect, maar dat is voor een ander artikel. Dus, als de beste vriend van vele vriendjes, ik weet de zwakheden en de gebreken. Ik weet ook dat diep van binnen, kunnen alle jongens maken grote vriendjes. Echter, er zijn slechts een paar dingen die ze nodig hebben om in gedachten te houden, en een paar die ze nodig hebben om te negeren om dat te bereiken wordt een goede vriend. Voordat ze een vriendje, maar je moet weten hoe je een meisje uit, op de juiste manier te vragen.
Hoe kan ik een goede Boyfriend-Antwoord 1: Een goede vriend moet een goede vriend. Ja, jongens vaak de neiging om te vergeten dat een goede relatie moet beginnen en eindigen met vriendschap. Dat is wanneer het zal eeuwig duren. Als haar vriend. Maar zorg ervoor dat je niet ruw. Net als haar andere vrienden kan vertellen haar dat ze ziet eruit als crap recht in het gezicht. U, aan de andere kant, zal moeten worden een beetje meer diplomatieke over. Sta open voor haar rare gekke ideeën en laat haar het kind bloot in haar. Als je laat haar volledig zichzelf, zal ze beantwoorden in de best mogelijke manier. U kunt komen met een aantal leuke bijnamen voor vriendin om haar te tonen dat je het schattige kant van de liefde haar. Lees meer over vriendschap te begrijpen het beter.
Hoe kan ik een goede Boyfriend-Antwoord 2; Wees romantisch, maar niet over doen. Vandaag meisjes zijn gek op hun droomprins. U kunt echter niet voorbijgaan aan het feit dat zij hectische routines ook. Niet verstikken haar met liefde als ze druk bezig met een strakke deadline. U kunt echter veel meer affectie te tonen door het versturen van haar een tekst die je haar missen en wensen haar het allerbeste in de afwerking haar werk zo snel mogelijk. Het is een dunne lijn die u moet weten over bewust zijn. Denk aan de episode in Friends, waarin Ross belandt op het kantoor van Rachel's met een picknick? Nou, het niet goed gaat, of wel? Dus, pas op voor overdrijven. Maar sturen blijkt uit niets doen niet. Ze moet weten dat je er bent, rond, maar niet in het haar. Check deze leuke berichten te sturen naar je vriendin. Ook, controleer deze extreme, maar toch praktische romantische dingen te doen.
Hoe kan ik een goede Boyfriend-Antwoord 3; altijd stipt te worden. Neem van mij aan, vrouwen zijn erg op hun hoede van de tijd. We haten wachten. Dus, als je een tijd besteed aan ons, er op dat moment. Als je zou kunnen krijgen laat haar op de hoogte in de tijd. Meisjes haat jongens die niet respecteren hun tijd. Meer nog, het is volstrekt onwellevend om een ​​dame te wachten. Er altijd op tijd. Meer nog, als je uit te gaan, te proberen en zich te onthouden van het gebruik van twee voertuigen. Reizen in hetzelfde voertuig. Het zal u helpen elkaar door te brengen meer tijd. Meer nog, het is altijd beter op te pikken en een dame drop van en naar huis. Op deze manier, vooral, je bent er om haar te beschermen. Het maakt ook de reis meer intieme. In staat zijn om elkaar en de tijd respect is een geheim voor een gezonde relatie. Echter, in het geval je te laat bent, zorg ervoor dat je een goede op te slaan, geef haar een goede reden (proberen te vermijden dat liegen, als ze zal vangen). Je kunt proberen een van deze film citaten over de liefde om u te helpen.
Hoe kan ik een goede Boyfriend-Antwoord 4; Wees niet jaloers en bezitterig. Terwijl de zorg en een licht beschermende karakter is volledig goed met meisjes, jaloezie over haar vrienden is absoluut niet. Geef haar de ruimte met haar vrienden, zelfs als het haar ex-vriendje omvat. Beseffen dat het haar wereld dat ze moet blijven om haar geestelijke gezondheid te behouden. Meer nog, als je openlijk jaloers en bezitterig, zal het haar geven de indruk dat je haar niet vertrouwt. Dat is gewoon beledigend. Als u nog enig voorbehoud over haar wezen met onbekende mensen (het beschermende karakter van de man in je), dan vragen ze je kennismaken met haar vrienden. In feite zal de ontmoeting met haar vrienden en de omgang met hen samen te werken in uw voordeel. Echter zeer voorzichtig om te voorkomen dat flirten met een van haar vrienden, zelfs in de geringste weg. Trust me, het zal niet goed gaan. Neem de hulp over hoe om te gaan met jaloezie en bezitterigheid.
Hoe kan ik een goede Boyfriend-Antwoord 5; Realiseer je dat mannen en vrouwen verschillend zijn. Dat zal nooit veranderen. Dus, probeer niet om haar te veranderen en haar meer als u te maken. Laat haar de manier waarop ze is. Als je een meisje wilt, maar wil haar veranderen wanneer je in een relatie met haar, dan zou ik raad je sterk aan weg te blijven van haar. U bent toegestaan ​​om haar suggesties, begeleiding te geven en haar te beschermen als ze kunt u. Maar, proberen te manipuleren en haar verandering is gewoon niet goed. De regels geldt voor vrouwen ook. Hou van haar voor wat ze is. Hou van haar met haar gebreken en in weerwil van hen. Dit, mijn vriend, zal worden beantwoord om u op de meest liefdevolle wijze mogelijk te maken. Check deze redenen waarom ik hou van je mijn antwoorden te begrijpen een beetje beter.
Vrouwen kunnen neerzetten het gevoel genegeerd en lees dan dit artikel over hoe je een goede vriendin te helpen. Meer zo is, zal een goede vriend of vriendin ook heel goed bewust van hoe mooi breken, voor het geval de noodzaak aankomt.
Zoeken meer advies in dating tips voor mannen.
Dus, na het lezen van deze 5 belangrijke punten over het feit dat een goede vriend, ik hoop vragen zoals hoe je een goede vriend op de middelbare school, hoe je een goede vriend op de middelbare school zijn en hoe je een goede vriend in het college beantwoord worden. Een meisje, zou ik graag een vriendje die al deze kwaliteiten hebben. Ja, kan net een beetje van de zorgvuldigheid, en u de beste vriend op aarde. Let wel, de beste vriend heeft veel (ernstig veel) van privileges. Dit is waar ik aftekenen! Al het beste voor de happy ending jongens!

No comments:

Post a Comment