Sunday, 11 March 2012

Slaapkamer decoreren Thema's

Carl Sandburg zei ooit: Je herinnert je sommige kamers heb je beslapen Er zijn slaapkamers u willen onthouden en anderen die je zou willen vergeten. Een slaapkamer is meer dan alleen een ruimte die is omgeven door muren, het een toevluchtsoord, weg van de chaotische wereld waarin we leven inch Het is heel essentieel dat een slaapkamer voel je je ontspannen en voor deze, moet men het creëren van een geschikt thema. Er zijn tal van slaapkamer decoreren thema's die men kan kiezen om mee te werken. Laten we een kijkje nemen op een aantal van deze slaapkamer decoreren thema's en zien hoe we kunnen hetzelfde uitzien voor onze boudoirs creëren.
Ideeën voor slaapkamer decoreren Thema's
Traditionele Ritzy; De traditionele chique stijl is een van de slaapkamer decoreren thema's die de klassieke gepolijste look die comfort en luxe spreuken vangt. De benodigde kleuren zijn warm en vet. Voor het maken van deze look moet je slaapkamer kleuren met de kleuren zoals hout bruin, rood, paars, beige enz. Heb een beetje neutrale kleuren te bagatelliseren de vette warme kleuren, anders kan de ruimte gewoon weer op zoek opzichtig. Afhankelijk van waar je besluit om je warme kleuren hebben, zal uw interieur items dienovereenkomstig verschillen. Bijvoorbeeld als u besluit om neutraal gekleurde muren hebben, dan kun je linnen pak in warme kleuren, de slaapkamer meubilair in de kamer kan hebben sterke donkere kleuren. Probeer een denken aan een witte ommuurde ruimte, met een rode bed gespreid, met bruinzwart meubilair, de vloer voorzien van vloerbedekking in een sterke vet patroon in rood, met enkele witte tafellampen, neutrale tinten en zilver kroonluchter decoratieve ornamenten. Daar ga je, de perfecte traditionele chique kamer is klaar.
Hedendaagse Zest; De hedendaagse schil is een van de slaapkamer decoreren thema's voor de liefhebbers van de moderne ontwerpen en stijl. Voor het maken van deze look te halen, hetzij een kleur en betalen met de verschillende tinten of u kunt kiezen uit twee of drie kleuren om de kamer te versieren. Dus laten we zeggen, kies je groen als een van het schilderij ideeën voor slaapkamers, nu kun je de slaapkamer muren zijn in een mooi lichtblauw van groen, spelen de muur verf kunt u een donkerdere tint van groen hebben als een van het gordijn ideeën voor slaapkamers. Kies verschillende texturen in het groen voor het decoreren van items en kies een neutrale kleur voor de sprei. U kunt dezelfde kleur voor de meubels zoals banken hebben, dan kunt u toevoegen groene kussens te animeren de kamer. Als u een groot raam dat opent naar een tuin, maken het gebruik van de kleuren overeenkomen met die in de lijn van uitzicht uit het raam voor het decoreren slaapkamer. Deze manier kun je stelen een deel van het buitenleven voor uw overdekte prive-ruimte.
Morgen Suave; De morgen Suave is een design-concept, waarbij de slaapkamer decoreren thema's zijn vastgesteld saai en naakt tinten met behulp zoals wit, beige, lichtroze, samen met elementen van sterk contrasterende kleuren en kale minimale interieur een rommel vrije ruimte te creëren. Dus laten we zeggen dat je creme gekleurde muren met scherpe witte spreien en soortgelijke gekleurde nacht lampenkappen. Uw vloer te kunnen crème gekleurd. Voor deze stijl een van de beste decoreren ideeën voor slaapkamers zou zijn om elke sterke kleur voor uw gordijnen, zoals blauw, rood, paars, of geel pak maar eenvoudige strakke stoffen te gebruiken. Voeg dan een element van het ontwerp door het spelen van je hoofdeinde of wanddecoraties. U kunt een muur opknoping, of kies een kunstwerk of een beeldhouwwerk van de hedendaagse kunst. Daar ga je, je hebt een slaapkamer decoreren thema geïnspireerd door moderne trends.
Lees meer over:; Decorating Tips voor kleine slaapkamers; Hoe een slaapkamer Versier; slaapkamer decoreren op een Begroting; Deze enkele slaapkamer decoreren thema's die kunnen geven u enkele ideeën werden voor het toevoegen van pit en verjongende uw boudoirs. Wees niet bang om te experimenteren, dus ga je gang laat uw vingers de vrije loop en bedenk dit seizoen de FAD is contrasterende design elementen en kleuren.

No comments:

Post a Comment