Sunday, 4 March 2012

Face wrattenverwijdering

Face wratten als gevolg van een virus, bekend als humaan papillomavirus of HPV, die excessieve groei van cellen op de epidermis, de buitenste laag van de huid veroorzaakt. Wratten krijgen niet diep doordringen in de huid en blijven op de ondergrond. Dit maakt ze vrij veel onschadelijk. Echter, een persoon die ze heeft zich erg verlegen als ze ziet er heel lelijk, vooral als ze op het gezicht. Als u op zoek bent naar de diverse thuislanden van behandelingen om jezelf te genezen van het gezicht van wratten, dan zijn hier enkele zorgvuldig geselecteerde home remedies voor gezicht wratten.
Home Remedies voor Face wratten
Aardappel; Neem een ​​rauwe aardappel en maak een klein gaatje in. De grootte van het gat moet gelijk zijn aan de grootte van uw wrat. Leg nu de aardappel op de wrat op een zodanige manier dat het gat in de aardappel de wrat omcirkelt. Verplaats de aardappel rond de wrat voor ongeveer vijf minuten, in een cirkelvormige beweging. Na vijf minuten, je gezicht wassen met koud water. Herhaal deze procedure twee keer per dag voor ongeveer twee weken en je ziet de wratten op het gezicht te draaien donker van kleur en dan uiteindelijk af te vallen.
Ui; Uien helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop, en hun regelmatige toepassing kan zien wratten te verwijderen in een paar weken tijd. Neem een ​​ui en knijp het sap. Nu passen dit uiensap op het gezicht wratten en houden 's nachts. Was het gezicht in de ochtend. Herhaal deze behandeling dagelijks til het gezicht wrat wordt verwijderd.
Marigold; Een van de meest effectieve wrattenverwijdering huismiddeltjes is de applicatie van SAP die wordt verkregen door het snijden van de stengel van een plant goudsbloem. Afwisselend, de toepassing van het sap verkregen uit goudsbloem bladeren is even effectief.
Thuja; De Thuja boom is bekend om zijn schimmelwerende eigenschappen, en dus is een goede optie voor wratten behandeling. Een vloeistof Thuja geneesmiddel is beschikbaar op diverse kruiden winkels. Regelmatige toepassing van deze Thuja kruidengeneeskunde, op het eerste gezicht wratten zal helpen bij het verwijderen hen. In sommige gevallen is het gezien dat wratten komen uit binnen vijftien dagen na toepassing van de thuja vloeistof.
Appelazijn; Neem katoen en dep het met een kleine hoeveelheid appelazijn. Nu toe te passen op de wrat. Neem een ​​waterdichte pleister en plak het op de wrat. Houd de medische tape op voor de hele nacht. In de ochtend langzaam te verwijderen. Herhaal deze procedure voor een paar dagen en je zult zien dat op een dag samen met de tape de wrat ook komen van de huid. Als je een gevoelige huid en appelazijn lijkt een beetje hard, kan u dezelfde procedure, de toepassing van pasta gemaakt van knoflook, in plaats van appel cider azijn.
Salicylzuur; Er zijn vele oplossingen beschikbaar in de markt die salicylzuur bevatten. U mag twee keer toe te passen een dag op de wratten voor om gezichtsbedekkende wratten. Salicylzuren zijn zeer effectief en worden gebruikt in verschillende salonbehandelingen zoals glycolzuur chemische peelings. Hun belangrijkste functie is om de dode cellen te verwijderen uit de huid. Ze doen hetzelfde met wratten en dus helpen in het gezicht van wratten.
Lees meer over:; Home Remedies voor Wart Verwijdering; Warts behandeling thuis: Dit zijn enkele van de corrigerende maatregelen die u kan volgen thuis voor het gezicht wratten. Hoewel het slagingspercentage van deze huismiddeltjes is vrij hoog, nog steeds als sommige warts valt niet uit, dan kunt u kiezen voor over-the-counter wrattenverwijdering behandelingen zoals thuis cryochirurgie kits, die vloeibare stikstof gebruikt om bevriezing van wratten, as evenals zilvernitraat potloden. Indien deze ook niet het gewenste resultaat, dan is de enige overgebleven optie krijgt een cryochirurgie gedaan door een dermatoloog, voor het gezicht wratten te laten zien.

No comments:

Post a Comment