Friday, 23 March 2012

Oogschaduw Ideeën

Oog make-up is een belangrijk aspect van make-up. Immers, zijn de ogen die de aandacht direct vangsten. En omwille van dezelfde reden, de oog make-up moet perfect zijn. Net zoals het gezicht make-up, oogmake-up is gedaan in verschillende stappen, met behulp van verschillende oog make-up producten. Oogschaduw, is een van de belangrijkste van hen. Oogschaduw is niets anders dan een cosmetisch die is aangebracht op het ooglid en soms onder de wenkbrauwen. De reden waarom oogschaduw wordt toegepast is omdat het een soort van diepte aan het oog, waardoor het een dimensie. In eenvoudige woorden, oogschaduw maakt gewoon de ogen kijken prachtig! Laten we een kijkje nemen op enkele oogschaduw ideeën.
Hoe je een Oogschaduw kiezen?
Kiezen van de juiste oogschaduw is erg belangrijk, omdat een verkeerde kleur kan je kijken rampzalige plaats van mooi! De oogschaduw kleur hangt af van de schaduw van je ogen en ook op de gelegenheid. Dus moet je kiezen voor de oogschaduw kleur die bij je past het beste. U kunt ook kiezen uit de verschillende soorten oogschaduw, zoals het poeder oogschaduw, potlood oogschaduw, vloeibare oogschaduw en room oogschaduw. Als u weet dat een aantal goede ideeën oogschaduw, zult u in staat om elk type oogschaduw met gemak toe te passen. Na zijn oogschaduw ideeën voor elke kleur van de ogen. Lees meer over hoe je oogschaduw toe te passen.
Oogschaduw voor bruine ogen; Hoewel bruine oogkleur is een beetje gemeen, niet veel meisjes zich bewust zijn van de beste oogschaduw schaduw voor hun bruine ogen. Als u een regelmatige casual look, kunt u terecht voor crème, taupe, bruin, enz. Als u kiezen voor bruine oogschaduw, ziet er op toe dat het op zijn minst een tint donkerder dan de kleur van ogen, zodat het wordt geaccentueerd en niet verborgen. Voor een funky look of party look, ga dan voor koninklijk blauw, roze of paars, pruim of goud. Onthoud altijd dat als de oogschaduw is lichter dan de kleur van ogen, zal het een sombere, natuurlijke uitstraling te geven. En als het donkerder is dan de kleur van ogen, zal, indien een dramatische look. Grijze oogschaduw met grijze eyeliner geeft uw ogen die rokerige kijken. Het beste ding over bruine ogen is dat er geen kleur ziet er rampzalig op hen! Dus vooruit en experiment gaan met oogschaduw voor bruine ogen!
Oogschaduw voor blauwe ogen, een van de belangrijkste tip of liever regel voor oogschaduw voor blauwe ogen is, geen gebruik maken van oogschaduw en dat is precies zoals je oogkleur! Blauwe oogschaduw is niet voor de blauwe ogen. En wanneer zijn er tal van andere kleuren oogschaduw, waarom zou je vasthouden aan oogschaduw waardoor je ogen saaier! Voor een casual look, ga dan voor grijs, violet, taupe, camel, houtskool of donker bruin. Voor een feestavond, ga voor zilver, turquoise, lila, goud, roze of paars. Al deze tinten maak je blauwe ogen kijk blauwer! Voor rokerige effect, voeg zwarte eyeliner tot helder blauw, herinneren, donker blauw. Als je een uit de weg, funky look, meng twee of drie van de bovenstaande kleuren.
Oogschaduw voor groene ogen, mensen met groene ogen zijn over het algemeen bang om te experimenteren met oogschaduw kleur. Maar dat zou niet het geval, want er zijn vele tinten die ontzagwekkende kijken op je. Deep Purple, bos groen, bruin, taupe, kaki, abrikoos zijn tinten voor een casual look. Voor een funky look, probeer dan goud, helder paars. De tinten die moeten worden vermeden zijn wit, roze en zilver. Voor een rokerige kijken, van toepassing gouden oogschaduw op de hoeken van de ogen. Lees meer over oogschaduw voor groene ogen.
Oogschaduw voor Hazel Eyes, zacht perzik, licht viooltjes, gouden bruin, solide Mauve zijn de beste oogschaduw voor lichtbruine ogen. Neutrale kleuren het beste kijken met bruine ogen, dus ga houden aan hen. Als je wilt dat alle attractie op uw ogen, ga dan voor brons of oranje, lime groen en blauw.
Lees meer over:; toepassen Oogschaduw op Aziatische Ogen; toepassen Oogschaduw naar Deep Stel Ogen; Dat waren enkele oogschaduw ideeën voor alle soorten oogkleuren. U kunt meer lezen over hoe je oogschaduw stap voor stap toe te passen om het beste gebruik van de bovenstaande ideeën. Dus met zo veel oogschaduw ideeën, kunt u beginnen met winkelen en te experimenteren om uw beste oogschaduw kleur te vinden!

No comments:

Post a Comment