Friday, 23 March 2012

Verwijder het tape

Damn it! is een veel voorkomende, gefrustreerde kreet van sommige mensen die proberen te verwijderen afplakband voor een lange tijd zonder succes. Ze uiteindelijk geven hun pogingen tevergeefs, zoals de triomfantelijke afplaktape nog steeds blijft branden, staren in het ongelijk gestelde Trier. Maar nu zijn zegevierende dagen zijn beperkt, geven we je enkele eenvoudige suggesties om plakband en ook de plakband te verwijderen.
Hoe te verwijderen Afplakband?
Vooral gebruikt tijdens het interieur schilderen van uw huis, masking tape is opgebouwd uit lijm en papier. Deze tape wordt voornamelijk gebruikt voor het afdekken van de muren, ramen of meubels, waar u niet wilt dat de verf te krijgen op. Ook kan de afplakband gebruikt worden om tijdelijk te sluiten twee objecten. Vaker wel dan niet, het is het proces van het verwijderen van plakband, dat een nachtmerrie wordt, omdat het de neiging om veel moeite om de persoon en tast tevens het oppervlak waarop het is geplakt. Als de juiste zorg tijdens het verwijderen van plakband is niet genomen, dan kunnen ook schade aan het oppervlak. De volgende punten moeten helpen u effectief verwijderen van de afplakband:; Een makkelijk te gebruiken optie zou zijn, met behulp van warm water en een vochtige doek. Dompel de doek die licht is, in warm water en wrijf het over de gedroogde tape. Dit zal de tape vochtig, verzachten de lijm en maak het op haar eigen doel, waardoor het makkelijker wordt om het loskomen na afdelingen. ; Gebruik van minerale geesten of verdunners is een andere optie voor het verwijderen van plakband. Minerale geesten zijn milder en over het algemeen de voorkeur, omdat zij het oppervlak niet veel kwaad. Het toepassen van deze geesten zullen helpen verwijderen van de lijm en je kunt gemakkelijk loslaten van de tape en veeg de rest. ; Een andere haalbare optie om afplakband te verwijderen zou zijn om een ​​haardroger te gebruiken. U kunt aansluiten op uw haardroger en blaas het op de afplakband. De warme lucht zorgt ervoor dat de lijm is zacht voor een gemakkelijke afpellen van de band. ; Diverse commerciële producten zijn beschikbaar in de markt, zoals Goo-weg, Murphy's Oil en WD-40, die kan worden gebruikt om afpellen van de afplakband. Deze chemische stoffen kunnen soms schade aan het oppervlak. Zodra de tape is verwijderd, een extra sloop, met de hulp van een scheermesje, die nodig is om de tape te verwijderen. ; Een zelfgemaakte oplossing voor het verwijderen tape uit een glas kon worden, waardoor een oplossing van azijn, water en kalk gewoon water. Meng alle drie ingrediënten samen in de verhouding van 01:01:01 en spuit het mengsel op het plakband. Dit mengsel verzacht de lijm en de tape kan worden afgepeld zonder enig probleem, of schade aan het glasoppervlak. In het geval van een residu, het gebruik van papier of een scheermesje om het uitstappen. ; Hoe te verwijderen Afplakband Residu?
Zodra u klaar bent met het afplaktape verwijderen procedure, is er een mogelijkheid dat bepaalde stukjes tape of lijm weer blijft op het oppervlak. En je kan worden ontmoedigd, gezien het feit dat uw vorige inspanning niet heeft de verwachte resultaten opgeleverd. Don't get gedemoraliseerd als we nog een paar oplossingen voor het verwijderen van dit plakband resten ook. ; Op sommige momenten, de beste manier om te verwijderen plakband resten van toepassing is op meer plakband. Dit werkt, vooral om lijmresten te verwijderen op een niet-poreus oppervlak. U moet de tape toe te passen op het gewenste gedeelte, je vinger wrijf erover zodat het gels met het oppervlak en dan is het afpellen, in een snelle beweging, zodat de tape ook pelt af met het resterende residu. ; Het gebruik van plantaardige olie of minerale olie is ook een effectieve methode voor het verwijderen van plakband residu. U kunt de olie op het residu en bewaar deze voor een dag, tenminste. Later, kunt u gewoon wrijven het residu weg met uw vingertoppen of gebruik een natte doek voor hetzelfde. ; Wrijven alcohol op het residu met de hulp van enkele katoen, verzacht ook het voor het eenvoudig verwijderen. ; Als de afplaktape residu niet is opgedroogd, of nat is, dan kan zelfs het wrijven van een warme vingertop kan helpen om het afschilferen. ; Goo Gone, een commercieel product, verkrijgbaar in de markt is een vertrouwde vloeibare oplossing, speciaal voor de verwijdering van oude masking tapes. ; Hoop dat het bovengenoemde arsenaal zal u voldoende in uw naderende strijd met het afplakband. Zorg ervoor dat je deze keer zijn het een lachend op het einde!

No comments:

Post a Comment