Thursday, 22 March 2012

Daith Piercing

Tussen de verschillende soorten van het oor piercings, daith piercing is de nieuwste toevoeging die werd geïntroduceerd in 1992. De populaire piercer, Eric Dakota wie gezegd wordt dat de pionier van de industriële piercing wordt gezegd te hebben gecreëerd daith piercing, samen met een van zijn klanten. Vanaf het moment van invoering ervan, heeft daith piercing opgedaan veel populariteit als de meeste mensen beschouwen het als een unieke vorm van het oor piercing, vooral vanwege de ligging. Daith piercing wordt gedaan op een vouw van dik kraakbeen dat zich net boven de tragus en is het dichtst bij de gehoorgang. Daith die kan worden uitgesproken als Doth of daith is een Hebreeuws woord dat betekent 'kennis'. Dus, laten we proberen om meer over daith piercing, met inbegrip van hoe het werkelijk is gedaan en ook over de nazorg voorzorgsmaatregelen die men moet nemen om infecties te voorkomen kennen.
Hoe is Daith piercing gedaan?; Daith piercing wordt beschouwd als een gecompliceerde soort piercing en dus, is het uiterst belangrijk dat u het gedaan te krijgen door een professionele piercer, die heeft een goede ervaring in speciale piercings. Voor deze, moet u goed onderzoek over de piercers in uw omgeving en voor iemand die heeft een goede reputatie van het doen van dit soort piercing kiezen. Dit komt omdat niet alle oren hebben de perfecte anatomie voor daith piercing. Met andere woorden, kan daith piercing niet geschikt zijn voor bepaalde oren, bij gebrek aan voldoende ruimte.
Daith piercing wordt gedaan met een gebogen naald met behulp van een rechte naald kan de piercing echt moeilijk. Voordat piercing in het oor, zal je piercer zorgvuldig schoon dat gebied en kunnen verwijderen andere piercing ringen als u, net als de toren of de schelp. Zodra dit is gebeurd, zal u gevraagd worden om de daith piercingsieraden te kiezen. Meestal is de sieraden bedoeld voor daith piercing is ofwel in gevangenschap kraal ringen of kunnen worden cirkelvormige / gebogen halters. U kunt kiezen uit een van hen op basis van uw niveau van comfort, maar de laatste wordt gezegd dat het beste voor het genezingsproces. Zodra je dit hebt gedaan, de piercing deskundige op het gebied doorboren met de gebogen naald en steek de oorbel die je hebt gekozen. Meer weten over het oor piercing tips.
Daith stekende pijn; Zoals daith piercing wordt gedaan op de taaie oor kraakbeen, is er geen twijfel dat de piercing zal pijnlijk zijn. De meeste mensen die dit gedaan hebben daith piercing hebben gezegd dat samen met de pijn, ook zij hebben wat ongemak ervaren nadat het is gedaan. Hoewel de pijn en ongemak blijft gewoon voor een paar uur, waarbij een over-the-counter pijnstiller zal helpen bij het verlichten van de pijn tot op zekere hoogte. Afgezien van dit, is het belangrijk om de nazorg instructies gegeven door de piercer zeer zorgvuldig volgen, want daith piercing is zeer gevoelig voor infectie.
Daith Piercing Nazorg; Het oor piercing nazorg die je moet volgen tijdens het genezingsproces is vergelijkbaar met de andere soorten piercings. Je moet wassen en de daith piercing meerdere malen per dag met water en zeep antimicrobiële schoon te maken. Dan, het reinigen van de piercing door het plaatsen van een watje gedrenkt in zee zout water voor een paar minuten. Het schoonmaken van het oor piercing dagelijkse zal dat vuil en bacteriën zorgen niet krijgen geaccumuleerde in de buurt van de gehoorgang leidt tot oor piercing infectie.
Afgezien van deze nazorg instructies, zijn er enkele andere preventieve maatregelen die u moet volgen om elke vorm van probleem te vermijden. Omdat het gebied erg gevoelig na de piercing, moet u voorkomen dat op je mobiel tegen je oren of zelfs duwen je koptelefoon in je oor. Je moet ook zien dat je niet slapen op de dezelfde kant als het oor dat is doorboord om daith piercing complicaties te voorkomen.
Je mag graag weten over:; oor kraakbeen Piercing; geïnfecteerd oor piercing symptomen; Body Piercing, Als je acht enige vorm van daith piercing infectie, een van de huismiddeltjes die je kunt proberen, is om het te behandelen met tea tree olie of toverhazelaar. Echter, het krijgen van het controleren door uw piercer of een arts zal helpen bij het wegwerken van de infectie zo spoedig mogelijk. Hoewel daith piercing heeft zeker uitgegroeid tot een stijl verklaring onder jongeren, in de wetenschap over de procedure en mogelijke problemen die eraan verbonden zijn zal u helpen om volledig voorbereid voordat je de piercing gedaan.

No comments:

Post a Comment