Wednesday, 7 March 2012

Hoe kan ik roestvrijstalen apparaten Schoon

Roestvrijstalen apparaten zijn altijd al beschouwd als een klasse apart vormen de rest. Ze staan ​​bekend om naar te kijken zeer rijke en elegant. Echter, zoals het oude gezegde luidt - 'schijn bedriegt'. Al is het zeer goed bestand tegen corrosie, roest en verkleuring, moet nog worden onderhouden en beschermd tegen krassen, water vlekken en vingerafdrukken om een ​​paar te noemen. Roestvast staal is geen twijfel mooi, maar het onderhoud ervan kan een zware taak zijn. Zelfs zo, we hebben een paar tips voor u over hoe nature schone roestvrijstalen apparaten, en zonder veel inspanning.
Hoe kan ik roestvrijstalen apparaten Schoon - Natuurlijk
Je hoeft niet altijd in high-end reinigingsproducten investeren beschikbaar op de plank om uw roestvrijstalen apparaten schoon te maken. Alles wat je nodig hebt zijn een paar ingrediënten, te vinden in je eigen keuken, aan te wakkeren uw eigen effectief reinigingsmiddel.
U kunt ook proberen de volgende tips voor het dagelijks onderhoud van uw keukenapparatuur, en ook voor sommige ruwe reinigen indien nodig, afhankelijk van het probleem. De primaire actie bij het reinigen van roestvrijstalen apparaten is het lezen van de handleiding, dat vermeldt de nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om ze te reinigen.
Tips om Schoon Spots uit roestvrij staal; Het is normaal, bij het werken in de keuken, om water te plaatsen, soms zelfs roestvlekken, verspreid over uw RVS apparaten te vinden, worden de koelkast, de magnetron, of de gasbrander. ; Om water plekken uitstappen uw apparaten, eerste wrijf een watje gedrenkt in aceton op de vlekken. U kunt gebruik maken van een spons, als de vlek is resistent. ; Met behulp van een no-kras scrub pad, wrijf de roest, en hard water vlekken. ; Een milde reiniger voor roestvrij staal ter beschikking uit het rek wordt gebruikt om het apparaat te poetsen. ; Herstel de oorspronkelijke glans van het apparaat door te wrijven met wat plantaardige of baby-olie gedept op een schone doek of papieren handdoek. ; Tips om Vingerafdrukken en Lozingen uit roestvrij stalen apparatuur te verwijderen; Ja, die afzichtelijke vingerafdrukken op uw favoriete roestvrijstalen apparaten steeds een constante reden tot zorg. Volg deze tips om ze terug te brengen naar hun oorspronkelijke glans zelf. ; Veeg het hele apparaat met een reinigingspad gedrenkt in een warme zeepoplossing. ; Nu volgt hetzelfde proces, wrijf het apparaat met een zachte doek gedept met azijn. ; Poolse het apparaat met een mild reinigingsmiddel voor roestvrij staal. Denk eraan te wrijven in de richting van het graan lijnen op het apparaat. Dit is een truc voor hoe roestvrijstalen apparaten zonder strepen schoon te maken. ; Wrijf het apparaat met een zachte schuurspons, gedipt in een zuiveringszout oplossing. ; Spoel het oppervlak met warm water. ; Zoals hierboven vermeld, de glans van uw favoriete apparaat te herstellen, door te wrijven met wat babyolie of plantaardige olie. ; Hoe de Shine van roestvast staal winddichtheid te handhaven
Je hebt gewerkt buiten de plekken, heb je ontdoen van de weerzinwekkende vingerafdrukken, maar hoe ga je die schoonheid u zo hard gewerkt om te herstellen te handhaven? ; Zodra u klaar bent met het gebruik ervan, wrijf de toestellen met een zeer kleine hoeveelheid babyolie per dag. Dan wrijf het droog met een frisse papieren handdoek. Het apparaat verliest nooit zijn glans. ; Gebruik zuiveringszout als een dagelijkse reiniger voor uw apparatuur. Het helpt ook om af de roestvrijstalen toestellen van de grime, dat zich ook af op hen. Je zal nodig zijn om enige sterkte toe te passen, terwijl het schoonmaken met zuiveringszout. ; Velen van jullie hebben een vraag over hoe om te roestvrijstalen apparaten met azijn schoon te maken. Het antwoord daarop is simpel. Het enige wat u hoeft te doen is giet er wat azijn in een spuitfles en spuit wat op het oppervlak van de toestellen. Veegde met een zachte, schone doek, wordt uw apparatuur worden verzorgd. ; Wrijf met olijfolie om strepen te verwijderen op het oppervlak van het apparaat. ; De producten op de markt verkrijgbaar zijn altijd beschikbaar voor u om te gebruiken. Echter, natuurlijke producten zijn niet giftig en veiliger om te gebruiken op die mooie apparaten. ; Vergeet niet om een ​​natte doek op uw apparaten te gebruiken als ze achter het water merken. Ook veeg eventuele vlekken veroorzaakt door water onmiddellijk. ; Deze tips en trucs te beantwoorden al uw vragen over het reinigen van roestvrijstalen apparaten en het onderhoud daarvan.
Lees verder om nuttige informatie te vinden op:; Hoe Schoon roestvrij staal; Natuurlijke Stainless Steel Cleaner; reinigen van roestvrij staal apparaten; Wanneer u een poging om uw keuken zo mooi als het is, door het kopen van deze apparaten gemaakt, het zou ook helpen om genoeg voor hen te zorgen. Door het volgen van deze methoden, uw favoriete roestvrijstalen apparatuur, als ze konden, zou dat zeer waarderen de moeite die u neemt om ze te onderhouden.

No comments:

Post a Comment