Friday, 23 March 2012

Maak je eigen tattoo

Als je een perfectionist bent, en u bent van plan om getatoeëerd, zult u zeker wilt iets unieks, dat zal vertegenwoordigen wie je bent en waar je voor staat. In dat geval zou het beter zijn om je eigen tattoo ontwerpen, die ervoor zorgt dat je een perfect en uniek tattoo design sportieve te maken. Heeft u al een beeld in gedachten? Zo niet, dan je zou willen hebben een aantal richtlijnen om je eigen tattoo te maken. Er zijn een aantal vragen, die u zal helpen bij het ontwerpen van je eigen tattoo. De eerste en belangrijkste vraag is, wat is het doel van uw tatoeage? Ter vereenvoudiging van de vraag, is er een bijzonder evenement dat u zou willen herdenken, of is het in het geheugen van je geliefde of om uw liefde te tonen voor uw geliefde, etc? Misschien wilt u meer te lezen op ontwerp je eigen tattoo.
Hoe te om Uw Eigen Tattoo ontwerp te maken
Je tattoo zal vertellen een verhaal, dus het moet uniek zijn, die zich identificeert met u als een uniek persoon. Laten we eens zien de stappen, zult u ondernemen om uw eigen tatoeages ontwerp te maken.
Wees een kunstenaar zelf; Als je artistieke en je kunt fatsoenlijk dan trekken, waarom ga je niet rekening met je eigen tattoo ontwerp te creëren. Niet alleen zal het makkelijker zijn, maar het zal ook creatief te zijn. Het nadeel is dat het kan frustrerend zijn als je probeert om de perfecte vormgeving te krijgen. Vandaar, kunt u ervoor kiezen om rond te kijken voor ideeën in een online gallery tatoeage. Je zult in staat zijn om ontwerpen van hoge kwaliteit, dat geeft u een inzicht in hoe kunt u het ontwerp te zien, en tegelijkertijd de verwezenlijking van een effectieve en opvallende tattoo design mee. Wilt u kijken naar een aantal leuke ideeën en leuke tattoo tattoo ontwerpen?
Wees een kunstenaar die een artiest; Als je van mening bent dat je niet goed in het ontwerpen, dan kun je ervoor kiezen om te schrijven vaststelling van de ideeën die je hebt over je tattoo en hebben ook voorbeelden klaar om te beschrijven wat je wilt. U kunt naar een online galerie tatoeage en pick-up een bos van tattoo ontwerpen die vergelijkbaar zijn met wat je je tattoo te kijken als wilt. Vervolgens neemt u de ontwerpen, hetzij een tatoeëerder of nog beter om een ​​vriend die je kent heeft een goede hand op tekening. Misschien met de ideeën en inbreng van de kunstenaar of uw vriend, zult u in staat om de meest unieke tattoo ontwerp te maken. U kunt lezen op vrouwelijke tattoo ontwerpen.
Ideeën om uw Tattoo uniek maken
Hier zijn enkele ideeën die u zal helpen om uw eigen tattoo ontwerpen die uniek te maken. ; Kleur: Als je een tattoo ontwerp vond, maar u wilt een vleugje uniciteit te verlenen aan het, de beste truc is te kiezen voor een ander kleurenschema voor de tatoeage ontwerp. Je zult eerst op te sporen van het ontwerp, voeg de kleuren en controleer vervolgens voor jezelf uit of dat is precies wat je wilt. Je mag niet altijd succesvol zijn, maar geef niet op. Flower tattoo ontwerpen, vlinder, vogels, enz. en aan te passen aan kleur te veranderen. ; Vorm: U mag zelfs niet bij stil, maar het veranderen van de vorm van de tattoo design maakt het uniek. U kunt de afmetingen van de tatoeage ontwerp, hetzij door verlenging van de afmetingen of door het verminderen van de grootte van het ontwerp. U kunt zelfs kiezen om een ​​stukje toevoegen aan het ontwerp of uit laat een stuk, dat ook een verschil kunnen maken aan het ontwerp. ; Locatie: Als u de locatie van de tatoeage ontwerp, kan het beginnen met het zoeken anders en uniek. Bijvoorbeeld, als een ontwerp is bedoeld om op de onderrug, maar u kiest om het te krijgen die op de kuit of op de bovenarm, het zal zeker een verschil maken voor de look van de tatoeage. Met een verandering in locatie, moet u wellicht het ontwerp aanpassen, zodat het goed past in de nieuwe locatie. ; Variatie: Er zijn talloze manieren waarop je kunt het uiterlijk van de tatoeage te veranderen. Zoals ik al eerder vermeld, kunt u optellen of aftrekken een deel van het ontwerp. U ervoor kiezen om twee delen van twee verschillende tattoo ontwerpen te combineren ook. U kunt ervoor kiezen om je eigen tattoo letters te maken, als je een tattoo gemaakt om je liefde voor je geliefde weer te geven. U kunt traceren down ontwerpen van de gratis online tattoo galeries en met behulp van uw ontwerpen vaardigheden, maken de perfecte tattoo design voor jezelf. ; Voor verder lezen:; Tattoo Ideeën voor mannen; Tattoo Ideeën voor Meisjes; Tattoo Designs voor Meisjes; Tattoo Design Ideas for Girls; Het belangrijkste onderdeel om te onthouden wanneer u wilt uw eigen tattoo te maken is dat je geduld moet hebben. Tegelijkertijd, houd je geest en ogen open voor nieuwe ontwerpen die je kan tegenkomen. Deze ontwerpen zullen u helpen om de unieke touch geven aan je tattoo ontwerpen.

No comments:

Post a Comment