Saturday, 3 March 2012

Home Remedies voor haargroei

Op zoek naar natuurlijke manieren om je haar laten groeien echt snel? Nou, gezond uitziende mooie lange haren is droom van elke vrouw. Te winnen op de lange glanzende lokken en om de haargroei te verbeteren, er zijn veel dingen die we doen. Dit kan variëren van te investeren in dure shampoos hawked door salons tot de spa behandelingen die een fortuin kosten. In plaats van te kiezen voor de dure commerciële behandelingen, proberen deze eenvoudige en natuurlijke home remedies voor haargroei voor vrouwen om niet alleen de snelheid van de haargroei, maar ook op de aanhoudende haaruitval dat lijkt voortdurend pest je stam.
Best Home Remedies voor haargroei
Hoofdhuid Massages: Regelmatige hoofdhuid massages, ten minste voor 10 minuten per dag, werken om de bloedcirculatie in de hoofdhuid te verbeteren en de haargroei te stimuleren. Gebruik de vingers en masseer de hoofdhuid in zachte cirkelvormige beweging.
Amla voor Hair: Een van de beste haargroei home remedies is een mengsel van Amla en kokosolie. Kook twee kopjes van kokosolie en voeg wat amla aan. Cool dit mengsel en bewaar het in een fles. Breng het aan de haren driemaal per week en dan afspoelen met een milde shampoo te laten haar van nature sneller te groeien.
Kokosmelk Haargroei Oplossing: Breng kokosmelk om je haar en laat het op een half uur durend verblijf vóór het wassen af ​​met koud water. Meer op wat maakt het haar sneller groeien.
Het gebruik van olie voor de haargroei: een eeuwenoude natuurlijke home remedies voor haargroei is het gebruik van castorolie, kokosolie en olijfolie. Meng deze oliën bij elkaar en warm het een beetje om de olie naar de wortels van het haar doordringen en de haargroei te bevorderen. Meer op kokosolie voor de haargroei.
Citroen voor vet haar: Een effectieve haargroei huis remedie voor vet haar is het gebruik van citroen. U kunt mix het sap van een citroen met een ei. Amla sap gemengd met citroensap en gebruikt voor het wassen van het haar bevordert de haargroei en vermindert haaruitval vrij aanzienlijk.
Rozemarijn: Rozemarijn met zijn antiseptische eigenschappen wordt aangenomen dat een van de beste producten op plantaardige basis voor het stoppen van de haaruitval en waardoor het haar om te groeien. Een theelepel gedroogde rozemarijn kan worden ondergedompeld in heet water gedurende twintig minuten. Zeef de vloeistof dan af en gebruik deze om je haar te wassen. U kunt een half kopje appel cider azijn ook toevoegen aan deze rozemarijn oplossing.
Gebruik van essentiële oliën: lavendel en andere essentiële oliën gemasseerd worden om het haar helpt de haargroei bevorderen. De essentiële oliën hebben een milde antibacteriële eigenschappen en helpen daarmee kalmeren de hoofdhuid, helpen in haargroei en stoppen haaruitval. Meer op essentiële oliën voor de haargroei.
Aloë Vera voor haar verlies: Samen met de vele toepassingen, zoals behandelingen voor huidaandoeningen en zijn helende eigenschappen, aloë vera is een van de beste remedies voor haaruitval en is een uitstekende conditioner ook. Toepassing aloë vera gel op de hoofdhuid, op verlof voor vijftien minuten en dan afspoelen met koud water. U kunt de gel bij vele drogisterijen of het verkrijgen van de verse aloe gel van de plant zelf.
Fenegriek Seed Plakken voor Hair: een pasta van gemalen fenegriek zaden gemengd met water is een van de beste remedies voor de haargroei. Dit huis remedie voor haar groei helpt poel uit de dode cellen en maakt het haar om de groei effectief.
Lees meer over:; Haargroei Tips en trucs; Tips om haren sneller groeien Zorg; Naast deze eenvoudige home remedies voor haargroei, probeer waaronder ijzer en eiwitten in je dieet. Inbegrip van calcium, magnesium, andere minerale supplementen en groene bladgroenten in uw dieet helpt voorkomen dat de haaruitval en bevordert lange, mooie haren. Ook voor zorgen dat je geen last van gezondheid en hormonale problemen die de haargroei beïnvloeden.

No comments:

Post a Comment