Friday, 23 March 2012

Tekenen van een gewelddadige relatie

Dacht u dat een relatie wordt misbruik alleen als de ene partner fysiek is de andere te kwetsen? Nee, emotioneel misbruik is ook heel ernstig. Echter, hoeft u niet om in de put van het probleem om te weten dat je in een gewelddadige relatie. Er zijn een paar tekenen dat iedereen moet in de gaten houden. Als deze symptomen worden gezien, ga uit van de relatie, zoals je zou van een brandend huis. Laten we eens zien de tekenen van een gewelddadige relatie.
23 Tekenen van een gewelddadige relatie; Hier zijn 23 duidelijke grens tekenen van een gewelddadige relatie zoals gegeven door de Gezondheidsraad eerste organisatie. ; Is je partner te plagen in een pijnlijke manier in de particuliere of publiek? ; Heeft uw partner bellen u namen als dom of teef? ; Heeft uw partner fungeren jaloers op je vrienden, familie of collega's? ; Heeft uw partner boos over de kleren die je draagt ​​of hoe je je haar stijl? ; Heeft uw partner check-up op je door te bellen, rijden door, of om iemand anders aan? ; Heeft uw partner gegaan plaatsen met u of iemand gestuurd gewoon om een ​​oogje op je? ; Heeft uw partner te dringen op te weten wie je praat met op de telefoon? ; Heeft uw partner je de schuld voor zijn problemen of zijn slecht humeur? ; Heeft uw partner boos zo gemakkelijk dat je het gevoel alsof je op eieren lopen? ; Heeft uw partner hit muren, gevaarlijk rijden, of andere dingen te doen om je bang te maken? ; Heeft uw partner vaak te drinken of drugs gebruiken? ; Heeft uw partner op aandringen dat u drinkt of drugs gebruikt met hem? ; Heb je verloren vrienden of niet meer zien een aantal van uw familie, want van je partner? ; Heeft uw partner beschuldigen u van interesse in iemand anders? ; Heeft uw partner je mail lezen, ga je door je tas, of andere persoonlijke papieren? ; Heeft uw partner te houden geld van je, je in de schulden te houden, of geld hebben geheimen? ; Heeft uw partner hield u van het krijgen van een baan, of veroorzaakt u om een ​​baan te verliezen? ; Heeft uw partner uw auto verkocht, gemaakt geef je je rijbewijs, of niet gerepareerd uw auto? ; Heeft uw partner een bedreiging vormen voor u, uw kinderen, familie, vrienden of huisdieren pijn? ; Heeft uw partner dwingen om seks te hebben als je niet wilt? ; Heeft uw partner dwingen om seks te hebben op manieren die je niet wilt? ; Heeft uw partner dreigen te vermoorden of zelf als je vertrekt? ; Is je partner zoals Dr Jekyll and Mr Hyde, die een van de manieren voor andere mensen en een andere manier als je alleen bent? ; Dit zijn de tekenen zoals voorgesteld en opgenomen door de organisatie in relatie tot gewelddadige relatie zowel fysiek als emotioneel. Lees meer over emotioneel misbruik relaties.
Vroege tekenen van een gewelddadige relatie; De borden reeds aangehaald zijn de waarschuwingssignalen van een gewelddadige relatie. Maar zelfs voordat men een stadium van volledige misbruik bereikt, zijn er een paar vroege tekenen dat je een oogje in het zeil houden. Deze gewelddadige relatie borden zijn te maken met de aard van de persoon. Indien een persoon heeft een dergelijk gedrag, dan hebben ze de neiging om misbruik. ; Jaloezie: Als de persoon de neiging heeft om jaloers en boos over de kleinste dingen, dan kan een relatie met de persoon misbruik. ; Control: Als in een relatie, een partner alle controle, financiële en anders heeft, dan is de relatie kan krijgen misbruik. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de controle overgaat in misbruik. ; Complexen: Als in een relatie, een partner is altijd superieur, terwijl een inferieur is, zal de relatie misbruik worden. Als zodanig, indien de persoon verwacht dat hun partner altijd inferieur worden vanaf het begin, is het misbruik staat te gebeuren. ; Manipulatie: Als een persoon altijd manipuleert een situatie, zodat de schuld gaat op de andere persoon, dan is een relatie met die persoon kan worden op brute wijze misbruik. Lees meer over misbruikende mannen borden. ; Mood Swings: Een misbruik persoon is zeer extreem met hun stemmingen. Zij zullen zeer zorgzaam een ​​minuut, en misbruik het volgende. Met de tijd, deze stemmingswisselingen krijgen meer en meer ernstige en kwetsend voor de abusee. ; Straf: een gewelddadige relatie zal nooit werken op het principe van verontschuldiging en vergeving. Het zal volgen het principe dat als je de misdaad, u de tijd doen. Als zodanig, een dergelijke relatie zal een partner worden zwaar gestraft voor elke fout die ze maken. ; Disrespect: een onrechtmatige partner zal nooit enig respect tonen voor hun partner. Kan echter het scenario verschillen in het bijzijn van anderen, maar feitelijk, de dader heeft geen respect voor de abusee. ; Geschiedenis: Als een persoon heeft een geschiedenis van de relatie of zelf misbruik, dan is de kans groot dat ze misbruik in de huidige relatie als goed. ; Men moet in de gaten te houden voor de kansen van deze borden. Zelfs een klein vermoeden moet in gedachten worden gehouden. Misbruikers hebben de neiging om een ​​persoon rollen met hun charme, en dan onthullen hun ware zelf aan hen. Lees meer over vrouwen in een gewelddadige relatie.
Tekenen van een gewelddadige relatie op de buitenkant; Denkt u dat een van je vrienden in een gewelddadige relatie? Nou zullen de meeste van de hierboven genoemde symptomen niet erg zichtbaar voor de derde persoon. Echter, er zijn een paar kleine tekenen die kunnen worden gezien. Als u merkt dat een van deze op je vriend, dan moet je je hen te helpen zo spoedig mogelijk. ; Onverklaarbare blauwe plekken en wonden. De abusee zal zelfs niet klagen over de wonden en de pijn die ze veroorzaken. ; De abusee zal buitensporige schuldgevoelens en schaamte. Zelfs de kleinste ding krijgt ze schuldig te voelen, zonder aanwijsbare reden. ; Een abusee zal niet veel in contact met hun vrienden en familie. Zij zullen worden gesloten en teruggetrokken. ; Abusees zal vermijden sociale evenementen. Zij zullen zich afmelden voor het op het laatste moment zelfs als ze worden gedwongen om te bevestigen in het begin. Hun redenen wel of niet erg consequent zijn. ; Deze symptomen vereisen een scherp oog om te zien, dus als je twijfel hebt, dan houdt een scherp oogje in het zeil. Emotioneel misbruik in relaties, en fysieke en kan rijden een persoon in zelfmoord of acute depressie en extreme verlatingsangst.
Al deze tekenen van een gewelddadige relatie en verbaal geweld borden zijn beschikbaar op diverse plaatsen op het internet. Echter, de fundamentele punt van al deze informatie is het redden van mensen uit dergelijke relaties. Dus, vertrouw op je zelf. Als u zich in een gewelddadige relatie, vind een weg naar buiten, zo snel mogelijk. Als u wilt iets toevoegen aan het artikel of delen alles, voel je vrij om te schrijven in de commentaar sectie. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment