Monday, 12 March 2012

Hoe maak je een Flat Screen TV Mount

Een brede en grote flatscreen-tv heeft zijn eigen charme. Gemonteerd op een van de muren van uw woonkamer, het verhoogt direct uw interieur. Een flatscreen TV geeft een geweldige uitstraling aan uw kamer. Terwijl je zou uitgeven dagen in de afronding van een merk om de beste flatscreen-tv hebben, het installeren van het misschien niet denken als zodanig een belangrijke taak. Maar geloof me, deze taak, dacht beschouwd als 'niet zo belangrijk', maakt een enorm verschil. Ja, het zal de manier waarop uw flatscreen tv aan de muur zeker van invloed op het uitzicht, dus, waardoor het van essentieel belang om het te monteren op de juiste manier. Dus, hoe je een flatscreen-tv monteren en op welke hoogte een flatscreen-tv mount zijn enkele voor de hand liggende vragen die volgen. Hier zijn de antwoorden op al uw vragen met een gids over hoe je een flatscreen TV te monteren.
Hoe te Monteer een flatscreen-tv: Best Way; Om u te helpen beslissen over hij beste manier om een ​​flatscreen-tv mount, laat ons kijken naar de drie verschillende manieren van montage aan de muur.
Vlakke Wall Mount, de Eerste en de meest populaire is plat wandsteunen. Dit zijn een van de goedkoopste wandsteunen. Wanneer u deze gebruiken om uw flatscreen aan de muur vast te stellen, zal uw televisie lijkt het alsof het een grote fotolijst opgehangen over de muur. De platte muurbeugel zal de TV bijna gelijk met de muur hangen. Een van de nadeel van deze is dat het de minst veelzijdige tussen alle soorten van bevestigingen. Eenmaal vastgesteld, kan niet worden gekanteld of verplaatst naar de kijkhoek aan te passen.
Kantelen Wall Mount, dit is de volgende type muurbeugel die geeft je een paar opties. U kunt recht te houden uw TV of kantelen van de muur, dus de TV, zo om de hoek naar boven of naar beneden. Maar vergeet niet, kan niet worden gekanteld meer dan 15 - 20 graden. Terwijl je je afvraagt ​​hoe hoog moet je een flatscreen-tv monteren, dit is een geweldige optie om te gaan voor, met het beste uitzicht, zelfs indien deze is gemonteerd op hogere punt. Vergeet ook niet dat, terwijl je tot aan de verticale kijkhoek aan te passen, dat komt wel een paar centimeter afstand van de muur.
Scharnierende Wall Mount; Wanneer u een scharnierende muurbevestiging, kunt u veel spelen met de tv te kijken. U kunt roteren, kantelen en uiteraard houden zoals het is. Samen met de verticale hoek, kunt u ook de horizontale kijkhoek, met de hulp van de arm aan de flat-panel en de muur. Deze wandsteun, ook bekend als full-motion, is de meest veelzijdige muurbevestiging voor een flatscreen-televisie. Door zijn veelzijdigheid, het is het duurste type flatscreen TV te monteren.
Terwijl u een van deze manieren om een ​​flatscreen-tv mount, de basis wat je nodig hebt om na te denken over zijn hoogtepunt is. Hoe maak je een flatscreen-tv monteren of op welke hoogte moet je een flatscreen-tv mount is een zeer belangrijk aspect te worden beschouwd. Te plaatsen op een perfecte hoogte kunt u het beste uitzicht. Bovendien is met de juiste hoogte, kunt u ook kiezen voor de goedkope platte muurbeugel, die de beste look geeft. Hier is hoe om te gaan over.
Hoe te Monteer een flatscreen-tv: juiste hoogte, 'Comfort' is het woord je nodig hebt om in gedachten te houden terwijl u beslist hoe je een flatscreen TV op een muur op de juiste hoogte. De hoogte waarop u comfortabel kunt bekijken op uw televisie te stellen de juiste is. Een geweldig idee is om een ​​dummy tv-scherm. Raak niet verward, maar een stuk karton van de omvang neemt hetzelfde als uw flatscreen en over de muur plaatsen. U kunt ook beveiligen met behulp van eenvoudige kleefbanden. Het idee is om te zitten en staan ​​en of dit karton is in het niveau van uw gezichtsvermogen te zien. Als je gaat zitten op verschillende plaatsen in uw woonkamer, zoals banken, stoelen of staan ​​op een lege gebieden, is dit karton op juiste niveau? Check out jezelf en met 2-3 andere familieleden. Verschuiving van zijn positie als nodig opnieuw af en controleer. Ten slotte krijg je het juiste punt, markeer deze en bevestig de muur te monteren. Daarna, zorg ervoor dat u uw TV-plaats in het exacte midden van de berg.
Lees meer over:; Flat Screen TV Installatie: Hoe maak je een Flat Screen TV installeren; Goedkope Flat Screen TV's: Hoe maak je een Flat Screen TV kopen; Nou, ik ben er zeker van, hoe mount een flatscreen-tv is niet meer een grote taak voor je. Gewoon kiezen voor de muurbevestiging volgens uw eisen, beslist de juiste hoogte, bevestig de schroeven en je bent klaar! De flatscreen-tv is er op de muur geven een elegante uitstraling naar de kamer. Dus, aan de slag!

No comments:

Post a Comment