Tuesday, 27 March 2012

Silverfish Bug

Zilvervisjes, of zoals genoemd in het Latijn, Lepisma saccharina is een insect dat kan niet minder dan een nachtmerrie voor huiseigenaren. Het zilvervisje staat bekend als fishmoth als gevolg van de vissen als bewegingen die het maakt wanneer het wordt uitgevoerd. De zilveren kleur van hun schilferige vlekken geeft hen de naam zilvervisje bug. Meestal gevonden in wit, grijs-bruin en zilverachtig blauwachtige kleur, zilvervisjes bugs zijn in de buurt van ongeveer een centimeter in lengte.
Zilvervisjes Bug Life Cycle; Er zijn overwegend drie fasen in de levenscyclus van de zilvervisjes bug, namelijk, ei, nimf en de volwassen stadium. Het vrouwtje legt honderden zilvervisjes van eieren in cervices en scheuren in de achtertuin of de muren van de kamers. Binnen enkele weken, het zilvervisje zijn verschillende partijen van de eieren en alle luik in de tijd van een maand als zij een optimale temperatuur te vinden. De eieren zijn klein, ovaal en wit. Na de eieren uitkomen, nimfen, die als het podium worden beschouwd voor de volwassenen, ontstaan. De nimfen nemen bijna drie maanden uit te groeien tot een volwassene. Een volgroeide zilvervisjes bug leeft ongeveer twee tot drie jaar.
Wat doe Silverfish Bugs eten?; Silverfish liefde voeden met koolhydraten, suikers en zetmeel. Aangezien zij heersen in het huis achtertuin, vinden zij een verscheidenheid van voedsel bronnen te voeden, in het bijzonder shampoos, boek lijmen, kleding materiaal (linnen, zijde) en diverse dode insecten. Als zilvervisjes teisteren een huis, dan kun je er zeker van zijn dat u om uw vochtige kleding en papier items te bewaren heel veilig, omdat deze bugs hebben een fascinatie voor vochtige kleding en papier. De reden hierachter is dat zilvervisjes water drinken en dat is waarom ze meestal te vinden in de vochtige kleding en andere vochtige plekken van het huis. Het zilvervisje bug is volgens kenners het meest destructieve plaag voor de opgeslagen etenswaren.
How to Get Rid van Silverfish Bugs?; Silverfish bugs kunnen vervelend zijn plagen voor elke huiseigenaar en het opheffen van hen houdt een aantal stappen. De eerste stap is de identificatie van het zilvervisje bug, dat kan worden gedaan met de hulp van volgende proces. Meng een dikke pasta van meel en water en verspreid het op een karton. Houd het karton in een gebied waar u vermoedt dat de aanwezigheid van zilvervisjes bug besmetting. De tekenen van stukken en typische eten van insecten manieren zal je vertellen dat het zilvervisje bugs aanwezig zijn in die omgeving. Zelfs een kleefplaat is een goed idee om een ​​bug zilvervisjes te vangen. Wanneer de zilvervisjes bugs over zijn om te paren, ze presteren liefde dansen!
Als je eenmaal weet de gebieden die zijn aangetast door de zilvervisjes bug, ga dan voor een jacht en gewoon de reiniging van alle plaatsen die gevoelig zijn voor de zilvervisjes bug. Het schoonmaken, stofzuigen, reinigen met stoom en wijzigen van de temperatuur zijn enkele van de beste technieken die u kunnen helpen om zich te ontdoen van de problemen van zilvervisjes bug. Zilvervisjes gedijen in de warme temperaturen, zodat het wijzigen van de temperatuur kan hun overleving beïnvloeden. Veel dingen, zoals oude boeken en kleding kan worden bewaard in de diepvries gedurende enige tijd aan de zilvervisjes bugs te doden. Tot brood in flessen aan de zilvervisjes te trekken is een goed idee. U kunt gebruik maken masking tapes als zilvervisjes niet kan verschuiven op normaal oppervlakken.
De gevangen zilvervisjes bugs kunnen worden gebracht in emmers vol water en zeep om ze te doden. In het geval, al deze fysieke maatregelen niet effectief zijn, dan kunt u contact opnemen met een deskundige ongediertebestrijding team en nemen hun advies over het verwijderen van de zilvervisjes bug van uw huis. Zilvervisjes bug besmetting kan worden gecontroleerd door de juiste zorg en corrigerende maatregelen. Spinnen en duizendpoten zijn een aantal insecten die zich voeden met zilvervisjes. Als die niet worden beheerst in de tijd, kan het zilvervisje bug verwoesting in uw huis, dus het wegwerken van deze kleine plaag is een taak die nooit af zijn gezet naar een andere dag.

No comments:

Post a Comment