Sunday, 4 March 2012

Body Language Signalen

Een mooie dag Ik vind mezelf te wachten op mijn neef in een hotel lobby, en in wandelingen van de meest knappe man die ik ooit heb gezien - niet overdreven hier. Ik merkte dat hij keek me aan, en toen ik keek naar hem keek hij weg. Ik vond het raar, en dacht dat hij niet geïnteresseerd is. Het was tijd om te vertrekken en dat is waar het allemaal afgelopen.
Ik realiseerde me later wat er gebeurd is. Ik ben het volledig verkeerd begrepen zijn lichaamstaal signalen van aantrekking. Ik wist niet dat dit, en ik ook niet zeker hoe velen van jullie het weet, maar er zijn verschillende lichaamstaal tekenen van aantrekking die mensen gebruiken, om het tegenovergestelde geslacht aan te trekken, en degenen onder u die kan worden zo onwetend als ik was, moet echt weten hoe deze tekens te ontcijferen. Inzicht in lichaamstaal is van essentieel belang, want iedereen is niet vocale over hun gevoelens. Iedereen vreest afwijzing. Daarom, mensen geven deze lichaamstaal signalen, voor onze interesse in hen te peilen.
Body Language Signalen van mannen - 'Wij hebben elkaar net ontmoet'
Ik besloot om een ​​beetje onderzoek te doen om uit te vinden, wat het precies is dat mannen doen, om te laten zien dat ze geïnteresseerd zijn. De eerste keer is altijd gebaseerd op fysieke aantrekkingskracht, dus je kan niet echt zeggen dat ze op zoek bent naar een intense relatie. Soms echter, alle mannen willen is een one-night-stand. Je moet leren om uit te kijken naar de lichaamstaal signalen om te weten wanneer hen aan te moedigen, en wanneer te wantrouwig.
Hij staart, Ze blikken, Als je een mens er voortdurend staren naar je, met een opgetrokken wenkbrauw, moet zorgen dat zijn interesse in je gaat om slechts een nacht duren. Deze gezichtstransformaties signalen zijn belangrijk bij het ontcijferen, wat het is dat hij van je wil. Een eenzijdige grijns is een andere gezichtsuitdrukking om uit te kijken voor, dat zijn belangstelling verklaart. Als uw interesse niet wederzijds is, geef hem een ​​harde schittering, en beweeg mee. Vrouwen spreken een hoop door middel van lichaamstaal ook.
Silent Screams - 'Look at Me!'; Als hij loopt naar de plaats met een groep vrienden en je plots vind hem af te stappen van zijn groep, het is zeker een verhuizing naar uw aandacht, dat is als je zijn hem te observeren aan te trekken. In een ander geval, kan hij zich de joker van de groep en beginnen uitvoeren capriolen die zelfs verlaten z'n vrienden vergapen aan hem. Dit is een nog luider signaal voor je bericht van hem te nemen.
Kijk Zijn bewegingen, zijn handen in zijn zak, of in zijn benen ook betekenen alleen de seksuele belangstelling. Als hij plotseling zijn benen spreidt, u zeker weet wat hij wil. In andere gevallen, kan hij gaan zitten cross legged en lijken gesloten. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs te betekenen dat hij niet geïnteresseerd is. In feite, het laat zien dat hij open te stellen slechts in een nauwe relatie.
Let op zijn houding, Take a Chance; Het moet duidelijk zijn dat mannen niet zo expressief als vrouwen. Het duurt iets meer dan alleen maar voor de hand liggende gezichtsuitdrukkingen te begrijpen wat een man probeert te portretteren. In een dergelijk geval is het eenvoudiger om op de positie van zijn lichaam. Als hij erect staat, is portretteert zelfvertrouwen. Hij is er vrij zeker van dat je gaat zo in hem geïnteresseerd als hij is in jou. On de andere kant, als zijn armen over zijn borst gevouwen, betekent het zijn onzekerheid en gebrek aan vertrouwen in zichzelf. Het is jouw keuze, een kans om te nemen door te reageren op hem en verzekerde hem dat hij goed genoeg is voor jou.
We Dating - wat nu?
Dus u ontcijferd al die signalen en gaan nu gestaag met hem. Als je nog steeds twijfelt over hem, kijk uit voor deze lichaamstaal signalen die zal u vertellen wat er precies speelt in zijn geest.
Grip van de Waarheid, wanneer tijd doorbrengen met, indien zijn greep op je sterk is, is zeker een signaal van hechting en bescherming. Het betekent duidelijk dat hij serieus over jou en niet wil laten gaan. Aan de andere kant, als zijn greep op je zwak is, is deze relatie voor hem is niet een die echt heeft zijn hart geraakt. Dit moet een rinkelende bel voor de richting van je relatie.
Listen Up!; Het weten of de relatie werkelijk is marktleider ergens, moet je ervoor zorgen dat hij naar u luistert, en wordt niet afgeleid door andere triviale dingen. Terwijl je praat, als hij ergens anders op zoek, of hij besluit dat het telefoontje hij ontvangen is belangrijker dan wat je bent hem te vertellen, je weet wat hem interesseert meer. Als hij echt geeft, weet je door zijn niveau van interactie in uw gesprek.
Cross My Heart en Hope om te sterven; Waarachtigheid is primair in elke relatie. Je kunt weten wanneer hij eerlijk is om u, als hij raakt zijn hart bij het verklaren van zichzelf. Als u denkt dat hij liegt tegen u, let op zijn lichamelijke bewegingen, die minimaal zal zijn, zodat je niet merkt dat er iets niet pluis is. Als hij ziet overal maar in uw ogen, kunt u er zeker van dat hij niet waarheidsgetrouw.
Lees meer over:; Body Language toegelicht; flirten lichaamstaal; liefde heeft haar eigen lichaamstaal; grondige observatie is dat alles is nodig om verschillende lichaamstaal signalen van mannen begrijpen. U hoeft niet een psychische of een psycholoog. Daden dan woorden. Dit gezegde kon niet worden waarachtiger in het geval van lichaamstaal signalen. Begrijpt deze, en je komt de man van je dromen!

No comments:

Post a Comment