Monday, 19 March 2012

Problemen met beschadigde Hair Repair

Gelet beschadigd haar is als een bad hair day, elke dag. Echt kapot haar kan een bedreiging, want je kunt niet in de steek laten en ofwel kan je niet binden ze op. Beschadigd haar zijn dag tijd verschrikkingen van je leven. Maakt niet uit wat je doet, ze lijken nooit op zijn plaats en evenmin kunt u zich te ontdoen van hen. Uw beschadigd haar kan een gevolg van hete krultangen worden, permanenten of het gebruik van chemicaliën op je haar voor haar styling-en kleurstoffen. Ik hoop, dat is het evident dat meer gebruik van kunstmatige cosmetica voor haar is alleen maar leiden tot verdere schade. Het herstel van beschadigd haar is het mogelijk met speciale inspanningen en hopen van geduld. Laten we eens kijken hoe haar herstel en zet ze in mooie lange lokken. Lees verder beschadigd haar zorg.
Problemen met beschadigde Hair Repair
Professioneel advies; U kunt op zoek naar hoe je beschadigd haar herstellen, zonder te snijden. Echter, de waarheid blijft, dat beschadigd haar, wat betekent, gespleten haarpunten en verkleurde uiteinden van je haar zijn nu moe van groeien. Ze hebben verloren van de kracht van de groei verder, en elke dag is waardoor ze nog meer verzwakt. Vandaar dat, als een professioneel advies, geknipt zo veel beschadigd haar als je kunt. Ga naar een goede kapper en krijgt een super hete kort kapsel dat je gezicht past. Maak een nieuwe start van het kweken van je haar in gezonde manier met de grootst mogelijke zorg en voorzichtigheid. Lees over haarverzorging huismiddeltjes.
Diepe conditionering; zoek naar hoe je beschadigd haar herstellen thuis? Zelfgemaakte conditioners zijn elke dag beter dan degene die op de markt beschikbaar. Ten eerste omdat, ze zijn 100% natuurlijk en ten tweede omdat ze zijn gratis! Uw haar is een brok eiwit. Vandaar dat zij geen eetbaar product, dat is een rijke bron van eiwitten is een geweldige manier van conditionering je haar. De home made 'ei en olijfolie "conditioner zal een grote hulp bij het herstellen van uw beschadigde haar. Om deze conditioner, hebt u een eidooier, 2 eetlepels olijfolie, kom naar de ingrediënten en een douche-cap combineren. Breek het ei en scheid de dooier. Voeg nu de 2 eetlepels olijfolie het en klop het goed, totdat het een geheel wordt. Nat je haar (niet shampoo, nog) niet, en toe te passen dit mengsel aan uw haar. Laat de hoofdhuid en zich concentreren op de beschadigde haren. Laat het een half uur, tot de zelfgemaakte conditioner is in goed doorweekt. Was het af als je normaal doet met uw gewone shampoo. Een keer per week applicatie op deze conditioner laat je haar op zoek gladder, gezonder en zachter tegen het einde van de maand. Diepe conditioning is ook een antwoord op hoe je haar snel herstellen van beschadigde en hoe beschadigd haar van nature te herstellen. Lees meer over natuurlijke haarverzorging tips.
Basic Hair Care; Zodra je haar beschadigd is, is er slechts weinig dat je kunt doen. U kunt echter voorkomen dat beschadigd haar, door het nemen van goede zorg van hen. Als u nog dik en droog haar, bedenk dan dat je haar is gevoeliger voor schade dan enig ander type van haar. Dus elke keer als je gaat, zorg ervoor dat je je haar met een sjaal te dekken, zodat er minder wrijving tussen de haarlokken. Ook niet uit wat uw haartype is, gebruik nooit een haardroger. Haardrogers, kan u de look voor een nacht, maar op de koop toe, ze leiden tot onherstelbare schade. Drink veel water om ze gehydrateerd en gehydrateerd.
Lees meer over; haarconditioners thuis gemaakt; Hair Conditioner voor droog haar, beschadigd haar is een teken van onzorgvuldigheid en laissez-faire houding ten opzichte van haarverzorging. Haarverzorging is even belangrijk als verzorgings-of lichaamsverzorging. Behoud van een gezonde voeding en kijken na die mooie lokken met extra zorg. Ik verzeker, als je volgens een strak regime haarverzorging, zult u niet af te vragen over hoe je beschadigd haar te herstellen. Let op!

No comments:

Post a Comment