Sunday, 11 March 2012

Face Lift Crèmes

Rimpels, lachrimpels en kraaienpootjes, dit zijn enkele van de gemeenschappelijke problemen die je gezicht te maken hebben met het verouderingsproces eenmaal begint. De meeste vrouwen, waaronder een aantal beroemdheden, probeer terug te draaien de vergrijzing tij door te investeren in de plastische chirurgie of chemische injecties. Andere veel hyped behandelingen zoals botox en microdermabrasie zijn niet alleen invasieve en tijdrovend, maar kan ook het branden van een gat in je zak. Face-lift crèmes hebben onlangs op de markt kwam als een anti-aging product van de huidzorg, die betaalbaar is en een veiliger alternatief voor een operatie. Dus kan een simpele niet-chirurgische facelift crème daadwerkelijk helpen u weer uw jeugdige uitstraling? Hier is een kijkje bij enkele van de factoren die face lift crèmes de populaire methode om de lelijke rimpels en leeftijd lijnen.
Instant Face Lift Creams: Ingrediënten
Acetyl Hexapeptide: Ook wel bekend als Argireline, dit aminozuur is een klinisch bewezen anti-aging ingrediënt dat de fijne lijntjes vermindert en rimpels door het verminderen van de hoeveelheid zenuwstimulatie in het gebied. Gebruikt rond de mond, ogen en voorhoofd, kan dit ingrediënt effectief verminderen van de fijne lijntjes en rimpels.
Hyaluronzuur: Hyaluronzuur, ook bekend als Hyaluron of HA is meestal aanwezig in de huid dermis. De waterretentie capaciteiten helpen om de huid soepel en repareer uw huid wonden. Samen met dit, de face lift crème ingrediënt helpt ook bij het herstel van collageen die een integrerend bestanddeel huid die zorgt voor de elasticiteit van de huid.
Vitaminen A, E en C: Eerder, dermatologen wisten niet zeker of uitwendig gebruik van de vitaminen kan de anti-aging proces te stoppen. Er is echter gebleken dat de aanwezigheid van vitaminen A, E en C, die ook anti-oxidanten, zijn heel effectief tegen het verouderingsproces. Deze anti-aging vitaminen voor vrouwen niet alleen bijdraagt ​​tot het verminderen van de schade veroorzaakt door de oxidatie proces, maar ook helpt bij het verminderen van de tekenen van veroudering die veroorzaakt wordt door het oxidatieproces en bestrijdt de vrije radicalen. Bovendien is de aanwezigheid van vitamine C helpt bij de collageen opbouw in de huid en helpt achteruit de tekenen van veroudering.
Alpha Hydroxy Acids: Afgeleid van fruit en melk suikers, alpha hydroxy zuren die in face-lift crèmes werkt als een peeling, terwijl ook helpt bij het stimuleren van de productie van elastine en collageen in de huid. Dit helpt te verminderen gevlekte pigmentatie, fijne lijntjes, rimpels en de ruwheid die wordt geassocieerd met ouder wordende huid. Echter, is het belangrijk om in gedachten te houden dat een overmaat van de zuren kunnen beschadiging van de huid en peeling veroorzaken. Het merendeel van de face lift crèmes hebben concentraties van alfa-hydroxy zuren van 5% tot 8% en bij een pH van 3 tot 4. Aangezien een van de belangrijkste bijwerking van deze stof is zon gevoeligheid, het merendeel van de producten moeten effectieve zonnecrème formuleringen.
Andere anti aging crème ingrediënten in facelift crèmes bevatten retinoïden, peptiden, groene thee-extracten en glycol-ceramiden.
Best Face Lift Creams: Review
Renergie Microlift door Lancôme: Een van de beste facelift crèmes van Lancôme, deze anti aging crème wordt geleverd met een zeldzame technologie die in principe heeft een herstelplan effect op de huid die helpt bij het aanzienlijk verminderen van de fijne lijntjes rond de mond, wenkbrauwen en het voorhoofd. De micro-lifters in het product bevatten Dermo-bonding peptiden, dat draai en til de huid.
Clinique Repairwear Lift Firming Night Cream: die ingrediënten bevatten, zoals retinol, wei-eiwit, peptiden en vitamine E en C, deze formulering van Clinique helpt bij het bestrijden van de tekenen van veroudering. Deze nachtcrème herstelt de huid met haar zijdezachte, gladde en olie-vrije finish. Het is beschikbaar voor verschillende huidtypes welke combinatie vette tot vette, droge combinatie en droge tot zeer droge omvat.
Biofirm Lift Night van Biotherm: Deze nachtcrème bevat microcirculatie stimulerende middelen als ginkgo biloba, die bijdragen tot het verminderen van de fijne lijntjes en rimpels door het opvullen van de kreukels. Dit helpt in je huid niet alleen, maar ook jeugdige stralende en aanzienlijk minder gezwollen.
Hoewel deze facelift crèmes en andere anti rimpel huidverzorgingsproducten beloven zich te ontdoen van de leeftijd rimpels, het is alleen in de minor kreuken of fijne lijn gevallen dat deze daadwerkelijk crèmes werken. Vergeet niet dat de crèmes niet zullen sommige wonderbaarlijke resultaat als een operatieve ingreep. Echter, in plaats van toevlucht te nemen tot pijnlijke methoden die kunnen leiden tot langdurige bijwerkingen, is het het beste gebruik maken van een goede huidverstevigende gezichtscrème of face-lift crème die niet alleen vermindering van de poriën en rimpels, maar ook houdt de huid gehydrateerd en gezond.

No comments:

Post a Comment