Friday, 16 March 2012

Omgekeerde kapsel Bob

Zo populair als het was in 2009, is de omgekeerde bob kapsel helemaal klaar voor om haar positie in 2010 te handhaven ook. Een omgekeerde bob kapsel is trendy en modieus, en is een gemeenschappelijke keuze tussen verschillende beroemdheden uit de zeer stijlvolle Victoria Beckham met Katie Holmes en Paris Hilton.
Afgezien van het feit trendy, deze korte kapsels is ook makkelijk te onderhouden. Het blijft waar het is, en is een zegen voor degenen die niet in staat zijn om lang haar te beheren. Het is een stijl die kaarsjes op de nek, en is langer dan de rest van het haar aan weerszijden van het gezicht, waardoor verschijnen asymmetrisch. Het is goed voor degenen die willen om hun haar er meer volumineuze. Haar naam kunnen bedrieglijk zijn, maar het is nog erg vrouwelijk, en blijft populair blijven door elke generatie.
De omgekeerde bob definieert de moderniteit in de persoon, die pronkt het. Er zijn verschillende varianten van dit kapsel, waarvan sommige op de lange omgekeerde bob kapsel, de omgekeerde bob kapsel met een pony, en het gelaagde omgekeerde bob kapsel. Neem een ​​kijkje bij enkele gewijzigde versies van de omgekeerde bob die hier te blijven!
De gelaagde Inverted bob
De gelaagde of onder een hoek ondersteboven bob kapsel is een geweldige keuze voor diegenen die fijn haar. Zelfs degenen die dat niet doen, kan dit bereiken look, met de hulp van een stijltang. De gelaagde look creëert verschillende niveaus, waarbij het haar geknipt, waardoor het een hoekige look. Deze look wordt ingegaan op de kenmerken van je gezicht. Zo kan een rond gezicht langer lijken, met de gelaagde omgekeerde bob kapsel. Om te kunnen recht te doen aan zijn naam, moet dit kapsel perfect gestyled in een hoekige manier. De overgang van de hoeken aan de rechte snede op de rug moet scherp, maar toch glad.
De gelaagde omgekeerde bob kan worden benadrukt door uitstrijken van de haren in een kleur naar keuze. Dit accentueert de snit en maakt het meer uitgesproken als een fashion statement. Het kan ook gedragen worden lang of kort, afhankelijk van uw keuze. In het geval u wilt lang dragen, kan de lengte gaan tot de schouders en een beetje daarbuiten. In het geval van een kort kapsel, zal het haar lengte boven de schouder en onder de kin.
De omgekeerde bob met een pony
Het toevoegen van een pony om de omgekeerde bob kapsel is een ultieme waarde toevoeging. Het is vooral geschikt voor mensen met een breed voorhoofd, als de pony krijgen hun eigen ruimte zonder te kijken shabby. U kunt een rechte pony dwars door je voorhoofd, of je kunt try-out de kant vallende pony in overeenstemming met het kapsel je sport. In ieder geval, de pony zelf een verklaring afleggen, en gecombineerd met de omgekeerde bob kapsel, klaar om op te staan ​​een klasse apart vormen de menigte!
De omgekeerde bob kapsel met een pony vergen weinig onderhoud, tenzij u golvend haar bij de kruin. In een dergelijk geval is het beter te strekken de pony om hen een scherpe, glanzende look.
Handhaving van de Inverted bob
Zoals eerder vermeld, de omgekeerde bob kapsel vergt weinig of geen onderhoud. Speciaal voor degenen die reeds hebben rechte, fijn haar, kan het omgekeerde bob worden afgevoerd elegant. Hoewel het is een zegen voor degenen die hebben steil haar, zelfs die met golvend haar kunnen hun eigen varianten van de omgekeerde bob kapsel. Bijvoorbeeld, kon het haar steil te worden aan de bovenkant en golvende aan de zijkanten in het geval van de lange omgekeerde bob kapsel dat je gaat naar de schouders.
Een beetje rechttrekken zal het haar makkelijk te onderhouden. Want het is al een stijl op zich, is dit kapsel geen extra aandacht of verzorging. Gebruik van een anti-frizz conditioner zal helpen handhaven dit kapsel met gemak. Ook kan hebben omdat velen van jullie strakke schema's, gewoon ervoor zorgen dat u een aantal leave-in conditioner na een wasbeurt. Hierdoor blijft het kapsel op zoek naar de manier waarop het zou moeten. Vrouwen krijgen meestal de omgekeerde bob kapsel om het volume van het haar zo te accentueren, tot op zekere volumizing gels en shampoos gebruiken om het volume te handhaven proberen. Vergeet niet om je haar knippen, eenmaal per 4 weken te houden het kapsel op zoek naar vers.
Lees meer over:; Haircut stijlen en ideeën; Kapsels; De klassieke bob is vernieuwd met deze grote verscheidenheid van omgekeerde bob kapsels. Kies uw persoonlijke stijl en draag het uit met zwier!

No comments:

Post a Comment