Thursday, 22 March 2012

Zoete dingen te zeggen tegen een Meisje

Je hebt misschien ontdekt door nu de verbijsterende en verwarrende gedragspatronen van de meisjes. Maakt niet uit hoe hard we ook proberen het is een puur onmogelijke taak om een ​​juist begrip van een meisje, en het is nog moeilijker om te zeggen de juiste dingen op het juiste moment. Er zijn veel lieve dingen te zeggen tegen een meisje dat je in een relatie met, maar je toch niet verwachten dat ik ze allemaal op te sommen die nu voor u, of heeft u? De beste dingen te zeggen tegen een meisje zijn degenen die instinctief roll off je tong op het juiste moment. Maar vaker wel dan niet, dan zal deze 'instinctieve' woorden worden de verkeerde woorden. Dus, hoe precies gaat een over het bedenken van zoete dingen te zeggen tegen een meisje?
Sinds het begin van de tijd het eerlijkere geslacht heeft geoordeeld een grote hoeveelheid van beroep in de hoofden van de mensen. Wat trekt ons aan hen is moeilijk te zeggen. Misschien is het gewoon een oer-drang om te paren, misschien is het een magnetische aantrekkingskracht van de persoonlijkheid van een bepaald meisje, of misschien is het iets meer gevorderde op een geestelijk vlak. Wetenschappers en psychologen beweren zelfs dat het iets te maken met onze gehechtheid aan onze moeders in de baarmoeder. Naar mijn mening, het is een mysterieuze combinatie van al deze elementen, samen met een vreemde aansprekende zin van het tegenovergestelde. Zij zijn de 'Yin' onze 'Yang', de positieve aan onze negatieve, en de rustige om onze onrust. Het concept van de dualiteit is iets dat is dan de relevantie van deze specifieke pagina.
Hoe dan ook, terugkomen om de kwestie bij de hand. Na snel zoeken van de resultaten van dit specifieke onderwerp, kom je in vele forums en eindeloze discussies over zoete dingen te zeggen tegen een meisje. Dat alles is goed en wel, maar je moet jezelf afvragen of het voldoende is om op een eenvoudige ratelen willekeurige woorden die je tegenkomt. Meisjes houden van die kleine 'lieve woordjes' fluisterde in hun oren, is wat de cliches hebben ons geleerd, maar er moet iets meer aan die dan alleen een vooraf opgenomen boodschap van genegenheid. Hoe om te praten met meisjes, is een vaardigheid die geleidelijk aan wordt ontwikkeld over een periode van tijd, en het kan alleen worden beheerst door middel van oefening en geduld.
Acties; Een ander bekend cliche is dat de acties spreken luider dan woorden. In het geval van omgaan met meisjes, deze uitspraak is nog belangrijker dan het verschuldigd is. Gewoon te zeggen iets zoets en papperig is niet meer genoeg, je moet een back-up van uw hoge claims met acties. Voorbij zijn de dagen van Shakespeare stijl ramblings en Victoriaanse stijl romances. Vandaag is alles moet snel, direct vanaf onze auto's en mobiele telefoons, ons vermogen om spreekwoordelijk vegen vrouwen hun voeten. De vrouw van vandaag is erg onafhankelijk en behoeften te zien die zich manifesteert in woorden voor haar ogen, in plaats van simpelweg hoorzitting enkele coole dingen te zeggen tegen een meisje. Wees dus voorzichtig de volgende keer dat u uw vriendin of vrouw, dat je zou lopen naar de maan en terug voor haar.
De beste zoete dingen te zeggen tegen een meisje zijn die niet al te dramatisch van aard, en hebben een gevoel van realisme naar hen. Maar het punt dat ik hier probeer te benadrukken is dat je moet onthouden van dingen zeggen die lijken extreem in de natuur. Niet alleen zijn ze moeilijk te geloven, maar ze hebben ook een of andere manier ondermijnen alle dingen die je eigenlijk doen voor haar. Blindelings eruit te flappen wat leuke dingen zijn slecht geadviseerd.
Zoete dingen te zeggen om je vriendin, nu dit alles betekent niet dat je gewoon helemaal niets te zeggen tegen uw vriendin dat is romantisch of papperig in de natuur. Geschiedenis en tijd heeft ons geleerd dat een meisje in jou geïnteresseerd te houden, moet je constant haar te herinneren aan twee dingen. ; Hoe geweldig ze is. ; Hoe gelukkig je bent met haar. ; Houden deze in gedachten elke keer dat u probeert om zoete dingen te vinden om te zeggen tegen een meisje zal blijken te zijn een geweldig cadeau voor u zijn. Nooit te vergeten deze twee pointers, en het leven zal veel gemakkelijker voor je. Lees meer op zoete dingen te zeggen tegen je vriendin en leuke dingen te zeggen tegen je vriendin.
Een andere regel voor u om cement in je hersenen is dat meisjes graag een compliment. Of het nu hun uiterlijk, hun intellect, hun kleding, hun toebehoren, hun persoonlijkheid, of hun huisdieren. Inclusief deze posten in zoete dingen te zeggen tegen een meisje en je zal de vruchten plukken.
Lees ook de volgende:; Cute-berichten te verzenden aan je vriendin; Romantisch vragen aan je vriendin vragen; Hoe meisjes te ontmoeten; Aan het eind van de dag, je moet niet vergeten dat dat echt is veel belangrijker dan suiker coating al uw woorden onnodig. Het is belangrijk om altijd een aantal zoete dingen te zeggen tegen je geliefde, maar over-overdrijven deze woorden kan alleen maar eindigen terugslag. Wees eerlijk, wees eerlijk, en houd de kleine dingen in het achterhoofd. Al deze kwaliteiten zijn veel belangrijker dan het willekeurig eruit te flappen wat zoete dingen te zeggen tegen een meisje dat je tegenkwam op een Google-zoekopdracht.

No comments:

Post a Comment