Saturday, 24 March 2012

Waarom krijgen mensen Gehuwd

In feite denk ik dat het hele concept van het huwelijk onnatuurlijk is. Ik bedoel kijk naar varkens. Laten we hier een tweede en kijk naar varkens. Oke varkens niet maatje voor het leven. Ik bedoel een varken kan hebben, zoals een honderdtal seksuele partners in een mensenleven, en dat is een gewoon varken nog niet eens een varken dat is goed in sport!
~ Chandler Bing (Vrienden)
Nou lijkt het een perfect geldig argument. Waarom doen mensen trouwen? Het huwelijk lijkt alles te veranderen in een relatie, nietwaar? Ineens wordt de man vervelend en de vrouw begint te zeuren. De man neemt een hoger betaalde baan om de familie te ondersteunen en werkt laat, terwijl de vrouw geen behoefte om mooie meer zien voelt en begint het aantrekken van wat gewicht. En dan de kinderen komen en het allemaal erger. Ze schreeuwen, schreeuwen ze, ze klagen, en de relatie, die uit liep van de liefde misschien wel binnen een jaar van het huwelijk plotseling verandert in een afspraak om na de kinderen kijken met het echtpaar niet meer kan herinneren waarom ze trouwden in de eerste plaats . En dan plotseling het eindigt allemaal op een dag toen de man en vrouw bedriegen elkaar, omdat ze beginnen te zien hoe groen het gras is aan de andere kant. Of minder acrimoniously, wanneer beide partners inzicht gewoon toegeven dat vervelen van elkaar. Hoeveel huwelijken heb je gezien volg deze soortgelijke progressie (of moet ik noem het regressie?) Te veel, ik ben bang. En dit maakt je jezelf afvragen: Waarom doen mensen trouwen, ondanks het vrij duidelijk horde van daaruit voortvloeiende echtelijke problemen?. Misschien wilt u om door te kijken deze artikelen over het huwelijk advies voor mannen en het huwelijk advies voor vrouwen om een ​​klein kijkje in je leven hebben als een gehuwd persoon!
Redenen mensen trouwen
De lichtjes overdreven varkens-grap opzij, mensen trouwen voor een fundamentele reden, want ze zien het huwelijk als een van de mijlpalen in deze reis dat leven heet. Ergens in ons onderbewustzijn, voelen we dat als we sterven, we moeten gaan een formulier invullen. Geboren? Vinkje Opgeleid worden? Vinkje Verhuisd van het huis? Vinkje Heb je een baan? Vinkje Genoten van een aantal kostbare momenten? Vinkje Getrouwd? Ummm. Ze gewoon niet willen dat een vak niet aangevinkt te laten! Wat zal uitleggen over het feit dat mensen die kieskeurig zijn met hun criteria zijn in het zoeken naar de heer / mevrouw. Recht in hun prime jaar start wanhopig op zoek in hun jaren '40 (late 30s voor vrouwen) en regelen voor een heer of Miss All Right? Wat verklaart 'suiker papa' en 'poema' met behulp van hun financiële spier te 'kopen' liefde en geborgenheid? Dus je kunt zeggen dat alles wat je nu wilt over het engagement van fobie en een onvermogen om 'tie' jezelf naar beneden met iemand, maar wees gerust dat de leeftijd als de vangsten met jou, vind je jezelf aanleggen voor een half fatsoenlijk persoon van hetzelfde of een ander geslacht, en probeert wanhopig om dingen te laten werken.
Er zijn anderen die weten dat ze willen trouwen. Bel me harteloos of wat dan ook, maar er zijn mensen (waaronder ikzelf) die het gevoel hebben dat ze vinden een speciaal iemand en dat zal het einde van een van de eindeloze lijsten van zoekopdrachten in het leven, waarin kennis, werk, geluk, tevredenheid onder zijn. Er is dit prachtige gevoel van het vinden van iemand en vrij veel zetten een handboei op die persoon en een goed gevoel dat ze nooit hebben om opnieuw te zoeken. En het verschil voor hen tussen een huwelijk en een relatie is dat een huwelijk een lange, hartverscheurende procedure met zich meebrengt, heet een echtscheiding, die zou kunnen overtuigen dat u of uw partner zelf denk van te maken. Relatie scheidingen neemt een moment van waanzin (of verlichting!) uit te komen.
Weer anderen zien het als een manier om de relatie voort te zetten. Veel mensen over de hele wereld slagen er niet in het idee van seks voor het huwelijk. Ze voelen dat lichamelijke intimiteit (of vierde worden, als anderen het noemen) moeten worden bewaard voor na het huwelijk, zoals zij die zien het huwelijk als een middel om een ​​sociaal en cultureel toestemming te geven, voordat toestemming. Klinkt grappig voor mij, maar het is elke persoon zichzelf echt! Er is ook de gemeenschappelijke behoefte in de mens (en ook andere dieren) zich voort te planten. Dat en het stigma van een baby zonder huwelijk-er is een nogal veel gebruikte denigrerende term gebruikt om iemand die geboren is in deze regeling,-rijdt met een heleboel mensen naar het huwelijk te beschrijven. Een pasgeboren moet zowel een vader als een moeder, iets wat het best kan worden bereikt door het huwelijk.
Nog anderen te trouwen voor meer praktische en harteloze klinkende redenen. De meest voorkomende daarvan is geld. Trouwen met iemand die rijk en je nooit zorgen te maken over de financiële problemen ooit weer. De jongen / meisje zal goed voor je zorgen, nieuwe auto, kaviaar, zeven sterren dagdromen-to tweak de beroemde teksten een beetje en ze maken een beetje meer eigentijds. Hoef je nooit je kleine vinger uit te steken, en de prijs die u betaalt voor deze luxe leven is grotendeels fysiek, maar schijnbaar, een koopje. Sommige trouwen om verbonden, niet-geldelijke voordelen zij het ziekenfonds, immigratie, bekend als de echtgenoot van een ster of een goede, schuld-vrije seks voor een mensenleven. Degenen met minder hart dan deze te trouwen voor echtscheiding en alimentatie. Middel om een ​​doel, zoals sommigen zeggen.
Ben je nog op zoek naar meer redenen om te trouwen?
Dus dames en heren, dit was een vrij lange lijst van antwoorden op waarom doen mensen trouwen. Wat voel ik over het onderwerp? Noem me ouderwets, maar eerlijk gezegd, ik voel dat het huwelijk is een heilige instelling die moet worden gerespecteerd. Neem het huwelijk compatibiliteit test gewoon om zeker te zijn. Immers, je hoeft de partner die voor u geschikt is en een die je zal blijven houden via de troosteloze situatie benadrukt in de eerste paragraaf!

No comments:

Post a Comment