Friday, 30 March 2012

How to Get Rid van whiteheads

Whiteheads niet puistjes of acne. De meesten van ons, gebruik acne, puistjes, mee-eters en whiteheads als synoniem voor de andere. Echter, whiteheads zijn totaal verschillend van andere soorten van ontstekingen op de huid. Onze huid heeft vele poriën, die het mogelijk maakt om te ademen en het geheim van de ongewenste afvalstoffen uit het lichaam door middel van onder zweten. Poriën te helpen bij het houden van het lichaam van nature cool.
Whiteheads ontstaan ​​wanneer een porie in de huid verstopt raakt met talg. Talg is een olieachtige secretie die de huid gehydrateerd, soepel en gezond houdt. Wanneer er een overvloed aan talg in de porie, krijgt het verstopt, wat leidt tot sluiting. Deze gesloten poriën wordt wit en resulteert in een ontsteking, die ook wel een Whitehead. Een Whitehead moet worden anders behandeld in vergelijking met andere huidontstekingen. Laten we eens kijken hoe zich te ontdoen van whiteheads. Lees meer over Whitehead behandeling.
How to Get Rid van whiteheads
Topische toepassing; Voor elke soort van een plaatselijke toepassing, raadpleeg dan eerst een dermatoloog. Het belangrijkste ingrediënt in producten die whiteheads te voorkomen is benzoylperoxide. Benzoylperoxide, helpt bij het voorkomen van verstopping van de poriën. Dit haalt de overtollige olieachtige afscheiding. Gebruik van benzoylperoxide is een preventieve maatregel ter bestrijding van de bacteriën die leiden tot whiteheads op het gezicht. Clearsil en proactief zijn twee producten die benzoylperoxide bevatten. Doe een dermatoloog raadplegen, voordat u dit product, als het kan uitdroging van de huid, schilferige huid en roodheid veroorzaken.
Reiniging, het reinigen betekent in feite te reinigen uw huid om alle vuil te verwijderen. Ik denk eerlijk gezegd dat voorkomen beter is dan genezen. Dus, om whiteheads op uw huid te voorkomen, regelmatig reinigt je huid. Koop een reinigingsmelk of lotion voor de normale huid. Je gezicht wassen met warm water, zachtjes masseren uw huid met een reiniging melk en binnen twee minuten, veegt u deze af met een licht vochtige katoen. Nogmaals, je gezicht wassen met een geschikte gezicht te wassen. Lees meer over reiniging van de huid zorg.
Exfoliëren, peeling versnelt het proces van het verwijderen van de dode huid. De huid te exfoliëren gezicht, stoom-up van uw gezichtshuid voor een goede 15-20 minuten. Stomen opent de poriën. Nu met een scrub van uw keuze, zacht scrub de huid. Als u nog huidontstekingen, wees dan extra voorzichtig zijn, terwijl schrobben, als je niet wilt breken ze. Na het schrobben van 5-10 minuten, spoel je wassen met warm water. dicht bij de poriën dep je huid met een huid toner. Een andere manier om het sluiten van de poriën, is het runnen van een ijsblokje over het gezicht.
Lees meer over; Exfoliate Face thuis; Exfoliate huid van nature; Gezichtsmaskers, Als je op zoek bent naar hoe zich te ontdoen van whiteheads natuurlijk, dan gezichtsmaskers is de beste remedie. Sandelhout poeder en rozenwater is de beste gezichtsmasker. Voor dit moet je 2 eetlepels van sandelhout poeder en 2 eetlepel rozenwater. Meng de twee goed en toe te passen op je gezicht. Laat het gedurende 15-20 minuten, tot het masker absorbeert alle overtollige ongewenste olie uit je gezicht. Was het af met warm water en vervolgens een duik wat koud water op het gezicht, om te sluiten de poriën. Klei maskers, zoals aarde Fuller's masker, gemaakt met water, is ook een goede antwoord voor hoe zich te ontdoen van whiteheads op het gezicht. Lees meer over zelfgemaakte gezichtsmaskers - gezichtsmasker recepten.
Eten en drinken; Als u wilt weten hoe zich te ontdoen van de snelle whiteheads, dan is de enige antwoord daarop is, eten en drinken goed. De beste manier om te voorkomen whiteheads, is het bijhouden van het interne systeem gezond. Drink veel water, ongeveer 2 liter water per dag. Dit helpt uw ​​lichaam in ontgiftend, hydratatie en vochtinbrengende natuurlijk. Eet veel groenten en fruit om uw huid er gezond en jong. Lees meer gezonde voeding.
De enige en voor de hand liggende antwoord op hoe zich te ontdoen van whiteheads, is niet doorbreken van de whiteheads, door knijpen ze uit. Knijpen in de whiteheads kan ook leiden tot blijvende vlekken. Gebruik de juiste tools, als je echt wilt het Whitehead extract en een dermatoloog te raadplegen. Om dingen eenvoudiger, zich houden aan strikte huidverzorging met goede huidverzorgingsproducten, en whiteheads zal voor eeuwig verdwijnen. Let op!

No comments:

Post a Comment