Tuesday, 20 March 2012

Kapsels voor Fat Faces

Veel mensen hebben een verkeerd denken dat als een vrouw is vet, ze zal zeker een dik gezicht hebben. Echter, een dik gezicht heeft niets te maken met een gezicht die veel vet op heeft. Het is gewoon de vorm is het inch Het is rond van vorm, en dus als een dik gezicht genoemd. Als je een vet en rond gezicht, zijn er vele leuke kapsels voor vet gezichten om uit te kiezen. Welke kapsel u ook kiest, gewoon ervoor zorgen dat zij voegt de lengte in het gezicht en niet de breedte aan de zijkanten.
Kapsels voor Fat Faces
Die denken over kapsel stijlen voor ronde gezichten hebben de mogelijkheid van het dragen van enige vorm van korte of lange kapsel. Het belangrijkste punt is dat het kapsel moet je gezicht wat langer lijken in plaats van toe te voegen aan de breedte. De beste keuzes zijn lange kapsels voor vet gezichten, omdat deze kapsels te dragen tot de lengte. Als je dragen van een lang kapsel, moet u het haar van de zijkanten van de wangen te houden recht en niet golvend. Dit zal ertoe leiden dat uw gezicht meer in de lengte worden weergegeven dan in de breedte. Te verbergen de ronding van je gezicht, je kan zelfs taps toelopende uiteinden onder de kin.
Korte kapsels voor vet gezichten zijn ook geschikt als gestyled op de juiste wijze. Terwijl het dragen van korte kapsels voor ronde gezichten, zorg ervoor dat ze niet te erg kort is, om te voorkomen dat het verbergen van de ronding van het gezicht. Kies een kort kapsel dat eindigt boven de kin, of een wat langer kapsel dat een beetje onder de kin eindigt. In het geval van korte kapsels voor vet gezichten, kunt u zeker toevoegen opzij vallende pony en lagen, tenzij ze niet toe te voegen aan de lengte van het gezicht.
Lees meer over:; Kapsels voor Ronde Face Mensen; Cute Kapsels voor ronde gezichten; Beste Kapsels voor Fat Faces
Vlot Layered bob: Een soepel gelaagde bob kapsel is goed voor een dik gezicht. Terwijl ze het kapsel in het kapsalon, vertel de kapper om het haar lengte langs de wangen, die een vlotte uitstraling zal geven aan de wangen waardoor het minder dikker te houden. Sommige mensen denken dat kapsels met pony niet geschikt voor vet gezichten, zoals een pony hebben betrekking op de voorhoofd. Als het voorhoofd wordt getoond, wordt het gezicht langer lijken dan breder.
Korte Shag: Een kort warrig kapsel zal ook goed uitzien op een dik gezicht, want het zal verschijnen op de breedte van het gezicht te verminderen. U kunt verder wijzigen van dit kapsel te maken je haar er mooier. Dit is waarschijnlijk beschouwd als het beste kapsel voor een rond gezicht.
Stijlvol opsteekkapsel: Een stijlvol opsteekkapsel is een coole kapsel voor vet en ronde gezichten. Een opgestoken kapsel kapsel bestaat uit het haar worden gestapeld op de kruin, die zeker zal lengte toe te voegen aan het haar. Daarnaast kun je ook dit kapsel aantrekkelijker door de toevoeging van Voguish haaraccessoires.
Pixie korte haarsnit: Een andere goede optie voor kapsels voor vet gezichten is een korte pixie cut, die is makkelijk te doen en te onderhouden. U kunt zelfs spike van de haar en make lagen met dit kapsel.
Lees meer over:; Kapsels voor ronde gezichten met een pony; Heren Kapsels voor ronde gezichten; Dit zijn enkele van de meest geschikte kapsels voor vet gezichten. Bij het kiezen van kapsels voor ronde gezichten, zorg ervoor dat het niet toe te voegen haarvolume op de wangen, maar voegt volheid op de kroon. Vergeet niet dat een van deze kapsels zeker zal je gezicht slanker en mooier. Als u niet zeker bent welke kapsel past beter op uw ronde gezicht, kunt u een aantal tips van je kapper.

No comments:

Post a Comment