Sunday, 4 March 2012

Tame Kroeshaar

Voor zover het onderhoud betreft, wij vrouwen besteden veel tijd aan pogingen om onze haren te krijgen aan de manier waarop wij het willen kijken. Noem het frame van de geest, maar de dag beginnen met bad hair, kunnen vaak resulteren in een vrij onaangename dag. Voor veel vrouwen, een bad hair day is een veel pluizen en haren die weigert om te settelen. Dagen als deze laat elke vrouw wil een wonder genezen kroeshaar te temmen en ook voor een ongrijpbare oplossing voor zachte glanzende lokken.
Voor degenen die pluizen slag op een dagelijkse basis, kan dat te wijten aan een van twee redenen; of je hebt krullend kroeshaar natuurlijk, of je haar beschadigd is door teveel styling. Als je haar krullend als gevolg van beschadiging, moet u volledig worden alle vormen van styling te stoppen (zelfs föhnen), en het tijd om te herstellen geven. Ongeacht of je haar beschadigd is of in het algemeen kroes, het zal profiteren van diepe conditioning behandelingen. Hoofdhuid massages met essentiële oliën wordt gezegd dat wonderen doen in om terug glans, en je kon ook proberen andere natuurlijke airconditioning producten zoals aloë vera gel. Het is ook een goed idee om een ​​borstel te gebruiken met natuurlijke haren.
Hoe Kroeshaar temmen?
Onder de tips om te temmen kroeshaar, een aanbeveling is om je haar geknipt iedere 6 tot 8 weken. Niet alleen zal dit elimineren gespleten haarpunten en laat je op zoek naar verzorgde, maar ook te voorkomen dat ze het opsplitsen van de haarschacht en het veroorzaken van kroezen. Ook geen sport een kapsel met te veel lagen, en probeer je haar langer behouden, voor het extra gewicht helpt de controle kroeshaar. Lees meer over kroeshaar tips.
Verken de verschillende producten kroeshaar dat er in de markt en zien wat werkt met u samen te temmen. Er zijn enkele producten met behulp van nieuwe technologieën die worden gezegd om effectief te zijn. Dragen het product dat u op vestigen, samen met u, zodat u het kunt gebruiken halverwege de dag als je begint te vliegen aways hebben.
Een andere suggestie voor het temmen van kroeshaar is dat als en wanneer je föhnen je haar, het tuitje op uw droger naar de warmte van de haarschacht direct. Gebruik bij voorkeur een ronde borstel met haren zwijnen te doen. Als u behoefte aan wat extra hulp, kon je een no-frizz product uit te proberen voordat föhnen.
Deep-conditioning je haar een keer per week met een haarmasker is een must. Ik stel voor een mayonaise haarmasker voor geweldige vocht en glans. Ook proberen om de lucht je haar droog waar mogelijk, en niet je vingers door je haar terwijl het droog is. Lees meer over haarmasker recepten voor kroeshaar.
Een andere manier om kroeshaar nature tam, is om niet te wassen je haar elke dag, maar dit alleen doen driemaal in een week. Als je wassen vaker dan dat, dan is een truc die je zou kunnen gebruiken is om de shampoo alleen naar de wortels, en conditioner van toepassing op de rest van het haar. Schuim en spoel beide.
Lees meer over:; Kroeshaar behandeling; Kroeshaar rechtsmiddelen; Hair Maskers voor Kroeshaar; Je zou ook kunnen proberen natuurlijke manieren om kroeshaar te temmen, met behulp van een paar beproefde huismiddeltjes. Een suggestie die u zullen de meeste mensen vouching voor te vinden is om een ​​masker of een hot-olie behandeling om je haar van toepassing zijn, en vervolgens je hoofd wikkelen in een warme handdoek. Resultaten zien, doen dit ten minste eenmaal per maand. Andere home remedies voor een zachte glanzende vacht zijn eiwitten, een combinatie van gepureerde papaya en kalk, en een biertje te spoelen. De conditie van je haar kan ook een weerspiegeling van slechte gezondheid, dus het voeden van binnenuit met een evenwichtig dieet vormen veel greens, en vergeet niet om veel water te drinken.

No comments:

Post a Comment