Monday, 12 March 2012

Hoe te Lederen Stretch

Leer is een van de populairste materialen, die gebruikt wordt voor het maken van schoenen, kleding en accessoires, zoals hoeden. Afgezien van de goede looks, dat leer biedt, is het ook comfortabel om te dragen als het is zacht en rekbaar. Het kan echter gebeuren dat je soms een perfecte pasvorm lederen schoenen kopen, maar het doet pijn de voeten kan worden gedragen voor een lengte van tijd. U kunt ook de ontwikkeling van pijnlijke blaren op de voeten, waardoor het moeilijk is om te dragen de schoenen. Het is een feit van algemene bekendheid dat dergelijke comfortabele lederen schoenen te krijgen, als je het draagt ​​continu. Maar wat als u niet kunt verdragen de pijn veroorzaakt door de krappe schoenen. In dergelijke omstandigheden kunt u denken aan een beste manier om te leren rekken, zodat de lederen schoenen uw voeten goed passen. Dit artikel kan u voorzien van een aantal methoden over hoe om leer te rekken.
Hoe te Lederen Stretch
Want er zijn verschillende methoden om leer stretch, hoeft u niet om uw nieuwe lederen schoenen of leren kleding, die zijn strak ontdoen. U mag sprays of machines bestemd voor dit doel of aan te nemen een van de volgende methoden die zijn net als thuis rechtsmiddelen over hoe u lederen schoenen of kleding te strekken. Lees meer over de verschillende soorten leer.
Commerciële producten voor het strekken van leer; Er zijn verschillende commerciële producten, die bedoeld zijn voor stretching leer. U kunt gaan voor een lederen stretching spray, die moet worden toegepast op de schoenen, zodat het materiaal wordt zacht en elastisch. Echter, je moet continu dragen van de schoenen, zodat het wordt aangepast aan de vorm en grootte van de voeten. Wilt u meer weten over hoe om te leren laarzen of schoenen uitrekken, moet u weten over de machines, zoals schoen brancards. U kunt kopen een schoen-stretching machine, die u kan helpen met het proces van stretchen leer. Als je schoen dealer heeft een schoen uitrekken machine, kan je hem benadert met het oog op leren schoenen rekken. Als je wilt leren sandalen strekken, dan kan ook deze sprays en machines te bewijzen bij de hand. Er zijn een aantal schoen brancard machines die speciaal zijn gemaakt voor damesschoenen.
Warm water en ijs Methode Methode; Deze methoden kunnen worden beschouwd als home remedies voor stretching lederwaren. Alles wat je nodig hebt is een beetje water en een ligbad. Vul het bad met warm water en dompel de leer item in dat water. Het leer moet volledig worden ondergedompeld in water. Twist en kneed het leer, totdat het wordt helemaal doorweekt. Zodra het leer volledig doordrenkt is, laat het in het water nog tien minuten. Na die je kunt dragen de lederen schoenen of kleding, zodat het strekt zich uit tot het lichaam perfect te passen. U moet dragen voor een aanzienlijke periode voor de beste resultaten. Deze methode is perfect voor grotere lederen items, zoals, rok, broeken, jassen, enz. Ice methode is bruikbaar voor stretching lederen schoenen. Alles wat je hoeft te doen is het invoegen van een plastic zak in de schoenen en vul deze met water. Sluit de zak om te voorkomen dat het morsen van water. Nu zet de schoenen met water zakken in de vriezer. Als het water stolt te vormen ijs, zet het uit, waardoor het strekken van de leer.
Andere lederen Stretching Methoden; U kunt leer traject met een oplossing van water en isopropylalcohol. Combineer drie delen van water en een deel isopropylalcohol en vul de oplossing in een spray fles. Nu, spray de oplossing op de gebieden van het leer item dat zijn strak. De volgende stap is om onmiddellijk dragen en zo laten tot de oplossing opdroogt. In het geval van lederen schoenen, kunt u proberen om het te rekken door het dragen van de schoenen over dikke sokken. U kunt ook dragen meer dan een sok voor een maximale stretching effect. Lees meer over:; Zorgen voor lederen schoenen, leer Reiniging Tips; het verwijderen van vlekken Van Leer; Nu heb je een basisidee over hoe leer stretch zonder al te veel inspanningen. Alles wat je hoeft te doen is om vast te stellen of meer van de hierboven genoemde methoden. Als u twijfels hebt, probeer dan de methode op een aantal oude lederen item, voordat u de nieuwe. In het geval van commerciële producten, volg de instructies van de fabrikant. Als het leer items te monteren, dan is het beter om deze methoden te vermijden leer te rekken. In dergelijke gevallen kunt u professionele aanpak voor een oplossing.

No comments:

Post a Comment