Sunday, 4 March 2012

Sweet 16 Birthday Ideeën

De 16e verjaardag heeft immense belang te zijn vanwege verschillende redenen. Sweet Sixteen verjaardag geeft je tenminste een sneak peak in de volwassenheid. In de tweede plaats, hoewel je de helft volwassen, hoef je niet eens een vierde van de verantwoordelijkheden van een volwassene! Dan zijn er veel zo veel extra voordelen zoals een leren licentie en de 'avondklok' tijd verlengd, ten minste een beetje! Dus in het kort sweet 16 verjaardag is een belangrijke gebeurtenis en dus moet de partij en voor dat je moet unieke sweet 16 jarig ideeën! Probeer deze geweldige ideeën voor Sweet 16 verjaardagsfeestje.
Sweet 16 Birthday Party Ideeën
Als u het regelen van de partij, een paar dingen nodig moet in gedachten worden gehouden, zoals de versieringen, de uitnodigingen en de algehele setting. Het is niet nodig om een ​​partij op decoraties te besteden, gewoon zien dat de decoraties zijn niet te luid of kinderachtig. In feite, het beste is om te versieren volgens het thema. Lees meer over Sweet 16 Party ideeën.
Mardi Gras, Mardi Gras is een van de meest coolste Sweet 16 feestje ideeën. Immers beide gelijkwaardig zijn woorden voor de lol en pret! Het regelen van een Mardi Gras feest is niet moeilijk. Je hoeft alleen maar om te winkelen vroeg voor de Mardi Gras, hoe meer de decoraties, meer plezier!
Om de feestzaal een goede Mardi Gras kijk, kies groen, goud en paars kleuren voor decoraties, want zij zijn de Mardi Gras kleuren. U kunt ook gebruik maken van de typische decoratie materialen zoals confetti, stoomboten, ballonnen enz. Ook te gebruiken kaarsen en donker gekleurde bollen in plaats van de gebruikelijke lampen. Kralen zijn een must voor een Mardi Gras feest, kunt u armbanden met de kralen te bereiden en te verspreiden, hetzij aan het einde of aan het begin van de partij. Als het een meisje verjaardagsfeestje, dan moet ze gekleed in een paars, goud of groen avondjurk. Als het een vent is partij vervolgens een zwarte smoking en zwarte stropdas is de klassieke Mardi Gras kleding. Melk punch, koning cake, garnalen recepten, enz. zijn de juiste menu voor Mardi Gras feest. Om het nog interessanter, dan kunt u zelfs een parade voor de verjaardag meisje, na al de gasten arriveren. Lees meer over Sweet 16 party's.
Hollywood Night; Tieners zijn degenen die het meest aangetrokken tot de glamour van Hollywood. En dat is de reden waarom Hollywood-thema is een van de beste Sweet 16 jarig ideeën voor meisjes. Voor decoraties, verspreiden een rode loper bij de ingang. Zet een grote Hollywood-bordje op de top van de feestzaal en hebben een lichte en dramatische verlichting overal. Binnen, veel gebruik maken van klatergoud, helium ballonnen, fluweel op zoek naar stoomboten en wat meer dramatische verlichting voor decoratie. Ook overal zet grote posters van je favoriete sterren. Indien mogelijk, een aparte bar (u kunt fruit punch daar te dienen!). Voor zover het de jurk is betrokken, jurk precies zoals je favoriete filmster. Om herhaling te voorkomen, stuurt uitnodiging vooraf geven een idee van je jurk. Bijvoorbeeld Angelina Jolie nodigt u uit om haar verjaardagsfeestje ... enz. Zijn drankjes geserveerd in cocktailglazen en hebben veel van de hapjes als voedsel. Een grote taart met een filmstrook versieren, vervolledigen het thema! Lees meer over Sweet 16 Party ideeën voor meisjes.
Racing; Dit is een van de beste Sweet 16 jarig ideeën voor jongens. Begin met het versturen van uitnodigingen in de vorm van leren licentie. Versier het huis als een racebaan verkeersborden zet overal, uitsnijdingen van de Nascar chauffeurs, grote dozen zet overal waar de hindernisbaan enz. Een racewagen cake zal symboliseren, is een must voor dit thema! Je kan dienen eenvoudige snacks zoals sandwiches en nacho's als partij voedsel. Een ander belangrijk onderdeel zal zijn om iedereen te vragen zich te kleden zoals F1 coureurs! Lees meer over Sweet 16 party thema's voor jongens.
Dit waren enkele van de Sweet 16 jarig ideeën. Gemaskerd bal, een moordmysterie thema, een DJ nacht zijn ook enkele goede sweet 16 feestje ideeën. Gewoon niet te nemen stress van het regelen van een leuk feestje, doen wat je voelt, het is immers uw feest! Veel ple

No comments:

Post a Comment