Saturday, 17 March 2012

Mannen beheersen

Het aantal vrouwen omgaan met de controle van mensen in deze wereld is zeer groot. Veel mannen zijn egoïstisch en hebben de gewoonte om te domineren of 'regelen' hun vrouwen of vriendinnen. Ze willen hun partner om te dansen op hun muziek en hun instructies op te volgen zonder enige vorm van protest of argumenten. Omgaan met het beheersen van mannen in relaties kan zwaar zijn voor vrouwen, maar het is mogelijk als zij de mentaliteit of de controlerende mannen gedrag perfect te begrijpen. Meer over misbruik relaties. Hieronder zijn de controlerende mannen waarschuwingssignalen en symptomen of de kenmerken van de persoonlijkheid van de controle mannen.
Gedragspatronen en de persoonlijkheid van Controlling Mannen
Het ergste over het regelen van mannen is dat ze altijd het gevoel dat wat ze doen goed is. Ze niet schelen wat het effect van hun daden en woorden kunnen hebben op de andere persoon. Zij verwachten dat hun partner hen te voorzien van alle comfort en luxe van het leven. Maar als het nodig is voor hen om de vriendelijkheid en liefde beantwoorden, ze je gewoon af te slaan. Je kunt moeilijk verwachten iets goeds of positiefs van de controlerende mannen in de periode van tegenslagen of calamiteiten. Een controlerende man beschouwt zichzelf als de superieure en zal u altijd behandelen als een onwetende en nutteloze persoon. Deze mannen gebruiken ruw en beledigende taal naar de emoties van hun partners te onderdrukken. Meer op realtionship kwesties.
De controlerende mannen kunnen niet zien dat hun partner gelukkig wonen of leven op haar voorwaarden. Zij zullen proberen elke mogelijke ding om haar het leven moeilijk. Ze kunnen jaloers en boos over haar persoonlijk succes en de vooruitgang in het leven. Zulke mannen kan ruzie met je over kleine kwesties en ook over serieuze zaken zoals geld. Hij kan je dwingen om hem je hard verdiende geld en te gebruiken zonder zelfs u te informeren. Op sommige momenten kan hij je fysiek misbruik te maken je bewust van zijn 'superioriteit'. Emotionele mishandeling en chantage zijn ook de wapens die gebruikt worden door de controlerende mannen voorwaarden te dicteren in een relatie. Beperking van je van iemand te ontmoeten u graag, het bijhouden van een nauwe tabblad op waar je heen gaat en wat je doet, het beperken van je van doen wat je leuk vind zijn de manieren waarop de controle op mannen te gebruiken om druk te zetten en domineren jou. Lees meer over huiselijk geweld borden.
Waarom doen vrouwen Fail to Controlling mannen te identificeren?
De redenen voor waarom vrouwen niet aan de controlerende mannen te identificeren in de tijd zijn er vele. De controlerende mannen, bij het naderen van alle vrouwen voor de eerste keer zijn zeer beleefd en charmant-precies het tegenovergestelde van wat ze werkelijk zijn. Ze nemen alle voorzorgsmaatregelen om hun zwakke punten te verbergen en de vrouwen met liefde en geschenken douche om hun harten te winnen. Zelfs de meest intelligente en goed opgeleide vrouwen staan ​​bekend om bedrogen door deze mannen. Een andere reden waarom sommige vrouwen blijven gedogen beheersen mannen is dat ze een minderwaardigheidscomplex hebben. Deze vrouwen denken dat ze niet zal een andere partner krijgen als ze lopen uit deze relatie. Dit maakt hen blijven wonen met deze controle mannen.
Sommige vrouwen zijn van mening dat zij in staat zouden zijn om het gedrag van hun partner over de periode van de tijd te verbeteren door hem bewust van zijn fouten en verkeerde daden. Hoewel dit succesvol kan zijn in sommige gevallen kan het verschrikkelijk falen in sommige anderen, waardoor het leven van de vrouw nog moeilijker. Er zijn veel vrouwen die de relatie verder te gaan met slechte mensen, alleen maar omdat ze hem nog steeds liefde '. Meer op:; misbruikende mannen tekenen; Tekenen van een zeggenschapsverhouding; Vrouwen in een gewelddadige relatie; Kenmerken van een Controlling Persoonlijkheid; Hopelijk zou dit artikel over de persoonlijkheidskenmerken van de controle mannen nuttig kunnen zijn voor jou. Het wegwerken van de controle mannen in de tijd is de manier waarop een vrouw kan terugbrengen van de vreugde en het geluk in haar leven.

No comments:

Post a Comment