Tuesday, 27 March 2012

Veranderende achter Remblokken

Veel mensen denken dat voor het wijzigen van achterste remblokken, noodzakelijkerwijs die ze nodig hebben om hun auto naar de garage. Kan echter achter de remblokken vervangen zeker worden uitgevoerd als een Do-It-Yourself (DIY) project. U hoeft enkel de juiste tools en een aantal stap-voor-stap instructies. Laten we bespreken hoe het veranderen van de remblokken achter kan worden gedaan.
Veranderende achter Remblokken; Voor een goede werking van je auto remsysteem, moet u controleren en het remsysteem te handhaven op regelmatige tijdstippen. Veranderende achterste remblokken is een zeer belangrijke taak die wordt uitgevoerd voor het inschakelen van de auto remsysteem naar behoren kan functioneren wanneer dat nodig is. Meestal wordt genoemd in de auto-eigenaar handleiding 'wanneer de remblokken te vervangen'. U kunt ook de noodzaak te realiseren voor het veranderen van achterste remblokken als de remmen niet goed functioneren, zijn er geluiden uit het remsysteem als je hit op de remmen, of je bent ervaren sommige auto remproblemen. De remblokken vervangen, zou u een aantal instrumenten, zoals het een C-klem, een lug moersleutel, een moersleutel, en andere veiligheids-accessoires zoals handschoenen, masker en een veiligheidsbril.
Hoe kan ik achter Remblokken wijzigen?; Voor het wijzigen van achter remblokken, moet u eerst de wielmoeren van het wiel met behulp van een lug sleutel los te maken. Draai gewoon hen niet helemaal verwijderen. De volgende stap is om het achterste deel van de auto met de hulp van een jack lift, en het veilig op de krik staat. Nadat u verzekerd van de positie van de auto, schud het een beetje. Dit moet worden gedaan om te zorgen dat de auto niet afglijden wanneer je daadwerkelijk achter remblokken veranderen. U nu nodig om de wielmoeren volledig, het wiel te verwijderen, en houd apart.
Nu ben je in staat zou zijn om de rotor, remklauw, en de pads te zien. Voor het verwijderen van de versleten remblokjes, zou je eerst moeten nemen van de remklauw. Met de sleutel, los en verwijder de bouten waarmee de klauw vast aan de achterplaat. Haal de remklauw uit de rotor. Zelfs na het verwijderen van de remklauw, zou het nog worden aangesloten op de remleiding. Niet laten hangen van de remleiding, om zo schade aan de remleiding te voorkomen. U kunt gebruik maken van een aparte draad aan te hangen zonder dat de remleiding beschadigd. Lees meer over remklauw vervangen.
De pads kunnen nu worden verwijderd. Het is beter om te controleren of de rem rotor voor alle groeven op het oppervlak. Als er veel groeven, kunt u ervoor kiezen om de rotor vervangen of opnieuw afgewerkt te krijgen. U kunt zelfs de rotor te reinigen als je wilt. Voorafgaand aan instelling in de nieuwe remblokken, moet je de zuiger te comprimeren. Op dit punt in de procedure, gebruik dan een C-klem om de zuiger te comprimeren. Er wordt gesuggereerd dat u verwijzen naar de eigenaar handleiding voor het comprimeren van de zuiger, zoals sommige remklauwen vereisen aparte technieken voor compressie. Bevestig nu de nieuwe platen op de remklauw, en zet de remklauw op de remschijf. Zet de remklauw door het vastschroeven van de bouten op hun plaats. Na het doen ja, kunt u weer de wielen, hoe lager de auto, en test rijden als de remmen werken zoals u verwacht.
Lees meer over auto-onderdelen.
Dit was de gebruikelijke procedure tot wijziging van achterste remblokken. Als u denkt over het achterste remblokken vervangen kosten, de prijs van de remblokken per as varieert van $ 40 tot $ 100. Als je de pads veranderd door een professionele auto reparatie monteur, zal hij belast je ergens rond de $ 150 voor de vervangende onderdelen en de arbeidsmarkt. Door het doen van de taak zelf, kunt u zeker besparen op de loonkosten.

No comments:

Post a Comment