Monday, 26 March 2012

Groen Wonen Tips

Groen wonen, ook wel aangeduid als duurzame woon-, of organische leven, is in principe, een levensstijl waarbij het individu of de samenleving verandert de manier van leven, met als doel om de koolstofuitstoot te verminderen en hun steentje bijdragen om problemen, zoals opwarming van de aarde aan te pakken. Hij benadrukt op het minimaliseren van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, door aanpassing van de energie-eisen in verschillende sectoren, met inbegrip van het vervoer en de industrie. Met de levensstijl van vandaag, we zijn op weg naar de nabijheid van bepaalde ramp voor het milieu hebben, zodat mensen beseffen dat de uitvoering van eenvoudige groene woon tips in onze dag-tot-dag kan het leven, althans, te helpen bij het verminderen van de gevolgen ervan, indien het probleem niet oplossen voor eens en voor allemaal.
Gemakkelijk Groen Wonen Tips
Going green is de noodzaak van het uur, in het bijzonder, als we tijd verliezen aan onze planeet te redden. Hier is een compilatie van enkele van de meest gemakkelijk te beoefenen, groene woon tips die ons kunnen helpen bij het verminderen van de hoeveelheid koolstof-uitstoot die onze planeet bedreigen.
Milieuvriendelijk vervoer, het gebruik van milieuvriendelijke vervoermiddelen kan helpen bij het terugdringen van de kooldioxide-uitstoot voor een groot deel. In plaats van het gebruik van een auto om naar de wijk departementale te slaan, kunt u ervoor kiezen om te wandelen of te fietsen, die beide ook helpen bij de versterking van uw gezondheid. Indien mogelijk, vermijd het gebruik van auto's, en als dat niet mogelijk is, gebruik ze op een goede manier. Door het draaien van de contactsleutel uit bij de rode lichten, ervoor te zorgen dat alle banden nodige hoeveelheid lucht te hebben en met behulp van een zuinige auto's, u kunt uw steentje bijdragen in het maken van de planeet groen. Lees meer over hybride auto's en het milieu.
Vermijd het gebruik van gloeilampen; Gloeilampen zijn grote boosdoeners die verantwoordelijk is voor de verslechterende gezondheid van de planeet. Te vervangen door spaarlampen (CFL) kunt besparen ongeveer 60 tot 70 procent van de totale verbruikte energie. In feite kan uw elektriciteitsrekening vervanging van 5 gloeilampen met spaarlampen te verlagen met $ 50 tot $ 60, per jaar.
Kies Groenten over het vlees, de verschuiving naar een vegetarisch dieet kan dingen veel gemakkelijker voor u, evenals de Aarde. Het eten van vlees, vooral rood vlees, niet alleen overbelasting uw spijsvertering, maar ook sabotage met de natuur. Veel mensen hun toevlucht tot het eten van rundvlees, maar nauwelijks beseffen ze dat de koeien, gefokt om het vlees behoeften van de bevolking te ondersteunen een broeikasgas produceert, methaan in grote hoeveelheden. Lees meer over methaan global warming potential.
Te verminderen gebruik van papier en kunststof; Vermijd het gebruik van papier, dat wordt geproduceerd door het kappen van een groot aantal bomen, en plastic, die niet biologisch afbreekbaar is en dus schadelijk voor het milieu op de lange termijn. Op een gemiddelde, een individuele gebruikt 18.000 plastic tasjes in zijn leven. Als u besluit geen plastic zakken te gebruiken vanaf vandaag kun je de planeet te redden van duizenden plastic zakken, die u anders zou gebruiken. De beste optie is het gebruik van zakken van doek of papier gemaakt, die u kunt opnieuw en opnieuw te gebruiken.
Je moet ook lezen over:; Recycling, Plastic Recycling; Waarom is Recycling belangrijk? ; Andere dan deze groene woonideeën, eenvoudige maatregelen, zoals, vertragen de doorstroming van het leidingwater, het beheer van het elektriciteitsverbruik, enz. zijn nuttig in marcheren naar een groenere toekomst. De uitvoering van groene gebouw tips, zoals het gebruik van de zonne-dakshingles en bamboe vloeren, bij het bouwen van een huis ook kan helpen om een ​​groot deel. U kunt ook bijdragen aan een groenere omgeving met behulp van geothermische warmtepompen en tank-minder warm water boilers. De meest prominente organische levende tips zijn uitoefening van de landbouw technieken die samen goed gaan met andere ecologische processen met minder water en het geven van voldoende tijd voor de bodem om zijn voedingsstoffen enz. Sommige van de belangrijkste groene levende tips opdoen voor studenten en werkende bevolking vandaag de dag, onder meer vermindering van het gebruik van papier, met behulp van computer verstandig, met het openbaar vervoer te reizen, enz. Lees meer over duurzaam leven ideeën.
Dit waren enkele van de meest eenvoudige levende groene tips, die ons kunnen helpen bij het verminderen van de ecologische voetafdruk en bijdragen aan een gezonde planeet. Deze gaat groene tips kan worden samengevat in drie woorden - verminderen, hergebruiken en recyclen. Inprenten groene woon-tips voor kinderen als een onderdeel van het schoolprogramma kan ook hen het belang van dit concept te realiseren op een jonge leeftijd. Allemaal gezegd en gedaan, het merendeel van de items die we vandaag de dag gebruiken, zijn herbruikbaar en recyclebaar, en bijgevolg ook de hoeveelheid afval die we produceren is gedaald tot op zekere hoogte, maar nog steeds moeten we in sommige meer te streven op het grass root niveau maken het leven op aarde iets om naar uit te kijken voor onze kinderen.

No comments:

Post a Comment