Sunday, 25 March 2012

Hoe het drinken van alcohol Stop op uw eigen

Ja, ik weet dat het makkelijker is gezegd dan gedaan, maar men kan eigenlijk stoppen met het drinken van alcohol op hun eigen. Als u niet een dwangmatige drinker, dan hoeft u niet Anonieme Alcoholisten om je hand te houden en u te begeleiden naar de verlossing, toch? Dus, als je een zware drinker (in dat geval moet je jezelf afvragen, ben ik een alcoholist?) en wil graag stoppen met drinken op je eigen, dan zijn deze stoppen met drinken tips helpen u uit om te weten hoe om te stoppen met alcohol op uw eigen. Lees meer over alcoholmisbruik.
Hoe te stoppen met alcohol op uw eigen: Hocus Focus; Voor elk ding om te werken, moet men in staat om zich te concentreren op. Hetzelfde is het geval met het verlaten van alcohol. Focus op het feit dat je niet drinken. Tune je geest op de noodzaak om slechts een drankje en voor een tijdje te krijgen te voorkomen, te veel stress niet op het werk. Voor gewone drinkers (degenen die dicht bij alcoholverslaving), stressvolle situaties leiden tot de behoefte om alcohol te drinken, dus probeer het niet te benadrukken.
Hoe te stoppen met alcohol op uw eigen: Weight Loss; Houd in gedachten dat als u stopt met het drinken van alcohol, kun je jezelf vinden op het ideale gewicht voor jezelf. Ja, bij elkaar te brengen de twee. Zorg ervoor dat u zich dagelijks uit. Als je het gevoel gaan en het krijgen van een drankje, krijg je zelf een leuke Caesar salade, of een kopje koffie of thee. Mijn vriend eigenlijk maakte het een punt om groene thee te hebben elke keer had ze de drang om alcohol te drinken. Nu, ze heeft een perfect lichaam, geweldige huid en geen alcohol in haar systeem!
Hoe te stoppen met alcohol op uw eigen: Help anderen; Een ding dat ik heb verzameld van mijn leven ervaringen is, dat wanneer je te kampen met een moeilijke tijd in het leven, tijd vinden om te anderen te helpen. Dit geeft je de kracht om jezelf te helpen. Dus, als je probeert te stoppen met het drinken van alcohol, anderen helpen hetzelfde te doen. Vertel het uw vrienden (alleen degenen die zijn excessieve drinkers), de bijwerkingen van alcohol. Zelfs als ze niet luisteren, is het ok. Proberen hen te helpen, en houd jezelf weg dat zij worden gehersenspoeld door hen. Lees meer over alcoholisme.
Hoe te stoppen met alcohol op uw eigen: Self Hypnosis; Zelf hypnose heeft bewezen een geweldige manier om een ​​persoon van de rookgewoonte af te zijn. Men kan het gebruiken om te weten hoe te stoppen met drinken ook. Herhaal affirmaties om jezelf over het niet drinken en focus op uw behoefte om weg te blijven van het. Zelfhypnose is maar zo sterk als de persoon. Dus, probeer deze optie alleen als u zeker bent dat je niet wilt drinken. Lees meer over zelfhypnose technieken.
Hoe te stoppen met alcohol op uw eigen: Bloggen; Een andere methode die werkt wonderen is bloggen over je ervaringen, terwijl je probeert te stoppen met drinken. Delen met de wereld, alle problemen die u geconfronteerd worden en al het harde werk dat u het in het. Niet alleen zal dat je helpen bij jezelf uit te drukken, zal het ook helpen uw lezers om te weten dat als ze ook proberen het uit, ze niet alleen zijn. U kunt gebruik maken van het schrijven en bloggen als een substituut voor drinken. Elke keer als je voelt de drang om te drinken, te beginnen met bloggen! Als je toegeeft aan de drang, verklaren het op je blog, zal de schuld je onthouden van het geven weer! Lees meer over drugs en alcohol rehab programma's, voor meer hulp.
Al deze methoden werken. Echter, de sleutel is om echt te willen stoppen met drinken. Als u nog niet klaar of in staat is aan die in je geest, dan geen van deze voor u zal werken. Dus, moet u ervoor zorgen dat u klaar bent om met drinken te stoppen, want als je eenmaal begint onderaan de weg, is er geen weg terug. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment