Tuesday 18 October 2011

18de Verjaardag Party Thema's

De 18e verjaardag is een mijlpaal voor uw tiener die de leeftijd waarop u de stap naar de volwassen wereld merken. Dus, als u van plan bent een groot feest voor uw tiener op zijn of haar 18e verjaardag throw, then hier zijn enkele 18e verjaardag party thema's en tieners ideeën die zullen helpen u van plan bent ooit de beste partij.
18de Verjaardag Party Thema's voor meisjes
Toga Party Thema: Dit verjaardagsfeestje idee een geweldige keuze voor de grote bash dat u van plan bent. Van het zijn gekleed in eenvoudige lakens zo toga's tot elegante oude Romeinse kostuums die doen denken aan de Griekse goden gebonden, zorg ervoor dat uw gasten zijn gekleed voor uw Romeinse feest in stijl. U kunt gebruik maken van bedrukt trellis en fontein uitnodigingen of gebruik handmade scrolls als uw partij uitnodiging. Toga partijen betekent versieren de zaal in tinten van wit en goud. U kunt gebruik maken goudverf en ook versieren de zaal met wijnstokken en gordijnen of gossamers van witte en gouden. Voeg Griekse zuilen, terracotta urnen, zuilen en klassieke beeld borstbeelden gemaakt van papier mache om de look compleet. De activiteiten kunnen bestaan ​​uit prijzen van de beste kostuums, accessoires en Romeinse godin lookalikes. Meer op teenager partij activiteiten.
Spa Party Thema: Girls love te laten verwennen en een spa feest voor uw 18-jarige elke dag Spa is een perfecte manier voor haar om te ontspannen met haar vrienden. From rustgevende massages, aromatherapie, ontspannende manicure en pedicure aan verhitte doorweekt en warme modder wraps, spa partijen zijn een duidelijke winnaar met de tieners. Als uw dag spa is bezig voor de grote dag, dan kun je transformeren uw huis in een ontspannende spa retraite. Voor de decoraties, plaats een aantal groene planten, stapels pluizige witte handdoeken, kaarsen en veel aroma van verse geurende bloemen. Een kleine elektronische waterval en veel leuke kussens en dekens vervolmaakt de look. Boek afspraken met masseuses or pedicures voor het feest. Als voor de voedingsindustrie, lichte hapjes en verfrissende drankjes zijn uw beste inzetten bij het plannen van deze partij.
Lees meer over:; Birthday Party Ideeën voor Meisjes; Teen partijen; 18de Verjaardag Party Thema's voor Boys
Pool Party Thema: Hoewel het is opgenomen als een partij thema voor jongens, de pool party is een geweldige co-ed party idee. Hoewel het zwembad partijen niet echt nodig fancy decoraties, kunt u een Hawaiian touch toe te voegen aan uw zwembad feest met accessoires zoals tiki fakkels, bamboe accenten en tropische bloemen. Chaise lounges geplaatst rond het zwembad, samen met felgekleurde handdoeken kunt u uw gasten om achterover te leunen en te ontspannen. Plaats een mooi verkoelend drankje en zonneschermen op tafels naast de chaise lounges. Vul het zwembad met heldere strand ballen voor uw gasten om te genieten en plezier hebben met games zoals beach volleybal of waterpolo. Assortiment hapjes en snacks zoals tortilla chips en salsa zijn een perfecte voedsel begeleiding voor het feest. Meer over teenage party thema's.
Bonfire Thema van de Partij: Een geweldige outdoor feest idee, het vreugdevuur thema is iets dat je tiener zal houden. Voor het feest, moet je zoeken naar een geschikte lokatie. Een reis naar een van de natuurparken en stranden rond uw plaats is een goed idee. Thema party uitnodigingen kunnen worden gestuurd naar de toon van de partij. Een schep voor het maken van de put en ladingen van hout nodig voor deze partij. Kunt u hotdogs en andere levensmiddelen te roosteren boven het vuur.
Lees meer over:; 18de Verjaardag partij Ideeën; Verjaardag Thema's voor jongens, In aanvulling op de 18e verjaardag thema's, vergeet niet dat als je als gastheer van de partij zijn er bepaalde dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden. Toezicht te houden voor de partij, maar niet te bazig. Niets is meer gênant voor uw 18-jarige vervolgens een overbezorgd ouder. Ook wanneer u de keuze van de thema's voor de 18e verjaardag partij, rekening houdend met uw tiener keuzes ook. Zelfs als de verjaardag bash is niet een extravagante een, kan de planning van tevoren maken het een van de meest memorabele dagen in het leven van uw tiener.

No comments:

Post a Comment