Saturday 8 October 2011

Waarom doen Mannen Lie to Vrouwen

Voordat ik beginnen, wil ik duidelijk maken, dat, hoewel ik een vrouw ben, ben ik heel bewust van de gedraaide werking van de geest van een man. Ik groeide op met jongens, en ja, het gaat mij natuurlijk op. Ik wil vrouwen beseffen dat, hoewel het kan verkeerd zijn voor een man om te liegen tegen een vrouw, hij zijn ingebouwde oer mannelijke redenen voor heeft. Zodra u begrijpt deze, u kunt werken rond de occasionele leugens. Kijk ook op dit geweldige artikel over waarom mannen liegen tegen hun vriendinnen.
Waarom Men Lie to Women: Lie nr. 1; Vraag: Wat ben je aan denken?; Antwoord: Niets.; Vraag: Serieus, wat denk je?; Leugen: Hmmm, ben ik aan je denken!; Dit is een zeer vaak voorkomende leugen die mannen zeggen van vrouwen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat er in feite tijden dat mannen denken over niets. Het is omdat een dergelijke verschijnsel niet voordoen voor vrouwen, dat wanneer een man eigenlijk niets we niet geloven hem zegt. Dat is waarom ze iets goed te maken, zal het meer geloofwaardig toch?
Zelfs als de man denkt iets, en zegt niets, mijn suggestie om alle vrouwen te laten vallen voor het moment. Mannen hebben de neiging om dingen te houden alleen in hun geest tot het een beetje gesorteerd. Dus, als je geduld te bewaren in de start en laat ze zien, te ondersteunen door het geven hen een lieve glimlach en zei: Oke, misschien komen ze en bespreek het met je, eerlijk gezegd, als ze er klaar voor zijn.
Waarom mannen Lie to Vrouwen: Lie nr. 2; Vraag (aan de lijn): Wat doe je?; Antwoord: Ummm, niets net opknoping uit met vrienden.; Nu, in geval is hij liggend in dit geval is er nauwelijks manier om weten dat tenzij u bespioneren hem. Beide manieren, als je echt wilt dat hij u precies vertellen waar hij is en wat hij doet, bent u waarschijnlijk vragen te veel van hem. Laten we eerlijk zijn, mannen zijn de beschermers, zijn ze gebouwd om te worden beschermende en niet de meest verantwoording. Meer zo, omgaan met een relatie, meer specifiek, omgaan met vrouwen, is vrij hamert meeste mannen. Vandaar dat, als ze willen gewoon los te laten en niets doen met hun vrienden, laat ze. Als je hem de ruimte wanneer hij het nodig heeft, kan hij zelfs beginnen openstelling voor je.
Waarom mannen Lie to Vrouwen: Lie nr. 3; Lie: Ik bel je!; Nu, dit is niet altijd een leugen. Echter, indien ze niet bellen u terug voor 3 dagen, is mogelijk dat hij is de 3 dagen charme op u spelen, om je verlangen naar zijn oproep. In het geval dat hij niet bellen u voor meer dan 4 of 5 dagen, hij is waarschijnlijk gewoon niet zo in je. Nu, zou u dan te vragen, waarom heeft hij te zeggen dat hij me zal bellen?. Nou, het antwoord daarop is dat de meeste mensen zijn gewend aan de conversatie in die manier te beëindigen. Meer nog, hij waarschijnlijk niet wilt dat uw gevoelens te kwetsen of onbeleefd. Vandaar dat hij zei dat de meest veilige lijn in de woordenschat van de man. So, lighten up. Als je nog genoeg als hij, het initiatief nemen en hem bellen. U bent een sterke, onafhankelijke vrouwen!
Waarom Do Mannen Lie to Vrouwen?; De fundamentele vraag is nog onbeantwoord. Mannen liegen tegen vrouwen voor een aantal specifieke oorzaken. Laten we begrijpen. ; Om weg te komen met spullen: Dit is de reden waarom meeste vrouwen liegen ook, toch? Is het vaak gewoon eenvoudiger geven een zeer eenvoudige en gemakkelijk antwoord, vergeleken met zeggende de waarheid. Vaak te zeggen de waarheid, is confrontatie een gegeven. Als zodanig, liggend lijkt een veiligere optie. ; Fictie is meer geloofwaardig: Dit is zeer vaak ook. Vrouwen hebben een neiging om weigeren iets dat is gewoon te gemakkelijk om ware geloven. Arme mensen, waar gaan ze op zo'n moment. Als ze zeggen de waarheid, zij zullen worden ondervraagd constant. Dus, ze maken een meer complexe leugen, en de vrouwen hebben de neiging om verliefd op! ; Voor kicks: Ja, kunnen vele mannen veroorloven om zeggende de waarheid. Zoals, We kregen vervelen werken, dus gingen we naar de bar na kantooruren, vandaar ik te laat kreeg!. Maar neen, mannen die jongens, eindigen met niet leuk als hij zegt dat. Veel mannen in een dergelijke situatie, zou genieten van het maken en uitgebreid en gedetailleerd ligt voor hun speciale iemands. Immers, alles wat ze opgekropte creativiteit moet ergens worden geuit, toch? , De helft Waarheid: Vaak de man is niet precies liggen, maar hij is niet helemaal eerlijk niet. Hij zal zeggen dat het aanvaardbaar is een deel van de waarheid en zeer gunstig te vergeten over de onaanvaardbare deel van uit. Alsof hij kan wel zeggen dat hij een vriend haalde om te winkelen, maar hij kan gewoon weglaten deel waar zijn vriend is eigenlijk zijn ex-vriendin. Verhuurd's face it als je zijn vriendin of echtgenote zou je tenminste fronsen at het begrip. Dus, om u gelukkig, hij zou gewoon niet noemen. ; Te werk te vermijden: Dit zijn de leugens die mannen zeggen om weg te komen van klusjes of andere boodschappen. Zoals, als u hem ophalen van de wasserette op de terugweg van zijn ambt, zou hij plotseling een heel belangrijke bijeenkomst voorjaar. Of als hij vergat om het te doen, zou hij een verhaal te zeggen dat hij zich herinnerde, maar dacht dat je zou al hebben gedaan, in plaats. Silly, ik weet, maar dat is de manier een man geest werkt, op keer. ; Om u zich beter voelt: Nu, als je hebt gekookt de slechtste maaltijd ooit, zou je niet wilt dat hij u zeggen dat in het gezicht toch? Meer ja, heb mannen opgeleid om de vrouw vertellen de het eten is goede, kom wat kunnen, indien zij zorg over haar. Dus, in een dergelijk geval zijn leugen zou je iets als Het eten was geweldig. Ik zou het niet erg deze leugen, zou je? ; Wilt verbergen de waarheid: Dit zijn de leugens die je moet hoede. Ja, alle de leugens dat mannen zeggen zijn niet wit leugens. Sommigen zijn degenen die ze zeggen iets te verbergen van je. ; Denk je niet dat deze niet zo slecht, na al? Ik bedoel, het is hoog tijd dat we onze geest open een beetje aan de mannelijke psyche en zie de eerlijkheid in alle leugens.
Waarom mannen liegen over domme dingen?; Ja, mannen liegen over de domste dingen. Maar, doen ze het omdat ze gewoonweg bang uw reactie. Ja, wij vrouwen de neiging om alle vragende krijgen als er iets lijkt een beetje riskant. Wat doe je om te voorkomen dat? Nou, je moet vertrouwen op te bouwen in de relatie. Laat hem, weet dat er niets is dat hij kan doen, waardoor je je haat hem, als hij vertelt je over het eerlijk. Prediken door de praktijk. Vertel hem alles, zelfs dingen die hij misschien niet leuk. Vertel hem dat je van hem houdt en dat je vertrouwen in hem met uw eerlijkheid. Het werkt, wanneer werkelijk gedaan.
Waarom mannen liegen en te bedriegen?; Bedriegen en liegen kan een slechte combinatie zijn. Waarom doen mannen cheat op vrouwen? Om verschillende redenen. Alles wat je moet onthouden, is dat het niet altijd de man de schuld. Als je een constante afstand van hem, of als je nooit vertrouwen in hem, dan ben je aan het rijden bent hem in indiscretie. Dus, als zijn gedrag maakt je verdacht, is het het beste als je gaat zitten en sorteren het uit met hem. Beide manieren, bedriegen, naar mijn mening, onaanvaardbaar is, de rest is jouw beslissing!
Echter, veel mannen gewoon bedriegen en liegen omdat ze kunnen. In een dergelijk geval, de bal is in uw rechtbank. U kunt hem vergeven en doorgaan met uw leven, of je kon hem niet vergeven en krijg wraak, of u kon de relatie en bewegen op met leven einde. Beide manieren, de beste manier om te weten waarom een ​​persoon doet wat hij doet is door hem te vragen absoluut. Trek geen overhaaste conclusies en oordelen, zal het vaker wel dan niet, blijken onjuist te zijn.
Vrouwen zijn gezegend met intuïtie en een gehele lading van intellect. Gebruik wat je moeder ya gaf en plezier hebben met een aantal van de leugens die de mannen zeggen!

No comments:

Post a Comment