Monday 10 October 2011

Spelregels voor Ball Joints Replace

Bij een auto schorsing wordt bijeengehouden door de kogelgewrichten. These kogelgewrichten ervoor te zorgen dat de verbinding tussen het stuur en de voorwielen worden gehandhaafd. Een auto van de voorwielophanging heeft doorgaans vier kogelgewrichten, twee op elk wiel - een bovenste en een onderste gewricht. Deze kogelgewrichten moeten worden vervangen nadat de auto klaar is ongeveer 80.000 tot 150.000 mijl. Vuil, gebrek aan smeermiddelen en constante slijtage, invloed op deze gewrichten en maken ineffectief. Als u vindt dat Tour car stuur is onstabiel, of uw auto schudt tijdens het rijden, of je hoort geen lawaai coming out van de voorwielen, kan het een teken dat de bal gewrichten in de auto aan vervanging toe. Als je weet hoe de bal gewrichten vervangen, kunt u dit doen door jezelf in plaats van het nemen van uw auto naar een automonteur. Hier is hoe je het kunt doen.
Materialen die nodig zijn ter vervanging van Ball gewrichten; Je zou vereisen de volgende materialen voor uw bal gewrichtsvervangende streven:, A vetpomp; Een boer; Een augurk vork of rechttrekken stang draad; Een boor machine; een momentsleutel; Een hamer; Hoe Vervang Ball gewrichten; Nadat alle materialen je nodig hebt voor het vervangen van kogelgewrichten verzameld, kun je nu beginnen met de werkelijke kogelgewricht vervangingsproces door de volgende eenvoudige stappen:; U moet uw werkgebied bereiden en uit te vinden van een vlakke, harde en bij voorkeur betonoppervlak om uw auto te parkeren. Zodra dit is gebeurd, hef je je auto van de voorkant, met behulp van een krik. ; Het zal veel eenvoudiger te bolgewrichten vervangen indien u kunt nemen je voorste wielen af. U zult ook moeten de remmen en de schorsing van uw auto te verwijderen. Bij het verwijderen van de remmen, zorgen ervoor dat u ze naar behoren hangen aan een draad en laat ze niet bengelen in de lucht. , Als uw auto is een McPherson-ophanging, het zal slechts een enkel kogelgewricht, de onderste. Zodra u de veerpoot aparte, zult u gemakkelijk in staat zijn om toegang tot het kogelgewricht. ; Haal de splitpen en draai de kroonmoer, een grote moer aan de onderkant met zijn hoofd op zoek als een kroon. Nogmaals, als je auto een McPherson ophanging heeft, net trek de klembout. ; Verwijder vervolgens de bal gezamenlijke door het losdraaien van de bevestigingsmoer. Wees voorzichtig, omdat deze noot is zeer strak en hebt u een straightening staaf of een augurk vork hem eruit te halen. Omdat je niet hebt verwijderd de kroonmoer, zal het kogelgewricht niet rechtstreeks naar beneden vallen op je voeten. ; Nu met een boor machine, verwijder zorgvuldig alle de klinknagels rond het kogelgewricht, en Beweeg het uit. ; Zodra u hebt verwijderd van de oude gezamenlijke, moet u deze vervangen door een nieuwe. Neem de nieuwe kogelgewricht en duw hem naar zijn plaats door de fusee gat. ; Schroef de kogel op zijn plaats met behulp van alle aanbevolen gereedschap of diegenen die door de fabrikant, samen met de nieuwe joint. ; Draai de schroeven, met behulp van een koppel, heel hard omdat het belangrijk is dat de nieuwe kogelgewricht niet weg kan bewegen van zijn plaats. Bevestig de nieuwe smeernippel en voeg wat extra vet aan op de vergadering, om voldoende glijmiddel te waarborgen. ; Bevestig de rem en vering componenten die u eerder hebt verwijderd. Zet de wielen weer op, laat je je auto en jezelf op de achterkant pat. Het vervangen uw oude kogelgewricht met een gloednieuwe! ; Ball Joint vervangingswaarde; Na het leren bal gewrichten te vervangen, als je het gevoel het zelf te doen, dan is uw uitgangsmateriaal kosten zullen aan ongeveer US $ 500 tot US $ 600 voor alle vier kogelgewrichten. In geval u wilt de moeite te sparen, en om een ​​monteur te gaan, zal uw vervangende kosten voor alle vier de gewrichten schieten tot ongeveer US $ 800 tot US $ 1100, afhankelijk van uw auto.
Ball Joint Replacement Tips; volgen enkele bal gewrichtsvervanging tips die u can gebruiken om uw voordeel:; altijd verwijzen naar een service manual tijdens het vervangen van kogelgewrichten. Houd u aan alle specificaties en procedures die uniek kunnen zijn voor uw voertuig. En als je omhoog het voertuig, is het beter om het stuur te vergrendelen handgreep. Dit plaatst de stuurgroep in de beste positie voor u om uw werk zonder enige belemmering te voltooien; In het geval van het kogelgewricht zijn vastgemaakt aan de controle-arm, dan heb je de hele controle arm assemblage vervangen, terwijl ter vervanging van het kogelgewricht. : Wanneer eenmaal je de kogel vervangen, is het altijd beter om je auto uitgelijnd door een professional. ; Gebruik altijd standaard en bedrijf vervaardigde producten als u kogelgewrichten vervangen. Probeer niet om niet-gestandaardiseerde materiaal moeten kopen want er kan enige discrepantie in de omvang van de onderdelen. ; Lees meer over:; Car problemen; autoreparaties, veiligheid van auto's, ik hoop dat dit artikel je geholpen heeft weet hoe u kogelgewrichten vervangen. Vervanging van kogelgewrichten is eenvoudig, maar tijdrovend. Dus zorg ervoor dat je opzij voldoende tijd om kogelgewrichten vervangen.

No comments:

Post a Comment