Thursday 13 October 2011

Sassafras Tree Gebruikt

The Sassafras boom is een bladverliezende boom, behorende tot de Lauraceae familie. Het heeft een uitgebreide verspreid in het oosten van Noord-Amerika en Oost-Azië. De boom en haar verschillende onderdelen zijn gebruikt voor het maken een breed scala van geneesmiddelen en huishoudelijke producten, en is ook een bron van voedsel en onderdak aan wildlife. Voordat we tot enkele sassafras boom wordt gebruikt, een beetje Sassafras boom informatie.
Sassafras Tree Identificatie
The Sassafras boom is een geurige boom die overal tussen de 30 tot 60 meter in de hoogte groeit, met een onregelmatige, ronde en licht piramidevormige kroon. De takken zijn slank en diep glad dat baantjes na rijpen. De bast wordt ook een donkere rood-bruin van een licht bruine als het rijpt. Een interessant feit is Sassafras boom zijn verschillende gevormde bladeren die deze boom gemakkelijk herkenbaar. De bladeren zijn eenvoudig en gearrangeerd afwisselend. Een enkele plant draagt ​​drie afzonderlijke blad patronen op dezelfde plant, ovaal en un-lobbig, deels verdeeld in drie kwabben, en een handschoen gevormd, een paar soorten hebben ook vijf gelobde bladeren. Bladeren zijn fel groen zomer en de kleuren paars, oranje, gele en rode in de herfst. Sassafras bloemen bloeien in de lente, zijn vijf bloemblaadjes, geurig en zeer opzichtig, met eivormige blauwe zwarte vruchten die eind van de zomer rijpen. Lees meer over Sassafras boom identificatie.
Sassafras Tree Gebruikt
Gebruik van de sassafras boom zijn legio, zoals de meeste onderdelen van de boom worden gebruikt voor de productie van verschillende producten. Sassafras essentiële olie wordt gewonnen uit de wortel schors met behulp van het proces van stoomdestillatie. De olie hoofdcomponent is safrol, die wordt gebruikt om geur toevoegen aan parfums, zepen en cosmetische producten. Hoewel de aankoop van deze essentiële olie, bedenk dan dat een groot bedrag van de inspanning in termen van wortelschors hoeveelheid en extractie is nodig om een ​​kleine opbrengst van de olie te krijgen, zodat het niet gemakkelijk beschikbaar. Veel winkels verkopen onder het mom van 'commerciële sassafrasolie', die eigenlijk een bijproduct van kamfer geproduceerd in Azië en / of Brazilië. Aan de andere kant de samenstellende safrol wordt ook gebruikt voor de illegale vervaardiging van de extase drugs.
Sassafras bladeren worden gebruikt om een ​​kruid bekend als bestand poeder te maken. Bladeren worden geplukt vers, gedroogd en geaard in een fijn poeder en wordt gebruikt om stoofpot of soep te maken; gumbo. Sassafras wortels worden gebruikt om de smaak thee en limonade. Native Americans gemaakt deze thee door sijpelt de wortel in kokend water. De thee werd specifiek gebruikt als een anti-stollingsmiddel, een stof die het bloed voorkomt stolling en als een remedie voor de gemeenschappelijke seksueel overdraagbare infecties; gonorroe. Begrijp de voors en tegens van het drinken van sassafras thee door te gaan door middel van de beschikbare informatie; sassafras thee gezondheid voordelen en Sassafras thee effecten.
Een belangrijke bron van voedsel en onderdak, de sassafras boom is erg belangrijk voor de flora en fauna. Als de takjes en bladeren zijn offerte, wordt liefdevol genoten door herten, groundhogs, moeras konijnen, enz. Beren en bevers geniet de wortels en schors van de Sassafras boom. De vruchten gedragen door de boom worden verbruikt door de kwartel, grote kuif vliegenvangers, spechten, wilde kalkoenen, Mockingbirds, enz. De sassafras boom is ook een populaire sier-en schaduwboom gebruikt in veel landschappen. Ze zijn meegegroeid trottoirs, parkways en woonwijken.
Sassafras boom gebruikt, met name de olie, kruiden en koffie bestemd voor menselijke consumptie en het gebruik is onder vuur gekomen van de FDA, toen het werd verboden in 1960 gebaseerd op de studies en tests uitgevoerd op mensen en dieren. Toch zijn er verschillende jaren later, werd gecategoriseerd als algemeen erkend als veilig in voedingssupplementen die onbeduidend of te verwaarlozen hoeveelheden van safrol bevatten.

No comments:

Post a Comment