Monday 24 October 2011

How to Hibiscus Plant

Iedereen houdt heldere bloemen, speciaal de grote bloeit. Sommige bloemen zien er goed uit alleen op de bomen als de schemering nog steeds giet op hen. Een zo'n bloem is de Hibiscus. De hibiscus bloemen zijn zeer aantrekkelijk en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Hier is de wetenschappelijke indeling van de hibiscus.
Hibiscus - Wetenschappelijke Indeling
Koninkrijk: Plantae; Familie: Malvaceae; Sub-familie: Malvoideae; Stam: Hibisceae; Genus: Hibiscus
Hibiscus planten worden ook wel als rosemallow, zuring, of Flor de Jamaica. Deze planten hebben meer dan 200 soorten. Ze zijn gevonden in de kleuren en tinten van wit, geel, roze, rood, paars, oranje etc. De bloem heeft 5 of meer bloemblaadjes. Deze zijn indoor alsook tuinplanten en kan ook worden geplant om groeien in een boom. Hibiscus worden gebruikt als show bloemen en heeft ook geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt gebruikt om medicijnen te maken en speelt een heel grote rol in haarverzorging.
De bloemen van de hibiscus zijn groot, en hebben meestal 5 bloemblaadjes die ovale aan de uiteinden. Als u besluiten om de plant hibiscus indoor, ervoor dat u het plant in een plaats waar er adequate zonlicht, als de plant liefheeft de warmte en produceert meer bloemen maken. Deze planten veelal weigeren bloem in schaduw. Laten we eens zien hoe hibiscus plant.
Bodem; Hibiscus planten nodig bodem die is hoog in voedingsstoffen, en afvoeren goed. De bodem moet 6 tot 6,5 pH-niveau. U kunt ook mulch om de bovenste laag van de bodem. Deze tropische planten overwegend de voorkeur zandgrond als het drains goed. Geef de bodem veel compost en organisch materiaal. Als u merkt dat het gebied niet goed gedraineerd, kunt u het bed te verhogen met 5 tot 10 centimeter.
Water; Watering de hibiscus daadwerkelijk afhangt wat voor soort een klimaat de plant groeit in, koude of warme klimaat. Hibiscus die geplant in de warme regio's kunnen niet tolereren natte voeten en wortels verstopt met water of om het contrast, volledig droge omstandigheden. Moet u niet overspoelen de wortels van deze plant als zij zullen rotten en de plant zal sterven. Als de plant is niet genoeg water in de bladeren van deze plant langzaam zal beginnen hangend. In de koude regio's zijn deze planten zou kunnen krijgen beïnvloeding van schimmel als de schimmels de aanval van de wortels. Dus is noodzakelijk dat u water zoveel de plant behoeften. Over drenken misschien doden de plant. Indien de wortels zijn warm gehouden zullen deze problemen afstand worden bewaard. Lees meer op de winter zorg voor hibiscus.
Meststoffen; Hibiscus planten hebben veel kunstmest naar een heldere en volle bloei te geven. Organische verbindingen zijn de beste. Wanneer u uw hibiscus plant, niet feed onmiddellijk met meststoffen, omdat wanneer u krijgen van de kwekerij zij reeds is genoeg bevrucht. U kunt meststoffen na een maand wanneer hij heeft gebruikt om de bodem en de plaats waar het wordt geregeld. Als u wilt hibiscus groeien gezonde, moet u een cheque houden op de meststoffen dat u het voorzien, als minder bevruchting kunnen geven minder bloemen of geen bloemen at all.
Als u besluit om de hibiscus in de vorm van een boom moet worden geplant buiten in uw tuin waar er genoeg plaats voor de plant om te groeien in een boom als hij stijgt tot 4 tot 5ft plant. Dit houdt ook tijd tot tijd bemesting, snoeien waar nodig, enz.
Als u zich afvraagt ​​hoe hibiscus roots plant, hier is hoe je het kunt doen. Voordat u plant de hibiscus wortel, week ze in water gedurende ten minste 8 tot 10 uur, zodat ze heel veel gehydrateerd. Graaf een gat dat groter is dan de kluit en diep genoeg voor de kluit te zitten. Vul up dit gat met water en laat het afdruipen. Plaats de kluit in het gat en voeg mulch in. Nu vullen het gat met aarde en water is.
Deze Hibiscus plantenverzorging methoden zullen u helpen om een ​​gezonde planten groeien. Zorg ervoor dat je plant wordt gegeven van het juiste type van de bodem, regelmatig bewaterd, bemest op tijd en goed gesnoeid. Groeiende hibiscus planten is een gemakkelijke taak, indien zij worden zorgvuldig gekweekt en goed verzorgd. Nu weet je dat leren hoe Hibiscusplant eenvoudig is te!

No comments:

Post a Comment