Wednesday 12 October 2011

Betekenis van familie

We zijn nooit een kans krijgen om een ​​gezin te kiezen. Kan zijn dat is de reden waarom kennen, begrijpen en leren van de betekenis van het gezin wordt van essentieel belang voor ons. We zijn allemaal, met inbegrip van de weeskinderen, geboren met een gezin. Familie, is in wezen, gemaakt van die mensen die op zoek na, die een cruciale rol spelen in onze opvoeding en die ons leren deze lessen in het leven, die nooit kan worden geleerd door middel van een school of tekst boek. Wij verwerken de basis van discipline en verantwoordelijkheden van onze familie relaties. De verschillende personages in het gezin, indrinken in ons de ware betekenis van familie. Laten we proberen en zien wie zijn deze personages en hoe ze aan ons te openbaren de werkelijke betekenis van familie.
Wat is de betekenis van familie?
Moeder, een moeder, door de deugd van een vrouw, een moeder brengt je in dit leven. Zo creëert ze je. Ze geeft je de kans om een ​​leven te leiden. Ze kijkt naar jou, elke ademhaling moment van haar leven, aldus imbibing de betekenis van liefde en zorg. Haar onvoorwaardelijke liefhebben, voorbijgaande aan strenge liefde, helpt je begrijpen je fouten en sterke punten dus, je leert je grenzen en je mogelijkheden begrijpen. Een moeder, is iemand, met wie u uw eerste obligatie.
Vader, Hij is iemand, die altijd rond en weet voor elk probleem op te lossen. Hij mag niet in de meeste van de foto's genomen op familie picknicks, omdat hij is degene die het schot. Hij zorgt voor de financiële steun en de emotionele ondersteuning ook. De rol spelen van een vader, leert zorgvuldigheid, verantwoordelijkheid, toewijding en betrouwbaarheid. Door zijn acties, leert hij de kinderen de betekenis van hard werken en doorzettingsvermogen.
Broers en zussen, broers en zussen zijn het onmisbaar onderdeel van je leven. Maakt niet uit hoeveel je ruzie met hen, boos op hen, haten hun manier van leven of zijn jaloers op hen, ze komen aan de 'nooit rood voor' hoofdstukken van je leven te openen. Ik heb een tweelingzus. Hoewel we broederlijke, hebben we altijd vergeleken in termen van onze huid kleur, hoogte, intellect en zo verder en zo voort. Maar, het is de vergelijking die heeft geholpen me te zien, dat wij als verschillende individuen samen voor een doel geboren, ver boven ondiepe measurements van 'net als de andere een'. Het allerbelangrijkste is het me geleerd om te delen, lief te hebben en daar onaantastbaar te zijn voor iemand. Ik ben mijn deugden van geduld, verdraagzaamheid en als het niet zelf te prijzen, mijn vermogen te staan ​​voor iemand die je liefde, naar haar toe. Het is levend met broers of zussen dat maakt het leven een leuke achtbaan vol ups, downs, bochten, bochten, gelach en liefde. Read op familie plezier.
Verwanten; Verwanten zijn de steunregeling van de familie. Ten tijde van crisis en in tijden geluk, maakt niet uit welke situatie je ook bent, u vindt altijd wel familieleden aan uw zijde om te helpen waar je uit komt het. Familieleden het aandeel van de last van uw verdriet en verdriet en het dubbele van de essentie van geluk. Lees meer over familierelaties.
Zin van Family Values
Betekenis van familie-waarden zijn de bouwstenen van een gezin. Familiale waarden worden beheerst door de maatschappelijke opvattingen. Familie waarden, de normen van gedrag in te stellen binnen een familie. Het een geheel van regels dat elk gezin zich aan. Familie waarden richtlijnen, die bepalen wat goed is en wat verkeerd is. Er soms kan frictie tussen de jonge en de oudere leden van de familie. Maar het is deze wrijving, dat de ruimte voor redeneren, begrip, geduld en verdraagzaamheid geeft. Een gezin met acht, in het verklaren van de logica van het doen en niet om dingen te doen om hun kind, brengt een persoon met de juiste denkvermogen. In de meeste gezinnen, waar de oudsten zijn meestal domineren, het kind niet te begrijpen, de werkelijke betekenis van waarden. Lees meer over het belang van een familie.
Betekenis van familie kan niet worden genomen met een maximum van woorden. Het een ervaring die een ondergaat, het hele leven. Een gezin kan niet worden aangeraakt, maar kan worden gevoeld in eerlijke beschouwingen van de geest. Voor mij is de betekenis van een gezin is niet alleen beperkt tot de naaste familie je bent geboren. Als het was zo kortzichtig, wat zou de weeskinderen een familie gesprek? Ik herinner me een scène uit 'The Kid', een legendarische film van Charlie Chaplin. Hij pakt een klein kind uit de straat stenen bekogelen op de ramen in de buurt, zodat hij ze op te lossen en geld te verdienen. Toen de agenten dit uit te pluizen, besluiten ze het kind weg te nemen. Het is op dit kruispunt, dat de band tussen het kind en de Vagebond (Charlie Chaplin), komt over als de beschermer (vader) en de hulpeloze kind, hoewel ze zijn biologisch gerelateerd zijn. Wat ik bedoel is, een gezin, is degene, die u hoort in tijd van nood en vreugde en helpt je te groeien tot een familie van uw eigen, een dag te maken.

No comments:

Post a Comment