Monday 3 October 2011

Beste manier om te verwijderen behang

De beste manier te verwijderen behang kunnen verschillen van geval tot geval, afhankelijk van het type lijm, grens-en textuur van het behang. Het verwijderen van behang omvat niet alleen de af te scheuren van het behang. Er zijn verschillende andere begeleidende aspecten die moeten worden beschouwd, zoals verzwakking van de lijm en het behang te verwijderen grens.
Beste manier om achtergronden Border verwijderen; In maximum gevallen, het behang wordt uitgevoerd met een kleine rand, dat is gemaakt uit plakband, die bekend staat als een wallpaper grens. Deze grens is opgemaakt met de hulp van een sterke lijm en is meestal moeilijk te verwijderen. De beste manier om wallpaper grens verwijderen is het weg te spoelen met warm water. U kunt wallpaper verwijderen oplossing ook gebruiken, samen met het warme water. Nadat u weggespoeld de grens, gebruik een plamuurmes of een wallpaper dunschiller opstijgen het behang grens. Als u denkt dat de lijm die gebruikt is om de grens te plakken sterk is, kunt u ook perforeren de grens met de hulp van een mes of een lange pin. De perforatie maakt het water te sijpelen in de lijm en verzwakken. Na de grens wordt grondig geweekt, zal het gemakkelijk loskomen.
Beste manier om achtergronden Verwijderen uit gipskarton; De wallpapers on drywalls zijn vooral moeilijk te verwijderen, te wijten aan het feit dat tijdens de verhuizing, men niet kan kracht en vloeistof royaal van toepassing zijn, want het zou de muur onherstelbaar beschadigen. De beste manier om behang van gipsplaten te verwijderen is met de azijn methode en water gebruiken om de lijm te verzwakken. Teneinde effectief gebruik de azijn en watermengsel, eerste perforeren behang met hulp van een pin. Gebruik dan een spuitpistool en lichtjes nevel het hele oppervlak. Na verneveling het oppervlak, wacht een tijdje, zodat het mengsel sijpelt in de lijm en papier. Na het oppervlak is opgedroogd, weer licht mist het behang. Als de lijm is verzwakt, zal je in staat zijn om haal het papier heel gemakkelijk. In het geval als de lijm is zeer krachtig gebleven, kunt u haal het papier met behulp van een plamuurmes. Vergeet niet om toepassing minder druk mogelijk te maken.
Beste manier om behanglijm verwijderen; Veel een keer, gestolde lijm is achtergelaten op de muur. In een dergelijk scenario, moet worden verwijderd voordat u zich op de nieuwe behang. De beste manier te behanglijm te verwijderen is nevel de restjes van de lijm met een mengsel van azijn en water, en verwijder deze vervolgens met een plamuurmes. Als de lijm is bijzonder terughoudend, dan kunt u ook direct van toepassing lijm oplossingen voor het verwijderen.
Beste manier om behang plakken verwijderen; In sommige gevallen, het behang wordt geplakt op het oppervlak met een organische plakken. Waarbij het op het behang, is de pasta geldt voor de gehele oppervlakte van de (achterkant) papier. In tegenstelling tot pasta, is de lijm toegepast op een aantal geselecteerde delen van het papier. Een wallpaper die is gelegd op de muur met behulp van pasta is dus koppig en zeer moeilijk te verwijderen. The beste manier om dergelijke verwijderen behang is perforations te maken op het behang, en op het na verneveling ooit enkele minuten te houden. Als de vasthoudendheid van de pasta is laag, zou het papier en plak komen uit op zijn eigen na een paar uur tijd. U kunt ook meer lezen over hoe behanglijm te verwijderen.
Om meer te weten over de achtergronden van het verwijderen, kunt u ook lezen:; Hoe te verwijderen behang; het verwijderen van behang van de gipsen wanden; Er zijn vele behang verwijderen tips die men kan volgen. Echter, de beste manier om behang te verwijderen is om een ​​patiënt aptitude de richting van de taak te onderhouden en subtiel verwijder het papier. Zo zou u in staat om het behang zonder beschadiging de muur en zonder gebruik van buitensporig geweld, tijd en energie.

No comments:

Post a Comment