Wednesday 5 October 2011

Glijbanen voor Kids

Glijbanen voor kinderen zijn een zegen voor ouders die weinig te doen als School's Out in de zomermaanden. Het duurt weg hun zorgen over wat te doen voor de kleintjes als ze zich vervelen. Ook het veilig is, het is cool, het houdt de kinderen actief, en het belangrijkst, het is leuk!
Opblaasbare glijbanen voor Kids
Opblaasbare glijbanen voor kinderen zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan keuzes. Zo zijn er eenvoudige opblaasbare glijbanen aan de ene kant, en aan de andere, er zijn volwaardige structuren die laten weinig aan de verbeelding over. Ze zijn voorzien van een lucht blower, die voortdurend wordt ingeschakeld, om zo meedogenloos bedrijf blijven en zijn voorzien van de belasting van meerdere kinderen klimmen omhoog en omlaag zijn muren, in geval van een grotere structuur. Zodra een tuin slang is aangesloten op hen, het water begint te stromen via kleine gaatjes in de dia, en geeft het het volledige effect van een echte waterglijbaan in een waterpark. Deze komen ook met hun eigen pakketten, zodat ze kunnen worden weggeklapt en opgeslagen op het einde van de zomer. Verkrijgbaar in verschillende maten, van een enkele dia, een compleet waterpark in uw achtertuin, kunnen ze worden gekozen, afhankelijk van de ruimte die je hebt om ze te vangen. Lees meer over speeltoestellen.
Soorten Opblaasbare glijbanen voor Kids
Zoals eerder vermeld, zijn er diverse opties als het gaat om glijbanen voor kinderen. Neem een ​​kijkje op een paar die je kan kiezen. ; Single dia's, voor de kleintjes, zijn gemakkelijk op te blazen, omdat ze de functie in de bovengenoemde wijze. Dat betekent dat binnen 2-3 minuten, je kleintje is klaar om te genieten van de zomerzon en toch koel blijven. Omdat ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kunt u altijd vinden dat de ruimte voor u beschikbaar zal passen. ; Een aantal opblaasbare glijbanen voor de kinderen komen met een zwembad bevestigd aan de basis, waardoor ze wat 'splashy' plezier hebben! ; De iets uitgebreide opblaasbare structuren komen met dia's in verschillende vormen. Een voorbeeld hiervan is de ene heet dat een 'black-out' slide. Is het een gesloten dia die geen licht binnendringt, het creëren van een mysterieuze aura en het geven vleugels aan je kinderen imagination bars. ; Een andere grotere structuur is een, waar kinderen kunnen klimmen de muren leiden naar de dia, waardoor het element van plezier en pret. Deze zijn iets hoger met een langere glijbanen. Nogmaals, ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals die zijn aangesloten met een zwembad aan de basis. ; Waterglijbaan springkussens zijn ook een alternatief in de verscheidenheid van de glijbanen voor kinderen. Dit zijn unieke glijbanen, waarbij sommige komen met sprinklers die een effect van regen te maken, terwijl de kinderen stuiteren op deze waterglijbaan springkussens en coole zelf. ; Slip-n-slide glijbanen zijn een prachtig optie voor mensen met beperkte ruimte. Het is een lange plaat van kunststof omzoomd met opblaasbare buizen, waaraan een tuinslang is aan te sluiten. Deze buizen zijn geperforeerd, met water langzaam gieten in de dia aldus waardoor het glad. Zodra er genoeg water op de glijbaan kunnen de kinderen beginnen te glijden langs de lengte van de slip-n-slide glijbaan. Er is nog een versie van deze foto, waar 2 dia's samen gevoegd. Dit kan zorgen voor een boeiende race tussen twee kinderen te zien die als eerste eindigt. ; Glijbanen voor kinderen zijn inderdaad net zo leuk als ze lijken te zijn. Het is echter belangrijk dat een aantal veiligheidsvoorschriften maatregelen in gedachten te houden alvorens verder te gaan en te investeren in de waterglijbaan.
Glijbanen voor kinderen - Sommige Veiligheidsmaatregelen
Om dit een onvergetelijke ervaring voor uw kleintje, doe ervoor zorgen dat u deze veilig te houden en geluid, zo spannend als het klinkt, is er een zekere mate van gevaar bestaat dat deze begeleidt. ; Bij het investeren in een slip-n-slide glijbaan, kijk uit voor degene die het water bumpers heeft aan het eind. Zo wordt uw kind zal worden beschermd tegen harde landing op de grond en receiving onverwachte schokken. ; Altijd een oogje houden op kinderen als ze opblaasbare glijbanen gebruikt. Ze hebben de neiging om creatief en kan probeer verschillende posities, terwijl het afdalen van de dia's, die kunnen worden die schadelijk zijn voor hen. ; Hou rekening met de leeftijdsgroep waarvoor de glijbaan is ontworpen. Als een kind deel uitmaakt van een oudere leeftijdsgroep pogingen om een ​​dia bedoeld voor de jongere leeftijdsgroep, de schade kunnen nadelig zijn voor hem of haar. Elke dia is bruikbaar tot een bepaalde limiet, en daarom is het gebruik dient alleen te worden beperkt tot die grens. ; Onder verwijzing naar het bovenstaande punt, niet hoger zijn dan het gebruik van waterglijbaan voor de kinderen dan een limiet. Zoals elke ander object, een glijbaan heeft ook een leven die niet mogen worden overschreden. Zo is het mogelijk dat wanneer opgeblazen, een glijbaan is niet zo vast als vroeger. In een dergelijk geval kan uw kind gevoelig voor een heleboel gerelateerde gevaren. ; Op zoek naar andere activiteiten om van te genieten met uw kinderen deze zomer? Vind nuttige informatie over:; Zomeractiviteiten; Family Fun activiteiten; allemaal gezegd en gedaan, glijbanen voor kinderen zijn inderdaad de ultieme innovatie voor het boren zomers. Ze kunnen worden opgericht in zo uitgebreid op een wijze, in de vorm van uw eigen waterpark, dat uw kind kan zelfs een fris en wilde feestje en nodigt al zijn of haar vrienden uit om te genieten. Deze recreatieve activiteiten zijn zeker de kleintjes op afstand te houden, zodat u het voorrecht om te genieten van de zomer, zoveel als ze hen te genieten.

No comments:

Post a Comment