Monday 3 October 2011

Blue Star Creeper

Populaire als bodembedekker, de blauwe ster creeper, botanisch bekend als Isotoma fluviatilis, maakt voor een interessante plant op een landschap. It is bevoordeeld ten opzichte van vele andere slingerplanten als het niet in war raakt en overlast veroorzaken while snoeien. Ongewoon gevormde bloemen dat zij beren, de blauwe ster creeper is gemakkelijk te groeien en handhaven. En als je graag weten 'hoe naar blauw star creeper groeien', lees dan moet u.
Blue Star Creeper feiten; Vroeger, botanisch bekend als Laurentia fluviatilis, de blauwe ster klimplant behoort tot het geslacht van bloeiende planten Pratia, in de familie Campanulaceae, en is inheems in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De plant is erg laag groeiende, niet meer dan 15 cm in hoogte, en heeft nogal een spread, bijna net zoveel als u dat wilt hebben, tot 30 cm. Is het een snelle groeier die zich ontwikkelt zoals massa van Deep Green groenblijvende bladeren op dunne, delicate kruipende stengels. De bloemen zijn zes petaled, elke tapse tegen het einde, en afhankelijk de soort of de cultivar, kan wel of niet hebben stampers. De bloemen variëren in kleur van wit en tinten van blauw, paars, violet, en met de nieuw ontwikkelde cultivars, zelfs een lila en roze diep. De bloemen konden worden enkele gekleurde, schaduw, of gestreept met een contrasterende kleur, of de schaduw van dezelfde kleur. De grootte en vorm van het gebladerte hangt Ook op de variëteit, maar is altijd glad.
Blue Star Creeper Informatie; Afhankelijk van de zone zijn ze geplant, zal een blauwe ster klimplant bijna bloeien het hele jaar door, ook vroeg winters, en door winters als ze mild. De klimplant stopt met bloemen als de winters zijn te koud en ijzig, en kan zelfs schuurtje een paar bladeren. Zie voor meer over tuinieren.
Aanplant Blue Star Creeper, Blue star creeper is ofwel gedeeld door het verdelen van de kluit of zaden. Zaden voor sommige vreemde reden zijn moeilijk aan te komen, misschien hun collectie is een beetje moeilijk. Blauwe sterren creeper zaden kunnen worden verzameld uit gerijpt en gedroogd peulen toe en laat het pod te drogen op de plant zelf. Plet de pod, en het verzamelen van zaden in een luchtdichte container. Echter, als je je ze, dan besprenkel ze op een vochtige zaaimedium, anders wordt de container staan ​​een kom met water, totdat de bovenkant de bodem vochtig. Nadat de zaden worden gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van de zaaimedium, een licht strooi van zandige bodem kan worden gedaan. Leg een krant op de container, te zorgen voor enige kloof tussen de container bovenkant en de bodem. De zaailingen moet krijgen plek voor scheutvorming. Vochtig te houden en in gedeeltelijke schaduw, tot de zaden ontkiemen, 7 tot 15 dagen. Zodra de zaailing bereikt een zes bladstadium, transplantatie hen in de grond, tussen de rotsen, langs de paden en zijwaarts, of in container en opknoping potten. Voor root bal divisie, zachtjes schraap al grond uit, en hetzij met behulp van scherpe schaar of de kracht van je hand splitsing van de kluit. Plant onmiddellijk. Lees meer over container tuinieren.
Blue Star Creeper die zorg, het bodemtype is niet een probleem met de blauwe ster klimplant, maar zorg ervoor dat deze goed gedraineerd en goed gevoed met organische compost met de pH-balans gehandhaafd op 6,0 tot 7,8. De bodem zou kunnen worden zand, leem of zelfs met meer klei. Net als de bodem, ze zijn niet kieskeurig als het om hun licht eis, volledige of gedeeltelijke zon tot schaduw, ze groeien en bloeien onder alle omstandigheden. Waarschijnlijk de reden dat ze het maken van mooie vensterbank planten. Water als per seizoen, meer als de klimplant in volle bloei. Als de plant bloeit het hele jaar door kan men bevruchten het elke maand wordt er een toepassing van vloeibare meststof meer dan genoeg om meer bloemen trekken. Te verlengen bloei, regelmatig te verwijderen uitgebloeide bloemen. Snoeien is niet erg essentieel, maar men kan gekapt extra groei eenmaal in, terwijl met een licht snoeien. Bescherm de klimplant tijdens extreme winters, breng hem binnen als de groei in een container, of mulch om hen heen, zo ingegraven. alone Left tijdens winters, zal ook niet doden de plant, zal het simpel vertonen tekenen van groei wanneer de zon schijnt.
Een woord van voorzichtigheid over deze plant, draag handschoenen bij het behandelen van het, als het kan huidirritatie of een allergische reactie veroorzaken als het giftig is, plus links naar zijn eigen apparaten kan behoorlijk invasief. Een niet-kieskeurig plant, de blauwe ster klimplant plant verdient zeker een plaats in elke tuin.

No comments:

Post a Comment