Thursday 20 October 2011

Sassafras Boom

Te geven een algemene invoering van de sassafras boom, kan men zeggen dat het een geelhoutbomen boom behoort tot de laurierboom familie. Sassafras bomen staan ​​bekend om hun brosse hout, aromatische schors en bladeren en talrijke Sassafras boom gebruikt. Deze bomen overvloedig gevonden in de oostelijke streken van Noord Amerika. Laten we meer van de sassafras boom feiten leren van de punten hieronder.
Sassafras Tree Informatie; Sassafras bomen (Sassafras albidum) zijn loofbomen dat hun bladerdek schuurtje eind elke groeiseizoen. Sassafras bomen komen in drie verschillende soorten, out waarvan een is uitgestorven vandaag. Being een deel van de laurierboom familie betekent dat sassafras bomen komen met aromatische gebladerte. Pletten een twijg of ruiken een losgemaakt bast met u helpen tegenkomt de unieke aroma van de Sassafras bomen. Hoewel een volgroeid sassafras boom heeft een typische hoogte van circa 35 tot 50 voet, de hoogste sassafras boom worden gevonden op Aarde is een kolossale 76 voet in hoogte met een duizelingwekkende stamomtrek van ruim 11 voeten. As the Sassafras bomen sukkel van hun wortels, is het heel gewoon om ze te zien naar elkaar toe groeien in nauwe clusters. Meer weten op Sassafras boom identificatie.
Sassafras Tree Leaves; De onderscheidbaarheid van sassafras boombladeren maken ze een voor de meest gemakkelijk identificeerbaar bomen in de wereld. Sassafras bladeren van de bomen zijn groot en mitten gevormd. De bladeren kunnen ook drie gelobd, dat er iets uitzien als een alien hand te drukken. Hoewel zeldzaam, zijn sommige sassafras boombladeren ook ovaalvormige met geen lobben. Wat is erg interessant om te vermelden is dat veel sassafras bomen een combinatie van alle drie soorten verlof op een boom zelf. In het najaar, sassafras boom bladeren nemen de tinten van geel, rood, oranje en paars, waardoor de ruimte met clusters van die bomen een heel mooi, kleurrijk uiterlijk.
Sassafras boomschors; Sassafras boomschors is meestal erg dik en heeft tinten die variëren tussen de tinten oranje en bruin. De schors is meestal diep gegroefd en het hout is licht en hard. Zelfs de sassafras boomschors is zeer geurig, maar de geurige hout is beter bekend als eenvoudig aan te werken. De schors, net als haar andere geurige delen, straalt een citrus geur.
Sassafras Tree Bloemen; Sassafras bomen bloei piepkleine, gele gekleurde bloemen elk voorjaar. The Sassafras boom bloemen zijn vijf bloemblaadjes en hebben net een geslacht per boom, dwz de mannelijke als vrouwelijke bloemen bloeien op afzonderlijke bomen. Sassafras boomvruchten zijn kleine eivormige bessen die komen in een blauwe-zwart kleuring. De vruchten rijpen laat in de zomers en kan worden gezien op lange rode stengels.
Een groeiende Sassafras Boom; Als u wilt leren hoe sassafras bomen groeien, hier is de deal. Je hebt een goed gedraineerde gebied dat veel zon krijgt. Sassafras bomen niet goed groeien in een vochtige, schaduwrijke of water verstopt voorwaarden. Zodra u hebt gevonden de perfecte locatie, net vinden de perfecte sapling, een boom die is tamelijk jonge. Het planten van de jonge boom met een bal en jute techniek en daarmee in het voorjaar geeft uw boom een ​​eerlijke kans om te overleven. Zodra uw boom heeft overleefd is het aanplanten, uw taak is om gewoon je beschermen Sassafras boom. Sassafras bomen zijn erg kwetsbaar voor problemen die worden veroorzaakt de wind en ijs, door ze fantastisch droogte resistent. Groeiende Sassafras bomen vereist ook constante maaien van het nabijgelegen land, het ongebreideld root verspreiding te voorkomen.
Sassafras structuur gebruikt; Verschillende delen van de sassafras boom hebben gemaakt aan verschillende toepassingen door de jaren heen. Hoewel sassafras thee heeft een aantal voordelen voor de gezondheid en geneeskrachtige eigenschappen, commerciële verkoop van sassafras thee is verboden in de VS sinds de jaren 1970. Het is van mening dat de verbinding safrol, presenteert in natuurlijke sassafras producten kankerverwekkend is dat de risico's op kanker verhoogt gebruikers. Sassafras boomwortel werd ook gebruikt in huishoudelijke productie van limonade, samen met melasse en honing. Sassafras boom levert ook sassafras olie en de aromatische eigenschappen van de boom bieden verschillende kunstmatige smaakstoffen producten. Momenteel zijn er tal van safrol gratis sassafras extracten op de markt beschikbaar en deze zijn de populaire ingrediënten in verschillende sassafras recepten, zoals sassafras snoep.
U kunt meer lezen op:; Sassafras Tea effecten; Sassafras Tea Voordelen van de Gezondheid; Sassafras essentiële olie kan worden geproduceerd door middel van de stoom destillatie van de sassafras boomschors en wortels. Deze essentiële olie was ooit het belangrijkste ingrediënt van vele parfums en zeep. Van het citrus aroma van deze olie maakte het ook nuttig zijn in de aromatherapie behandelingen. The safrol gevonden in sassafras bomen is essentieel in de productie van de smokkel drugs 'extase'.
In het wild, sassafras bomen vormen het natuurlijke voedsel van de wit-staart hert en andere dieren zoals konijnen, beren en bevers. Veel kleine zoogdieren en vogels zijn ook bekend Sassafras vruchten consumeren.
Dit was alle informatie die ik had op Sassafras bomen. Wat ik het meest van hou over hen is hun gevarieerde kleuren kleuren die verandering in de zomer en de herfst en de kleuren die contrasteren met elkaar, zelfs op dezelfde boom en in hetzelfde seizoen. Ik hoop dat jullie hebben alle sassafras boom feiten die je wilde uit dit artikel.

1 comment:

  1. Al enkele jaren koop ik gebruikte of nieuwe spellen of boeken bij de sassafras store van Ellen Danen in Brabant(Nederland) zonder dat ik wist wat sassafras was. Ik ben blij het nu te weten. vr groet leohans

    ReplyDelete