Wednesday 19 October 2011

Mood Ring Kleurenkaart

Mood ringen functioneren op basis van onze lichaamstemperatuur. Het ding is, als het lichaam verandert de temperatuur, de ring verandert ook de kleur. Dit gebeurt omdat stemming ringen bevatten vloeibare kristallen, die zich bewegen wanneer de lichaamstemperatuur verandert, dus het licht dat ook is terug te vinden veranderingen. Dit is wat de oorzaak van de ring te veranderen van de kleur. Mood ringen zijn een van die modetrends, die elke generatie gaat door. Laten we eens kijken naar wat de stemming ringen kleur aan te duiden.
Eenvoudige Mood Ring kleurenkaart
ColorMeaning; BlackStress, Anger, Mysterie; GrayNervous, angstig; AmberVague, Moe, afgeleid, GreenNormal, Placid, afgunst, jaloezie; BlueHappy, Op de plaats rust, zalig, Content; PurpleCrabby, Moody, gewenste, mystieke, sensuele; MagentaHappy, Warm, aanhankelijk ; RedPassion, liefde, woede, onzekerheid; OrangeExcited, Licht gedurfd, Denken van idee; WhiteIntrospective, meditatieve, Bored, Feeling onverschillige; BrownPuzzled, Restless, Bezorgd; Dark BlueDeeply relaxed, Romantisch
Mood Ring Kleurenkaart Betekenis
Zwart: Deze kleur betekent een zeer intense emotie zoals stress, woede en mysterie. Deze tint verschijnt wanneer de persoon het dragen van de ring is nerveus of gespannen over iets.
Grijs: Zeg je zit in je klas en je leraar vangsten u slaapt. Hij vertelt dan moet je omhoog te komen en een liedje zingen. Nou, I'm guessing je niet kan zingen, dus naar beneden kijken naar je ring en het zal worden grijs. Dus wanneer een persoon nerveus of angstig, de ring zal de kleur veranderen in grijs.
Amber: Dit is een gele tint. Geel blijkt het meestal wanneer je gaat door een verandering in de emoties of als je te kampen met een scala van emoties. Je zou moeten voelen vaag, moe of afgeleid.
Rood: Dit kleur verschijnt wanneer men sterke emoties als passie, liefde, avontuur, spanning en enthousiasme ervaren. Rood kan ook betekenen angst, woede en onzekerheid.
Magenta: Deze kleur wordt weergegeven wanneer u zich in een gelukkig Mellow Mood zoals wanneer je naar het winkelcentrum met je vriendinnen. Als je jezelf voelt helemaal warm en aanhankelijk, zoals wanneer je je pup loopt naar je toe, neem een ​​kijkje op je ring, zal het magenta van kleur.
Brown: Die kleur zie je alleen als je bent verbaasd, onrustig of bezorgd. Willen zeggen, u bijvoorbeeld het nemen van een wiskunde test en je hebt geen idee wat het antwoord op die vergelijking is.
Oranje: Dit is een kleur dat ik ben gissen moet altijd aan de ringen gedragen door meisjes. Het toont op wanneer men opgewonden iets of over de rand en druk op zoek naar de autosleutels. Ook betekenen dat je durven voelen en denken van een idee.
Blauw: Wat humeur ringen betreft, blauw vertegenwoordigt gelukkig en op hun gemak. Als je voelt zalig en de inhoud net na het eten van een chocolade taart, dan de ring gaat worden blauw.
Dark Blue: Uw ring zal donker worden blauw als je ontspannen bent en gevoel romantische. Denken van wandelingen op het strand met uw crush slenteren langs met u. Ja, zal de kleur op die ring aan je vinger donker blauw.
Paars: Paars wordt weergegeven wanneer u zich voelt chagrijnig en humeurig. Het kan ook betekenen dat u voelt mystieke en sensueel. Dus als je plotseling het gevoel gewenst door je man, dan is paars de kleur die je ziet.
Groen: Groen staat een meer normaal en rustig state of mind. Wanneer u niet gestrest en hebben niets te doen, zal de ring groen, maar het kan ook betekenen iets heel anders like afgunst en jaloezie.
Witte: Deze kleur wordt weergegeven wanneer u zich in een introspectieve stemming of wanneer u meditatief. Het kan ook show up als u verveeld, of gevoel onverschillig.
Lees meer over:; mode-sieraden; Mood Ring Kleur betekenissen; Nu weet je, wat de verschillende kleuren betekenen in een stemming ring. Mood Ring kleur schaal kan variëren naar gelang van de aard van de ring die u aanschaft. Gewapend met deze Mood Ring kleurenkaart, kunt u nu raden hoe uw vrienden zijn gevoel, dan weer die behoefte heeft aan een grafiek om te raden hoe hun vrienden zich voelt?

No comments:

Post a Comment