Thursday 20 October 2011

Get Well Wensen

Niemand vindt het leuk te vallen zieken en op het bed liggen, starend naar het plafond. Geen bron van vermaak lijkt onderhoudend tijdens deze periode. Maar een paar natura en bemoedigende woorden kan brengen een heldere glimlach to face een ziek persoon en dat is de reden waarom get well soon wensen ontstond. Beterschap wensen zijn een van de manieren om laat de noodlijdende die weten dat ze worden herinnerd en gebeden. Meer op beterschap berichten.
Get Well Soon Wensen
Is dit een verzameling van enkele van de beterschap wensen die ik vond het meest. Het was niet mogelijk om elke bron citeren. Ik zou echter graag alle bronnen van al deze bedanken get well wensen, waaruit ik heb ze geëxtraheerd.
Kan de kleine bloemetjes liggen in somberheid, Opkomst en bloei,, wuivende eindeloos, op deze manier en op die manier,, morn tot zonsondergang alledaagse, Beterschap.
Heel goed weet dat de reden, waarom ur te lang duurt om te herstellen,, Jij bent echt wordt verpleegkundige-d daar. ; Jokes afgezien, Beterschap!
Het is leuk om te horen je goed bezig bent; en herstellen snel,, En hier is een streven dat uw fijne gezondheid; zal eeuwig duren
Een kom van warmte, een zachte gezicht, een nieuwe dag. ; Een aantal beterschap gedachten verzonden op jouw manier. Voel betere binnenkort.
Hoop dat dit gelukkig beterschap nota; Voegt zon om uw dag,, En toont u dat u gedacht, in een warme en bijzondere manier!
Hoop dat je snel goed te voelen,; De manier waarop je voorheen.; Omdat dingen gewoon niet dezelfde zullen zijn,; Totdat je goed eens te meer.
Met een weinig tijd, goede zorg en rest;;. Hoewel je niet bent je beste gevoel Het zal niet lang tot de gelukkige dag; Wanneer je fijn gevoel in elk opzicht.
Laat er zonneschijn, om weg te jagen de wolken.; Kind gedachten naar je op te vrolijken, en fleuren uw dag
Ik heb gehoord dat je gevoel blauw vandaag, En wilde u laten weten; Vrienden van alle kanten je; Tot de donkere hemel te gaan; Als je naar beneden en wil om te glimlachen, maar hebben niet de kracht gevonden; Gewoon het openen van deze kleine kaart; En voel de liefde Ive verzonden
Geef jezelf wat geschenken van de tijd en rust je nodig hebt om beter te voelen - en dat je bent omringd door zorgzame gedachten en gebeden en oprechte wil weten. Gerust zijn. Beterschap.
Niets brengt warmte in het hart als de zon van een vriendelijke glimlach.; Ik wens u helderder dagen. Beterschap!
Je bent opgelegd thuis in bed, En je te popelen om weer op je voeten; We kunnen niet zeggen dat we zeer verrast, als een chirpier collega hebben we nooit gedaan te voldoen; Maar waarom niet genieten van de rest; Laat je vrouw u verwennen rotte; U zult terug op het werk in geen tijd; En wees niet zorgen, je zal niet worden vergeten!
Zoek als een Get Well kaart, Bright, vrolijk en vet; Dit is in feite: Een knuffel, met een vouw
Een kom warmte,; Een zachte gezicht, een nieuwe dag.; Sommigen krijgen-en gedachten; Verzonden uw weg; Laten we hopen dat je snel beter voelen.
Funny Get Well Wensen
Waarschuwing:; De Surgeon General, heeft bepaald ..., dat ziekte; slecht is voor je gezondheid!; Get Well Soon
Wees voorzichtig bij het lezen van de gezondheid van boeken, je kan sterven aan een drukfout. - Mark Twain. (U kunt, had ik je niet verteld, in het begin.)
Er zijn vele redenen voor u om goed te krijgen.; Uw familie liefheeft; en behoeften u,; uw gezin is; ongerust over je ...; ... Je familie is volledig; zonder toezicht in uw keuken.
Wanneer je verdrietig bent, I'm verdrietig.; Als u tevreden bent, ben ik gelukkig.; Als je ziek bent, ik ben ziek.; Get Well Binnenkort ...; Dus ik kan gaan met mijn leven!
Kijk op de zonnige kant. Nu heb je eindelijk een reden om te janken en te klagen. Beterschap!
Het zal niet lang; voordat je bent alles beter; en terug naar is uw; dezelfde oude self opnieuw ... , Ik denk dat ik moet, geniet dit terwijl het duurt.
Als kennis die iemand geeft, helpt het genezingsproces ...; ... Dan moet je; gevoel al beter.
Beterschap kaarten zijn zo grappig dat als je niet ziek wordt je helft van het plezier ontbreekt. - Flip Wilson.
Oke, dus vandaag je voelt laag. Maar je zult snel beter weet je. Luister naar de artsen die je ontmoet en voordat je het weet ben je weer terug op je voeten. - C. Pulsifer. Lees meer op:; Monsters van Get Well Berichten; Funny Get Well Gezegden; Get Well Geschenkpakketten; Deze werden sommige van de beste get well wensen. Ik ben zeker dat deze beterschap wensen uw bezorgdheid over te brengen aan uw dierbaren en hen weer terug te zijn op hun voeten in no time te motiveren!

No comments:

Post a Comment