Sunday 2 October 2011

Oksel Vlekken

Opmerken oksel vlekken op uw witte of lichtgekleurde shirt is zeker zeer frustrerend. De lelijke vlek op de oksels wegneemt de elegante look van de shirt, waardoor het ondraagbaar. De grootste boosdoener dat deze oksel vlekken veroorzaakt is overmatig transpireren die optreedt in de oksels. Afgezien van dit, kan het gebruik van anti-transpiranten en deodoranten weer een andere oksel vlekken veroorzaken. De meeste van de populaire anti-transpiranten en deodoranten bevatten zure oplossingen en ammoniumchloride die reageert met het zweet, die aanleiding geven tot vlekken oksel op de huid en op het shirt ook. As oksel vlekken verwijderen kan een moeilijke taak, is het belangrijk om bepaalde methoden waarmee oksel vlekken op kleding kunnen worden verwijderd weten. Laten we een kijkje nemen op een aantal van hen.
Oksel of Sweat Verwijdering van de vlek
Zuiveringszout; Zuiveringszout is iets dat wordt gevonden in alle huishoudens en dus is een vrij goedkope manier van het verwijderen oksel vlekken. Te gebruiken dit voor zweet vlekverwijdering, neem 1 kwart van water in een kommetje en meng dit met 4 eetlepels zuiveringszout. Maak een oude tandenborstel met deze oplossing en bestrijk de oksels mee. Zodra dit is gedaan, toestaan ​​dat de zuiveringszout oplossing om blijven in de oksels van de kleren voor een uur of zo. Na een uur, was en droog het shirt op de gebruikelijke manier. Als u niet in staat om de vlekken te verwijderen voor het eerst, kan dit proces moeten worden herhaald.
Waterstofperoxide, het gebruik van waterstofperoxide wordt gezegd dat de beste manier om oksel vlekken op witte shirts zijn. Gezegd hebbende dit, ik zou willen zeggen dat het niet moet worden gebruikt voor gekleurd shirts want het heeft een bliksem agent. Voor het gebruik van waterstofperoxide, gelijke hoeveelheden water en waterstofperoxide in een kopje mix en de oksels van het shirt in deze oplossing weken. Bewaar hem voor 15-30 minuten. Na deze, moet u wassen en droog de shirt zoals jij normaal. Net zoals de ene met zuiveringszout, kan zelfs deze procedure moeten worden herhaald om de perfecte witheid van je shirt terug te krijgen.
Blootstelling aan de zon; Een van de beste en de meest natuurlijke manieren verwijderen zweet of oksel vlekken van kleren is door ze bloot te aan direct zonlicht. Draai de shirt binnenstebuiten en spray wat water op zowel de gebrandschilderde oksels van het shirt. Leg het op de vloer of op een tafel buiten in een zodanige wijze dat de oksels direct zijn blootgesteld aan de zon. U wellicht het shirt houden in de zon voor een dag of twee en te blijven bevochtiging de oksel vlekken wanneer het droogt herinneren. Echter een ding dat je moeten onthouden is dat deze methode slechts zal werken met natuurlijke stof zoals katoen en linnen en mag nooit worden berecht met polyester kledingstukken het zonlicht kan beschadigen deze kleren.
Aspirine; Aspirine die zeer gewoonlijk gebruikt als een pijn killer, is behoorlijk effectief wanneer het aankomt op verwijderen oksel vlekken. Neem 100 ml warm water in een glas en Los een aspirinetablet in het water door pletten. Doorweek het oksel vlek in dit aspirine oplossing en laat het voor 2-3 uur. Na deze wassen het shirt zoals gebruikelijk en u zult zeker zien dat de vlekken op de oksel have verlicht.
Andere Methoden van Oksel Stain Verwijdering; Afgezien van de bovenstaande methoden, zijn er sommige andere manieren waarop u zal kunnen tot oksel vlekken verwijderen. Een onder hen is het gebruik van azijn die moet worden gebruikt net als waterstofperoxide. In een kop water en voeg een half kopje witte azijn en breng het op de vlek. Borstel grondig door en bewaar deze dertig minuten, alvorens het in de wasserij. Een andere manier van het wegwerken van zweetplekken is door toepassing van een mengsel gemaakt van wodka en water. Voordat u het wast de kleren, spray deze oplossing op de oksel vlekken en het zal zeker helpen in bliksem de vlekken.
Belangrijke tips om Oksel vlekken te voorkomen
Andere dan de hierboven genoemde manieren van het verwijderen van oksel vlekken, zijn er nog enkele tips die u in gedachten moet houden om zich te ontdoen van en ook voorkomen oksel vlekken te voorkomen. ; Om te zorgen dat de vlekken niet blijven op uw kledingstuk voor altijd, een ding dat je kan doen is genieten en het shirt in koud water afspoelen, daarna wassen in warm of heet water. Dit is omdat wassen in heet water kan maken de vlekken permanent. ; U moet nooit strijk de shirts die oksel vlekken, omdat ze bloot te stellen aan hitte kan het moeilijk maken om de vlekken te verwijderen. ; Hoewel veel mensen het gebruik van chloor bleekmiddel voor oksel vlekken aan te bevelen, het verwijderen van de vlekken met haar kan eigenlijk nog erger als bleekwater kan de vlek donkerder. ; U moet ook beperken het gebruik van deodorant en antitranspiratiemiddelen. Kies een deodorant die vrij is van ammoniumchloride en eventuele zure oplossing. Zodra u de deodorant, wacht een paar minuten te laten drogen en alleen dan beginnen dressing. ; U mag graag weten over:; Bleken Clothes White; Hoe Bleach Kleren; Hopelijk zal dit informatie over het verwijderen oksel vlekken nuttig voor jou. Dus, probeer een van deze methoden voor oksel vlekken verwijderen en reken af ​​met het probleem van de zweetplekken die op de oksels van je kleding. Dit zal beschermen uw kledingstukken tegen beschadiging.

No comments:

Post a Comment