Saturday 29 October 2011

Family Portrait Fotografie

Cindy was ver van haar huis in een andere stad waar ze haar hoger onderwijs nastreven alsook was part-time werken. Was natuurlijk It voor haar heimwee, hoewel ze vrienden en een klein sociaal circle er sprake was van. Een nacht uit de blauwe ze overweldigend werd heimwee. Ze kon niet stoppen met ontbrekende haar ouders en haar zus. Kwam uit een fotolijst uit haar poesje en dat alles wat ze nodig had. Het was haar familie foto, met haar ouders en zus.
Dit is niet een heel onbekende situatie voor degenen die blijven weg van huis en hebben een beslagleggingsbevel met hun familie. Foto's en familie memoires komen naar uw redding en u uitstel verlenen in een dergelijke situatie. Hoewel de leden van een familie delen een obligatie, momenten om te koesteren veel en weinig, maar ze helpen ons omgaan met harde realiteit van het leven. Vandaar de noodzaak voor fotografie met betrekking tot gezinnen ontstaat. Hier is een laag op familieportret fotografie.
Je kunt van Family Portraits; Er kunnen twee soorten familieportretten. Ofwel het kan worden formele en traditionele of hij iets kan uit de doos, casual en totaal informeel. Formeel is meer over mannen met pakken en vrouwen dragen jurken. Integendeel in een informele opgericht, zijn de leden van het gezin meer 'casual' gekleed. Candid shots en natuurlijke foto's te kunnen worden genomen door de fotograaf afgezien van de gestelde foto's. Afgezien van dat zelfs een activiteit die alle leden zijn betrokken kan worden gemaakt als een thema voor de foto. Daarom zou je nodig hebt om uw portret kleding ideeën te coördineren., Lees meer op; Family Portrait Mode Ideeën; Familie Portret - Wat te Slijtage; Family Portrait tips, er zijn nog wat die volledig kunnen ruïneren een foto, bijvoorbeeld een boom ledematen of mensen achter de onderwerpen. Als deze er zijn een paar dingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het klikken en poseren voor een groepsfoto's. Mismatches outfit ideeën ook kunnen puinhoop de foto. Read op fotografie tips en technieken.
Achter de schermen:? Oeps! Ik bedoelde achter het onderwerp, zoals eerder genoemd. Er moet niet iets in de achtergrond die een armoedige uitstraling kan geven aan een foto. Mensen, boomtakken en zo nodig brui weg. Beste manier om dat is om het onderwerp te verplaatsen uit de buurt van dat. Een neutrale achtergrond of grote haag van struiken volmaakt is. Bakstenen muur trappen of raam zijn een andere grote opties voor familie portretfotografie.
Lights, Camera, Action: Meestal beste licht is in de ochtend of laat in de middag. Het onderwerp moet worden geplaatst op een manier die het licht komt van de zijkant. Als de achtergrond is voor buitengebruik, schieten in de schaduw of op een bewolkte hemel is een geweldig idee. Voor binnen, als er een venster met licht, zal de foto komen mooi als het onderwerp vormt naast het raam licht. Read op de portret fotografie tips.
Perceptie, het al: Vermijd schieten of poseren uit dezelfde hoek. Schieten het onderwerp. Schiet dan de richting van het onderwerp. Het is zeker een dramatisch tintje aan de foto toevoegen. Verder nemen een hoekige schot zal het onderwerp van de persoonlijkheid te verbeteren. Verander hoeken, close-ups en voeg kruiden de foto. Als de onderwerpen met een fraai, laat een extra ruimte in het frame aan dezelfde kant. Lees meer in de buitenlucht familie fotografie.
Family Portrait meebrengen; Voor familie portretten goed komen, poseren is een ander aspect. Kleding is even belangrijk, vooral bij het poseren. Dit komt omdat de kleur en stijl van kleding moet overeenkomen tussen de gezinsleden. Neem een ​​kijkje op hoe kun je goed poseren voor een groepsfoto's. Read op creatieve familieportret ideeën.
Pythagoras naar Help: Whoa! Wees niet bang, ik ben zeker niet van plan om u te vertellen over Pythagoras stelling? Het was gewoon een manier om te zeggen dat familieportretten komen het best wanneer de hoofden van de onderwerpen zijn gerangschikt op een manier die ze driehoeken.
Get inclinatie: Wanneer een schouder is dichter bij de camera dan de andere, vertrouw me je gaat verschijnen slim in de foto! Oke, grappen uit elkaar, maar serieus, een hoek geeft een interessante en verschillende dimensie aan de foto. Bovendien is het hoofd van het onderwerp niet rijmen met de schouders. Kantelen koppen biedt ook een ander perspectief om een ​​gezin te fotograferen. Bovendien, het ziet er een hechte groep. To creëren hoeken, kunnen sommige van de onderwerpen staan ​​en sommigen van hen kan knielen.
Hide and Seek: Handen creëren van een visuele rommel als je wilt een mooi, schoon beeld hebben. Dus als onderwerpen je handen te houden waar 'niemand kan zien'! Dat is, verbergt hen uit van het uitzicht. Zakken, vouwen de handen zijn eenvoudige oplossingen voor handen verstoring van de foto te voorkomen. Lees meer over portretfotografie poseren.
Cheesy? Niet goed: Zeggen kaas is niet echt een goed idee, want het is een signaal voor diegenen die de camera zich ervan bewust dat zij zullen worden geklikt. Dit zou resulteren in hun stijve worden en geven nep glimlach. Liever een goed idee om een ​​natuurlijke en levendige foto zou zijn om een ​​gesprek te houden aan de hand en klik op als en wanneer krijg je een perfecte foto.
Familie portret fotografie is alles over het uitbrengen van de band de leden van een familie delen. Het is leuk als die kostbare momenten en die tijd is gevangen in de lens voor altijd! In een andere weergave kon worden een geweldige excuus voor een familie om samenkomen en hebben een geweldige tijd! Dit is waar ik einde mijn verhandeling over familieportretten! Veel plezier gaat clic klik!

No comments:

Post a Comment