Tuesday 4 October 2011

Unclog Kitchen Sink

Een verstopte gootsteen is een veel voorkomende en vervelende dingen gebeuren. Het kan belemmeren je routine big-time en maak uw huishoudelijk werk tot stilstand gekomen. Verstopte gootsteen is een probleem dat je moet oplossen op tijd aan een ernstige verstopping dat de mechanische reiniging zou kunnen vereisen te vermijden. Zodra u merkt dat de waterafvoer is traag geworden, treden onmiddellijk in plaats van te wachten tot volledig verstopt raken. Nou, hoe je een keuken ontstoppen spoelbak effectief, is een vraag die je zou kunnen vragen zich vaak af. Dus hier zijn enkele manieren om aanrecht die u kunt kiezen voor en houd uw werkzaamheden op sans blokkades ontstoppen.
Beste manier om Kitchen Sink Ontstopt
Zuiveringszout en azijn Administratie; Hier is een sanitair oplossing die zal helpen gootsteen ontstoppen dus ontstoppen uw gootsteen. Ten eerste, volledig laat het water in de gootsteen, dus dat de oplossing de afvoer bereikt. Mix 1 / 3 kopje zuiveringszout, 1 / 3 kopje azijn in een grote container en het mengsel zal onmiddellijk fizz. Nu onmiddellijk, giet deze oplossing in de gootsteen. Wacht 10 minuten. Eindigen door het wassen van de wastafel met warm water. In het geval dat je geen resultaten krijgt, het proces herhalen 2-3 keer.
Landry Wasmiddel en zuiveringszout Administratie; Een andere manier is om aanrecht ontstoppen is met behulp van soda en afwasmiddel. Mix ½ kopje zuiveringszout en ½ kopje wasmiddel. Giet het mengsel in de afvoer. Nu langzaam Voeg azijn van boven en kijk niet in het gat. Wacht 15 minuten en voer vervolgens warm water het water naar de gootsteen schoon te maken.
Zout en Hot Water Bestuurszaken; Zout wordt vaak gebruikt in de keuken schoonmaken. Giet een kopje zout in de afvoer en dan houd gieten kokend water in de gootsteen langzaam. Laat het 15 minuten en dan eindigen met het spoelen van de wastafel met warm water. Lees meer over het reinigen van roestvrijstalen spoelbakken.
Zuiger gebruik; Met behulp van een zuiger is een perfecte manier om aanrecht ontstoppen. Het gebruik ervan op de juiste manier is essentieel om resultaten te krijgen. Dus hier is hoe je moet gebruiken. Ten eerste, kies dan een zuiger met een zuignap die groot genoeg is om volledig te bedekken de afvoer opening. Met behulp van vaseline de vacht van de de rand van de zuiger beker. Dit is gewoon om te zorgen voor een goede afdichting. Nu vullen de verstopte wasbak met water tot het niveau waar het water is alleen 1inch onder de rand, zodat de zuiger kop is ook bedekt met water. In geval van een dubbele wastafel, vul de tweede als goed. Ook blokkeren uit andere aangrenzende programma's met behulp van natte lappen. Steek de zuiger in het water, houd hem rechtop en krachtig pump it. Gebruik ongeveer 20 krachtige slagen. U kunt herhalen het 2-3 keer om de beste resultaten te krijgen.
Drain Auger gebruik; Volgende tool die je kunt gebruiken om doeltreffend te ontstoppen aanrecht is een drain vijzel. Verwijder eerst alle filters of stop. Plaats de afvoer boor door de afvoer opening, gaan bewegen en te drukken, zodat het bochten volgens de leidingen en beweegt verder. Als het stopt bij de blokkade, verplaatsen het een beetje naar achteren. Nu duwen en draai het handvat te vervelen door het verstoppen. Drukt u nogmaals op het met kracht op de blokkade door de pijp duidelijk, anders trek hem uit via de afvoer. U kunt de U trap in plaats verwijderen door het los te schroeven en plaats de afvoer boor rechtstreeks via de afvoerpijp. U kunt ook op de hoogte hoe je een badkamer wastafel ontstoppen.
Terwijl je hebt het antwoord op uw vraag, 'hoe ontstoppen van een gootsteen' verzorgen, zodat u niet opnieuw te krijgen in dergelijke situaties. Verwijdering van de etensresten in de vuilnisbak voor de afwas is een must. Met behulp van een keuken aftapplug van essentieel belang is terwijl je de afwas. Werpen het voedsel verzameld in het, in de vuilnisbak. Zorg ervoor dat je de afvoerleiding regelmatig reinigen met behulp van bovengenoemde manieren om ontstoppen aanrecht om te voorkomen dat slib opbouw, zelfs als het niet is verstopt.

No comments:

Post a Comment